Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

"Nie zwiazku tu szukam" Ależ właśnie to starałem się przekazać! To całe szukanie dziury w całym! :) Dokładnie tak widzą panowie z obszaru twoich zainteresowań... szukanie dziury w całym jest zajęciem o tyleż absorbującym, co nieefektywnym. Który z nich chciałby jej szukać w 37-letnim monolicie? Poszukiwania rozsądniej chyba przesunąć bardziej w stronę młodszych albo... starszych. Oni mają w tym, że tak powiem, większy interes :p

Gość bgrebg
ciekawość i odrobina przekory zmotywowałą mnie do wydrapania kilku zdań jedni musza soe spinac innym same słowa przez palce sie przelewaja:P a tak po prawdzie: być nmoze zainteresowała by mnie twoja jak mniema niezwykła wagina ale znalazłem wreszcie swoją i koniec konców pasujemy do siebie jak nigdy dotad w naszym pełnym doswiadczeń zyciu prócz piekna widocznego jest skarbem wewnatrz i potrafi spiewć... a ty co zaoferujesz potencjalnemu nabywcy??

Gość Skąd jesteś ?
"w życiu nie założyłam takiego wątku" W życiu nie widziałaś też klina czarnoksiężnika ... ale masz nadzieję, że to się zmieni :P "Ja sie samoistnioe wykluczam" Jeszcze niedawno i ja się wykluczałem :D

a nie lepiej poszukać na serwisach dla singli? Tutaj sami zdradzacze, frustranci i plujący agresją wrogowie kobiet.

Gość Skąd jesteś ?
Aksamitna, a Ty do którego gatunku się zaliczasz ?

Gość Kobieta_37
Kurcze ty to chyba dziury nawet w szwajcarskim serze nie znajdziesz, czy ja gdzieś określiłam ramy wiekowe? (wykluczając dzieci) Lub też jakiekolwiek inne ramy? Czy ja napisałam że ma być zabójczym blondynem lub brunetem z rózą w zębach? Alez ja mam do was cierpliwość

Gość bgrebg
Tutaj sami zdradzacze, frustranci i plujący agresją wrogowie kobiet. ooo wypraszam sobie, ja tylko odwiedzam stare miejsca gdzie kiedys bywało przyjemnie

Gość bgrebg
Alez ja mam do was cierpliwość moja sie własnie kończy, ide spac

Gość Kobieta_37
na portalach dla singli szuka się partnerów na coś tam a ja partnera nie szukam

Gość Kobieta_37
do bgrebg: ja potrafię stepować i lepić garnki. No i dobranoc:)

Gość Skąd jesteś ?
księżniczko, życzę Ci udanych łowów ... tylko nie chodź sama po ciemnym lesie ;-) I nie gniewaj się na księciunia, on tylko żartował ;-) Powodzenia 🌻

Gość Kobieta_37
to nie ja idę spać tylko to dziecko na b:)

Gość fsdfsdfsdfsdfsd
nikt si enie umowi jak jestes brzydka bez foty nie ma ruchanka :D

Gość Kobieta_37
ruchanko to ja sobie sama znajdę, ty szukasz na forum?

Gość ja ja ja ja ja ja ja
oczywiscie, ze szuka na forum. w realu nikt go zapewne nie chce ;)

Gość Kobieta_37
Wszyscy poszli na dobranockę?

Gość Skąd jesteś ?
Księżniczko, Ty zostajesz, ale ja uciekam pod prysznic ... jak chcesz, to chodź ze mną ;-) "bez foty nie ma ruchanka" Z fotą też go nie będzie ...

Gość Kobieta_37
przed godziną wyszłam z wanny co za dużo to nie zdrowo

'Kurcze ty to chyba dziury nawet w szwajcarskim serze nie znajdziesz" Czyżby? :) Zobacz te smakowite kąski najbardziej szwajcarskiego sera: ----------- http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Swiss_cheese_cubes.jpg ----------- Wprawdzie mają tylko PO JEDNEJ dziurze, ale za to jak smakowicie wyglądają! :) Błonie z sera.... mówi się ciał! :p ************* http://www.youtube.com/watch?v=zUN97cFYov8&feature=related *************

Gość Kobieta_37
w pustej wannie bym nie siedziała, z wodą była:P

Gość Kobieta_37
do: szukanie ser szwajcarski znam, dziury znam, nuuuuuda a teraz napisz, że człowiek inteligentny bla bla bla

Gość Kobieta_37
marze o analnym arabie

Kto szuka wrony ( a raczej gawrona) aby poczuć w swojej serowej kostce jego dziobnięcie, wchodzi między nich a proponując delektowanie się serem bez dziury naraża się na westchnienie: - Ser bez dziur? Masz, babo placek.... Niejeden gawron stroszy piórka, Brzechwalając sie namiętnie: Przyleciała wreszcie wrona: "Sprawa będzie wyjaśniona, Próbę dziur natychmiast zrobię, Bo mam świetne czucie w dziobie." Będą dziury jak należy! Każdą dziurę w serze mierzy, Każdą zgłębia i przebiera - A gdzie ser jest? Nie ma sera! O, cholera! :D Wprawdzie ser zużyłam cały, Ale dziury pozostały! Bo gdy badam, nic nie gadam, I co trzeba zjeść, to zjadam. Trudno. Nikt dziś nie docenia Prawdziwego poświęcenia!" :D

Gość Kobieta_37
Nie stać cię na wymyślenie własnego nicku? Mam parę propozycji mam-malego niestajemi matka.mnie.nie.karmila.piersia wybieraj- a kobita_37zostaw mnie

Gość kobieto tu na kafe nie szukaj
tu sami nieudacznicy zyciowi , nie faceci .

Gość Kobieta_37
ale pogadać zawsze można:)