Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890cfvgb

Proszę o pomoc testy owulacyjne

Polecane posty

Gość 1234567890cfvgb

ja je się robi tzn tak jak ciążowe jeszcze nie kupiłam jutro chcę kupić ile musze ich kupic to znaczy muszę robić co dziennie powiedzmy 3 dni od miesiączki i kiedy wyjdzie pozytywny to będę wiezdziała ,ze kolejne 5 dni jest płodne nie nabijajcie się proszę pierwszy raz będę robić testy owulacyje :)

Gość dzis powinna
tak robi sie je tak samo jak ciazowe, w zaleznosci jak dlugie masz cykle ropoczynasz paski. ja mialam 32 dniowe i owul mi z paskow przypadla od 16 dnia cyklu i paski pokazywaly ja 3 dni z kazdym dniem slabiej widoczna kreska powodzonka

Gość 1234567890cfvgb
o w środku jest kilka pasków czy każdy test jeden pasek :O

jak kupisz te testy to tam jest ulotka, będziesz miała podane długości cyklów i w zależności jakie długi bedziesz miała od danego dnia będziesz zaczynać testować, co do kreski również bedzie tam napisane że musi miec taka sama intensywosc co testowa.... wszystko bedzie ladnei napisane :)

Gość dzis powinna
joanna. nieprawda. ma kazdym tescie tak pisze ze 2 kreski musza miec taki sam kolor ale to nie tak. ja nigdy tak nie mialam zawsze ta 2 byla jasniejsza. kilka moich kolezanek tez mialo tak samo. i wszystkie zaszlysmy w ciaze z pomoca testow i kochania sie w te wlasnie dni gdzie ta 2 kreska byla bladsza

Gość 1234567890cfvgb
ja mam nieregularne miesiączki ,ale ok poradzę sobie na pewno dzięki dziewczyny :)