Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej1977

DAM PRACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość andrzej1977
zbulwersowana Pierwsze słysze żeby seks był wyczerpujący. Seks raczej relaksuje i odpręża.

Gość kocica majdana
Andrzej boisz się moich odwiedzin? Napisz adres tej stacji to podjadę i później napiszę dziewczynom coś więcej o tobie.

Gość zbulwersowana matylda
no tak...malo, ze cwaniaczek co szuka naiwnych dupeczek to jeszcze idiota, co dawno sie nie naharowal a idz Andrzej sra🖐️

Gość lalamidoooooo
Sex z własnym partnerem tak,odpręża,ale zapytaj dziwkę czy to dla niej aż taka przyjemność i relaks,zeby za 100 gimnastykowała sie na zapleczu;/

Gość andrzej1977
kaja Wygląd jest mniej ważny. Przede wszystkim dziewczyna ma być komunikatywna i operatywna bo to praca na obsłudze klienta. Będzie ona wizerunkiem mojej firmy więc oprócz miłej aparycji wyglądem też nie może odstraszać. Wprawdzie zawsze lepsza szara myszka ale sympatyczna niż zarozumiała seks bomba ale chciałbym żeby dziewczyna była taka zyciowa i seks traktowała jako coś przyjemnego. Dla mnie wygląd ni jest istotny bo bardziej podnieca mnie w kobiecie to że podczas seksu potrafi zamienić się w ostrą kotkę ;)

Gość orlen to Twoja firma???

Gość zbulwersowana matylda
jeszcze kotek mu sie zachciewa...zesz kurna!

Gość oj Andrzeju, Andrzeju
masz fantazję :classic_cool:

andrzej --> nie, ja z wiekiem zmadrzalam, doroslam, zmienilo sie moje poczucie wartosci, a u ciebie nie, oglupiales na starosc.. bo widzisz, masz piekna zone, powodzenie a chcesz dymac byle jaka pracownice. ale pomijajac juz kwestie moralne.. nie pomyslales, ze dziewczyna moze sie wkurzyc, zarzadac podwyzki i powiedziec twojej zonie co robisz??

Gość andrzej1977
a jakże, pewnie że moja firma, jako prezes zarządu spółki jestem w stanie zapłacić dziewczynie 130 zł za numerek dwu godzinny

Gość andrzej1977
Jeżeli ktoś zainteresowany to oferta aktualna do godz 21:00

Gość babcia marysia
mogę zrobić sztuczny tłok :classic_cool:

Gość andrzej1977
to nie Orlen tylko osiedlowy punkt wymiany butel z gazem propan butan :)

Gość andrzej1977
zdesperowana Omówię wszystkie kwestie dokładnie z taką dziewczyną. Nie powie mojej żonie o tym bo wtedy ja uprzykrzyłbym jej życie także. Miałbym jej adres i wszystkie inne dane. Więc musiałaby być głupia żeby nam wzajemnie szkodzić. A jeżeli ja straciłbym firmę i rodzinę to wyobraź sobie do czego byłbym zdolny by tej dziewczynie odpłacić za to :D

Gość to wiele wyjasnia
:D masz poczucie humoru :D :)

Gość kocica majdana
Jednak boisz się podać adres tego Orlenu? Tchórz. I ty chcesz mieć kochankę/ Nie rozśmieszaj nas.

Gość andrzej1977
to ja bym szntażował tą dziewczyne że jej uprzykrze życie, musiałaby mi dawać dupy za darmo i to nie raz w tyg ale codziennie, a później to i na kasie musiałaby zapieprzać za talerz zupy :D taki jestem cwany

Gość andrzej1977
to dlatego chcę to ofertę połączyć z pracą na kasie żebym miał dane dziewczyny i żebym wiedziął gdzie uderzyć zeby ją upokorzyć

Gość lalamidoooooo
Raczej taki głupi.Ten świat schodzi na psy.Szukał dupodajki za 100 a teraz za free.Łańcuszek chętnych już sie ustawia.Wydłuż czas do 23,zeby zebrac wszystkie oferty.Z wiekiem nie tylko sylwetka ci sie kurczy ale jeszcze mózg.I oby coś jeszcze;/

Gość majlena
kuźwa, z tym prezesem to był podszyw tłumoki!

Gość rzecznik andrzeja1977
Pan Andrzej odmawia dalszych komentarzy, spokojnie oczekujac zgloszen chetnych Pan. 🖐️

Gość andrzej1977
Podszywy .. ale macie zajęcie co ? Rzecznik .. Ty też niezły jesteś widzę