Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej1977

DAM PRACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość andżeju czy ty nie jesteś
tym słynnym polyltykiem?

Gość andrzej1977
zdesperowana Nie zdradziłaś nigdy ? Zdradza 46% polaków i 33% polek. Uważasz mnie za jakiś wyjatek ?

Gość kocica majdana
Żonka dała pozwolenie? Czy też Cię w rogi wali? Po co chcesz łączyc seks z pracą? Nie lepiej zatrudnić pracownika na normalnych zasadach, a do seksu znaleźć jakąś chętną? Może nawet za darmo.

Gość lalamidoooooo
Jak na osobe mającą pieniądze to straszny sknera z ciebie;/ Mam nadzieje ze nie ma az tak zdesperowanej laski,która za marne 500 zł bedzie twoją prywatną k...;/Kup sobie gumową angelikę,bedzie jeszcze taniej;////

Gość andrzej1977
Materialistka A Ty gdybyś myślała to byś wiedziała że jest coś takiego jak żona i dzieci. I oni są na pierwsyzm miejscu dla mnie. Nie mam ogromnych kokosów na całe życie. Jest dobrze ale ja nie z tych rozrzutnych. Wiesz o tym że tylko 20% osób które wygrały w totka nie przemarnowały tej kasy ? :D

Gość andrzej1977
lala .... Zwróć uwagę na to że dla tej dziewczyny seks ze mną nie będzie czymś co będzie źle wspominać. Mam doświadczenie , dobrze wyglądam ... wiele dziewczyn za darmo mi wskakiwało do łóżka.

Gość lalamidoooooo
Gdyby żona i dzieci były dla ciebie na pierwszym miejscu,to takie durne pomysły,nie przyszłyby ci wogóle do głowy.Ale ty raczej z tych myślących inną częścią ciała.

sory koleś, ale facet który ma kase nie bierze byle gówna, tyle to miesięcznie facet ze średnia krajową na tanią dziwkę ma (100zł za numerek jak pisała zdesperowana żona) jak ma się kasę to się nie bzyka byle czego, tylko powyżej przeciętnej, a za 500zł takich rzeczy nie ma ty chyba się ze swoim bogactwem porównujesz do rodzin żyjących z socjałów

Gość kocica majdana
Lubisz adrenalinę i nowości, a kiła i rzeżączka to dla ciebie nowość czy choroby przebyte? Lepiej napisz na jakiej ulicy ten Orlen to podjadę zobaczyć jaki z ciebie casanova. Napisz i nie uciekaj! czekaj tam.

Gość lalamidoooooo
Skoro masz takie powodzenie,to po co szukasz taniej dziwki??????????????????????????????????????????????????????????? nie ogarniam tego świata...i twojego toku myślenia;/

Gość andrzej1977
Materialistka Zwróć uwagę na to że to jest oferta a nie temat do dyskusji i wyrażania swoich poglądów. Taka jest moja propozycja i nie uważam że ktoś na tym by stracił. Obok są sklepy i tam dziewczyny pracują za 1200 netto i zasuwają non stop przy kasie. U mnie w pracy w dzień jest co robić alke na nocnej zmianie między 23 a 5 rano można naprawde odpocząć. Wtedy mogłaby być przerwa na seks. Oczywiście nie wymagam 6 godzin , wystarczy godzinka lub dwie.

Gość andrzej1977
Zdesperowana Ponawiam pytanie. Nie zdradziłaś nigdy ?

Gość kocica majdana
Pisz ulicę, bo czekam!

Gość andrzej1977
Materialistka Ty jesteś taką dziewczyną, która tylko dużo mówi. Jestem pewien gdybyś mnie zobaczyła choćby na ulicy to sama byś się do mnie dorwała więc o czym my gadamy ?

Materialistka --> :D :D :D taki byl tu kiedys temat o facecie ktory zdradza zone i ona o tym wie, i cicho siedzi, i na pewno nie jest smutna bo jakby byla to przeciez by odeszla, bo on jest taki dobry czlowiek bo placi duzo na cele charytatywne :D

Gość abstrahujac od tematu
zwiazek to zwiazek... jak moze byc malo powazny??? no chyba ze ma sie 15 lat :o

Gość lalamidoooooo
To jest forum,więc pisząc tutaj, licz sie z dyskusją i rożnymi opiniami.Jeśli wg Ciebie to jest oferta pracy,to trzeba było zamieścic anons w lokalnej prasie.

Gość andrzej1977
Zdesperowana Dlaczego zdradzałaś ?

Gość zbulwersowana matylda
po 12 godz. zapierniczania na stacji laska ma miec jeszcze sile dogadzac mu i ma byc na tyle glupia i zdesperowana, by to robic :o Ty jakies dopalacze bedziesz fundowal? Narkomanki szukasz?

Gość andrzej1977
Zdesperowana Ja kiedyś nie zdradzałem bo miłość traktowałem poważnie. Ale teraz wiem że mam czego żałować. A jeżeli Ty zdradzałaś w młodym wieku to widać że nie bardzo z Tobą jest.

Gość kaja z wawy 27lat
a jakie ty masz wymagania co do wyglądu przyszłej "pracownicy"?