Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola ola ola 123.

JAK PRZESTAC OBGRYZAC PAZNOKCIE?

Polecane posty

Gość ola ola ola 123.

macie moze jakies sposoby? te specjalne plyny sredio pomagaja bo po umyciu rak ich nie ma.

załóż tipsy. ja tak zrobiłam. przez rok nosiłam i po zdjęciu juz mnie nie ciagnelo. mam bardzo ładne i niezniszczone paznokcie. a obgryzalam długo (do 3 roku studiów mgr)

Gość tertgertertrte
ja tez obgryzam ... jak mam za duzo czasu. obgryzam jak nic nie robie, jak ogladam tv, jak sie nad czyms zastanawiam. musisz miec wiecej na glowie by nie miec czasu obgryzac u mnie to dziala. czasem mam taki zapieprz przez 2-3 dni ze nie mam na to czasu i wtedy widze ze mi rosna tak 2 mm. a to sporo. najlepiej pomaluj sobie wtedy je jakims ladnym lakierem by ci bylo szkoda. albo idz do kosmetycxzki na manicure ona ci wyprowadzi ladnie kazde, nawet najbardziej poobgryzane paznokcie. jak wydasz na nią jakies 100zl to ci bedzie szkoda niszczyc i obgryzac. sporbuj. mysle ze sie uda.

A może tak manicure hybrydowy? Nie wiem czy słyszałaś o nim? Generalnie na paznokcie naturalne nakładany jest lakiero-żel, który utwardzany jest pod lampą UV. Paznokcie są wtedy trwałe a klakier nie odpryskuje - może warto spróbować ;) Jakby co - mogę podać namiary na salon w Krakowie na mailu nike.19@interia.pl. Nie zaszkodzi spróbować.