Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaatym co sie dziej

Przespalam sie z jakims typem na imprezie a on do mnie, że powinnismy wziąć slub

Polecane posty

że żałuje co sie stało, bo nigdy tak nie robi, i że nie może spać bo ma wyrzuty sumienia, i jedyne co może teraz zrobić to poprosić mnie o rękę :o :o :o co robic??

Gość tanie prowoooooo

niestety nie provo...straszne,że faceci są teraz tacy niehonorowi :/

jasne szmata... :o dobrze mi było i tyle : ] zaloze sie że to szmata to napisał jakiś facet ktoremu żadna nie dała:D

Gość tanie prowoooooo
wiele kobiet marzy o tym by po puszczaniu dupska ktokolwiek im sie oświadczył...

bo taka jest prawda, on musi przestrzegać Bożych praw i wg tych praw powinien się z tobą ożenić. Te pokolenie sodomy i gomory tak się zatraciło że nie wie na czym świat stoi. Napewno w większości to była twoja wina że wylądowaliście w łóżku i powinnaś ponieść tego konsekwencje jeśli jesteś wierząca w Jahwe.

no okej, ale ja bym wolała żeby nmi sie oswiadczył ktos po roku chodzenia za rączke na przyklad a nie po przygodnym seksie :o jakiś dziwak ... nic o mnie nie wie

w Jahwe ? hahahha sorry nie jestem jehowa :P wierze w Boga, jestem dobrym człowiekiem, mam nadzieję , że Bóg nie jest moherem , ja tym że lubię seks nikogo nie krzywdzę. jeden jest alkolikiem inny seksoholikiem . nawet jestem lepsza bo alkoholik niszczy zdrowie i czasem życie innym ludziom a ja nic złego nie robię

przecież oczywista, że sie zabezpieczam przed ciążą i syfami... partnera miałam , bardzo Go kochałam, nadal kocham ale w łozku sypało nam się równo, zupelnie mnie nie pociągał...masakra!! jestem chyba nimfomanką

jasne :o spytałam go , czy uważa że jestem dobra w łóżku , a on żebym go o to nie pytała , bo nie ma zamiaru o tym rozmawiać, bo musi wiedzieć na czym stoi i że tak być nie może , że musimy zalegalizować nasz "związek" ...a co najlepsze on wcale nie jest jakiś pobożny...powiedział, że dopóki mu nie powiem czy będę jego narzeczoną to nie mamy o czym gadać , bo jest wrakiem człowieka i od 3 dni nie może spać i normalnie funkcjonować

Tak Jahwe (JESTEM KTÓRY JESTEM) a Jehowa piszę się z dużej bo to jest imię Boga zresztą jest to ten sam Bóg. Byś się wstydziła po czymś takim pisać że ty jesteś wierząca. Zresztą widać w czym jesteś dobra, w bałamuceniu prawiczków, naładowana grzechami kobietka która prowadzi do ciemności. Nawróć się kobieto i żałuje tego co zrobiłaś bo pomyliłaś ścieżki i pędzisz do bramy zatracenia pociągając za sobą ofiary twojego egoizmu.

hahaha :D na prawiczka to ja jeszcze nigdy nie trafilam... chociaż nie powiem , że chciałabym ...nie moja wina. to faceci mnie zniszczyli. Dwa moje pierwsze związki... molestowanie , gwałt... potem zamknęłam sie w sobie i zaczęłąm wykorzystywac facetów, porzucać, dręczyc emocjonalnie...aż poznalałam moją Miłość. ale milosc przemineła po 2 latach :( teraz znowu jestem tą złą... ale to wina facetów

taka ze mnie zdzira, ale kliknęłam w pajacyka i jeszcze w to http://www.okruszek.org.pl/ Wy też możecie kliknąć.

jak wpadniesz co nie jest nieuniknione to podejmiesz się wychowania dziecka mimo że będziesz miała ciężkie warunki lub nie będziesz miała ich wcale, mimo że ojciec dziecka okaże się nie odpowiedzialny, nie zaradny i do którego nic nie będziesz czuła. Czy pójdziesz wtedy do domu samotnej matki. Czy myślałaś kiedyś o konsekwencjach swojego postępowania czy jedyna myśl w razie wpadki to aborcja. Przemyśl swój tzw bezpieczny i nikomu nie robiący krzywdy seks i pomyśl lepiej o konsekwencjach swoich egoistycznych zaścianek. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele złego możesz przez to wyrządzić.

Czy pójdziesz wtedy do domu samotnej matki. - nie Czy myślałaś kiedyś o konsekwencjach swojego postępowania czy jedyna myśl w razie wpadki to aborcja. - tak, dziecka nie usunęłabym , chyba że byłoby chore. dziecko bym wychowała Przemyśl swój tzw bezpieczny i nikomu nie robiący krzywdy seks i pomyśl lepiej o konsekwencjach swoich egoistycznych zaścianek. - zaścianek :D to chyyba reprezentujesz :P Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele złego możesz przez to wyrządzić. - nieprawda. nie mam już 15 lat, ani nawet 18...jestem wyzwoloną świadomą kobietą

świadomie narażasz potencjalne przyszłe swoje dziecko na wyrastanie bez ojcowskiej ręki. Znam takie dzieci ktore wychowywały się z samą matką i większości przypadków nie były to dobre dzieci. Robiły dużo złego, jednostki a-społeczne nie mające szacunku do własnej matki

to ty wtedy przyjmiesz karmę ich złych uczynków przez swoją dzisiejszą lekkomyślność i egoizm przez zaspokajanie swoich zwierzęcych instynktów. Seks służy do reprodukcji i po to masz rozum i wolę której nie mają zwierzęta żeby panować nad swoimi popędami.

lepiej nie mieć ojca niż słuchać ciągłych awantur... matka zawsze może dać dziecku spokoj i milosc

Sama matczyna miłość bez ojcowskiego bata prowadzi ku złemu. Nic w przyrodzie nie jest na próżno.

no jasny ojcowski bat :o i może jeszcze molestowanie seksualne dzieci i pedofilia to też potrzebne? wiesz co..jesteś jakas nawiedzona chyba ... seks do reprodukcji? a wg. mnie do poczucia bliskosci , mi bardzo brakuje bliskosci i musze zaspakajac w fizyczny sposób

Gość Alaaaaua
Zabezpieczyłaś się przed syfami? Szkoda, że nie przed syfem swojego umysłu, który spokojnie pozwolił ci dać dupy od razu na imprezie. Przejdzie mu, jak ochłonie i za jakiś czas zniknie jak każdy facet, który dostaje od ręki to, na czym mu zależy. Przykro mi dziewczyno bez zasad

wątpię :) powiedziałam mu jaka jestem , i że to niepierwszy raz, i że mi to rybka przygoda na jedną noc , a on że nieprawda, że tylko tak mówię, ale on mi pomoże wyjść z tego impasu...może też z jakiejś sekty jest :/

Z tym że sex służy do reprodukcji się nie zgodzę...Sex to sex a dzieci są albo raczej powinny być efektem miłości a nie "produktem" ...

Gość 666 raritet 7777 delikatet 997
Taka wspaniała jestes, że najwidoczniej zakochał!

Gość 666 raritet 7777 delikatet 997
Taka wspaniała jesteś, że się najwyraźniej zakochał!