Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salamandra147

Ludzie dobrej woli!!!!

Polecane posty

Gość Salamandra147

Już od jakiegoś czasu powtarzam, że w razie mojego nie daj Boże wypadku czy nagłej śmierci chcę aby moje organy zabrano do przeszczepu! Jednak koniec gadania. Co powinnam zrobić, gdzie konkretnie się udać żeby złożyć takie oświadczenie woli? Czy muszę przechodzić przez jakieś badania, jak to się odbywa?

Gość karrambollll26
Musisz sobie wytatuować na czole deklaracje woli. Napisz że oddasz nerę, albo jajnik i inne podroby.

Gość Salamandra147
:-/ Za takie "inteligentne" odpowiedzi jak ta pierwsza to dziękuję bardzo.

Gość h-alszka
Nic nie musisz robić. Wystarczy że w twoich dokumentach bądź portfelu będzie kartka z twoim oświadczeniem i podpis.

Gość karrambollll26
Salamandro po cholerę komuś Twoje wnętrzności które na pewno są kiepskiej jakości i na dodatek używane. To tak jakbyś kupowała bieżnikowane opony. Nie potrzebujemy Twojej łaski bierz te nerki i spadaj.

Gość .s.p.i.
Powiadom o swojej woli rodzinę. Badań nie ma, będą w razie gdyby rzeczywiście pobierali od ciebie organy. Oświadczenie woli - musisz je nosić przy sobie http://www.poltransplant.org.pl/ow.html

Gość stachu ...
najlepiej sprzedawać organy na allegro, ja już 2 lata utrzymuję się ze sprzedanej wątroby , lewego płuca i 3 nerek