Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o srajacych golebiach

maz mi nie pozwala kupic tej spacerowki

Polecane posty

Gość dopiero 4 dni a nie juz
jagoda ale jak moze ci brakowac sliny? to ty mówisz do kompa? bo ja pisze na klawiaturze- a ty piszesz ze mówisz -hmmm ciekawe

samochod mamy juz jeden ale chcemy kupic drugi zebym ja maila swoj i maz swoj. Zakupy az mi robi rano przed praca wiec nie musze sama chodzic na piechote. ale to juz niedlugo. :classic_cool:

to maz ci bankowo auto nie kupi skoro dziecku wozka za 200zł nie pozwoli ale oszczedzicie na paleniu to czemu wózka nie kupic?

udział w dyskusji moze brac kazdy ,prawda?

Prezeciez Ci juz napisalm ze oszczedzamy na samochod. Dlatego maz przestal palic, czasem sobie 1 piwko do kolacji wypije i tyle. Jka juz kupimy auto to moze popuscimy wodze fantazji :D

Gość xyz abcde
a na jaki samochód zbierasz ?

:D:D:D jagoda, twoje podkreślanie w kazdym zdaniu jak to mąz sie nie liczy, wszystko ma stare, wszystko robi pod ciebie i dla ciebie, jest żenujące i sugeruje tylko jedno: że mąż trzyma cie twarda ręką i guzik masz do gadania w domu wiec na forum puszczasz wodze fantazji;)

proponuje zreszta, zebys ty jeździla tym starym, a męża do pracy wyslij na rowerze, wzglednie hulajnodze bartusia wtedy zaoszczedzicie na wózek;)

tak, tak mala mi ty wszystko wiesz najlepiej nawet to jak jest w moim domu. :D Pamietajcie kafeterianki mala mi wszystko wie najlepiej o was i o waszych dzieciach!!!! Zapamietajcie to sobie.

Gość xyz abcde
skoda fabia to dobry wybór .

jagoda- opowiadasz to i wiemy :D

Jagoda, przezabawna z Ciebie osoba-bez złośliwości Ci to mówię;) A takiego wózka nie kupuj, ciężko się pod krawężniki podjeżdza...

Jagoda ktos wyzej Ci dobrze napisal, dla 1,5 roczniaka lepsza bylaby lekka spacerowka, ta co ktos podal link byla fajna. jeszcze dla takiego dziecka wozek Ci sie przyda. owszem dziecko juz chodzi ale niewiadomo ile nie przejdzie. chyba ze nei chodzicie nigdzie dalej. teraz na codzien nie uzywamy wozka ale jak wiemy ze bedziemy chodzic caly dzien to wozek bierzemy ze soba. co do Waszych ukladow z mezem to nie wnikam, ale u mnie sa inne uklady.

Gość ywoletka
Jagoda zatytulowas topik bardzo dosadnie "maz mi nie pozwala kupic tej spacerowki" NIE POZWALA :D Czyli sprawa jest jasna i prosta, to maz podejmuje decyzje, nie ty. Mnie by w zyciu nie wpadlo nawet do glowy napisac, ze maz mi NIE POZWALA. Moze sie ze mna nie zgadzac (np: ze jakis zakup jest niezbedny) ale nie ma nic do pozwalania czy nie pozwalania. Fajne bajki piszesz :D Jestes zalezna od meza we wszsytkim i dobrze ktos ci poradzil - rusz sie do pracy a maz moze w koncu zacznie cie szanowac.

Gość delkaaa
a moze lepiej naprawić koło u wózka starego?

Gość upsa
podniose

DELKAAA, NIE DA SIE NAPRAWIC maz patrzyl ale okazao sie ze w srodku jakis mechanizm sie zepsul. cholera , jestem wsciekla ze kupilam tego grata !!!

Gość jagodaaaaa tobie nawet
krem za 300 st nie pomoga zreszta jestes gruba i oblesna