Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaa0123

Co robicie, gdy mąż nie chce Was przytulać w nocy?

Polecane posty

Gość tylko raz nie chciał
zabrałam autko i zniknęłam na całą noc teraz przytula chętnie i z uczuciem

Gość autorkę nie obchodzi
ze lubicie się przytulać, ona ma problem bo mąż nie chce przytulania i ją odsuwa. Czytajcie ze zrozumieniem! A wy tylko chwalić się umiecie ;)

Gość max xander max
Może jest zarośnięta jak yeti i mu za gorąco :)

Gość jakie baby masz na mysli
wielkanocne?

Gość a zawsze tak bylo czy
ostatnio tylko???

Gość Graszka27
Witam postanowilam tez cos tu dodać od siebie ... od miesiaca moj facet wogole mnie nie przytula ani nie domaga sie sexu , mamy 2 wspanialych dzieci on odbiera synka z przedszkola i jedzie do rodzicow na caly dzien a ja zaostaje z nasz 4 miesiaczna corka w domu , jak przychodzi nie ma zadnego pocałunku , przytulenie czy slowo kocham cie to chyba umarlo... nie sypiamy ze soba on osobno ja osobno nie wiem mysle ze ma kogos ale to tez nie mozliwe poniewaz synka obiera z przedszkola i jedzie z nim wiec sym by mi cos powiedzial , ale ostanio tel zostawia w aucie mowi ze zapomnial , wogule czuje sie zaniedbywana , niekochana czuje sie bardzo samotna , placze bo nawet przed wyjsciem do pracy to tylko slowo ZAMYKAJ ... a gdzie jakis gest czy co ..plakac mi sie chce i mysle o odejsciu od niego bo to nie ma sensu ... przeciez mamy po 28lat pozdrawiam i czekam na jaka dorade z waszej strony!

Gość ja dzis
A po co miałby sie przytulać????? Wkurzałoby mnie i było niewygodnie gdyby maż mnie ściskał w nocy.

Gość ja dzis
graszka ja tam nie widzę nic dziwnego w tym, ze nie przytula, nie całuje, dla mnie to normalne, a nie ciuciu muciu po latach. Ale... jeśli kiedys był inny a to się zmieniło nagle, i jeśli telefon niby zapomina i masz inne niepokojące sygnały to po prostu z nim porozmawiaj! Nie myśl odrazu o odejściu, tak drastycznie. aLe rozmowa nie zaszkodzi, a może wszystko wyjaśnić...

Gość a wiecie co .... :)
powiedz mu "no przytul mnie"

Gość macie problemy
mój maz nawet sypiać ze mną w jednym łóżku nie chce , to jest dopiero problem..

Gość a wiecie co .... :)
a moj mi nie pozwala wyjsc z łózka :P

Gość macie problemy
własciwie to od jakiegoś czasu myśle , zeby sobie kogoś znależc;-)

Gość mój po 9 latach malzenstwa
Nadal mnie przytuja całą noc i sam od siebie, nigdy mu nie mówiłam że ma mnie przytulić i tak samo całuje mnie jak wraca z pracy ;) wiec nawet po latach można ;)

Gość mój po 9 latach malzenstwa
a jakby mąż nie chciał ze mną spać to już dawno nie byłby moim mężem...

Gość Graszka27
no powiem ja juz jestem z nim 12 lat wiec powinno byc inaczej .... a rozmowy na nic ... pytam ja gra na kompie kochasz mnie a on na to mocno ... ale jak mozna klamac tak w drastyczny sposob ze sie kocha jak ja sie czuje naprawde zaniedbywana ... juz zaczely mi dopadac mysli ze sobei z kimms poczatuje na internecie moze spodkam kogos kto mnie wyslucha inp....poprostu mysle ze on odemnie ucieka ... liczy sie dla niego auto , mama, tata, szwagierek ... dlatego codzinnie jezdzi do mamy inp i siedzi calymi dniami tam ... juz nue pamietam kiedy wyslismy gdzies razem ..mysle ze dla niego jest to menczonce woli sam wszystko robic , sam jezdzic inp nie wiem mysle naprawde ze to tylko przyzwyczajenie nic wiecej .....ostanio jeszcze dodam po naszej nie milej rrozmowy powiedzial ze mam isc z kims sie za przeroszeniem wybzykac bo mi chormony nie wyrabiaja tak pwiowiedzial ... az plakac mi sie chce jak wlasny facet kaze isc kobiecie na bok!!!

Gość gość
Nie mam męża, ale mam nadzieję, że jeśli będę miała, to on... nie będzie zawracał mi głowy przytulankami w nocy. Noc jest do seksu i do spania, a nie do jakiegoś irytującego miziania -_-

Gość gość
.

Gość gość
może śmierdzące bąki puszczasz?

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Graszka27, no to udawaj, że poszłaś. Tylko bądź dobrą aktorką. Gwarantuję, że zesra się w gacie ze strachu, że ci się spodoba prawdziwy sex z prawdziwym facetem.

Gość Anjoli
gdy mąż mnie nie przytula,to po prostu wstaje, idę do łazienki, nalewam do wanny gorącej wody po brodę, i gdy po godzinie wracam pachnąca do łóżeczka, to dopiero zaczyna się jazda .. muszę wcześniej uprzedzić sąsiadów ,by słysząc odgłosy nie dzwonili pod 997 a h o j przygodo

Gość gość
15:53 to ty bierzesz kąpiel dopiero jak facet Cię nie przytula i nie pieści-dobre, nie będę się myła jak nie będę chała seksu, to lepsze od bólu głowy.:D

Gość gość
a może facet nie chce być waszym braciszkiem syjamskim, co ?

Gość gość
a ile macie lat lub ile lat w związku ?

Gość gość
do 17;53 żaden znany mi facet nie dotknie śmierdziuszka, nie chcesz sexu , zamiast wody użyj dezodorantu (przyrznic studencki)