Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER

NISKIE KOBIETY (PONIŻEJ 160CM) JAK SOBIE RADZICIE Z TYM PROBLEMEM?

Polecane posty

Gość 1234567werty
ja przy 159 waze 45 wiec figure mam dziecinna, waskie biodra, male cycki itd. a niskie z kobiecymi ksztaltami i ladna twarza sa sexy!

Gość anka warmińsko - mazurskie
magda hehe dzięki:) gdzie wyście znalazły takich facetów, co są zadowoleni z waszego wzrostu.

Ja przy moich 160 cm przytyłam ostatnio specjalnie do 50 kg. Może się o wydawać dość sporo ale wyszło to na dobre mojemu biustowi i pupie :D anka- jak się za nim tyle ogląda to niech sobie do nich idzie :P Co to w ogóle za krytykowanie kogoś z powodu cech, na które i tak nie mamy wpływu...

ale dlaczego Ty przedstawiasz niski wzrost jako jakaś wada? Przecież to po prostu cecha- nikt nie powiedział, że wysokie są OK, a niskie nieatrakcyjne. Ja zawsze ważyłam około 52-54kg i na powodzenie nie narzekałam. Po ciąży utyłam do 65kg ale nigdy, przenigdy złego słowa nie usłyszałam od faceta. Teraz wróciłam do swojej wagi i znowu czuję się atrakcyjna. I mo facet codziennie mnie w tym utwierdza. Wydaje mi się, że Twój nie jest w porządku takie głupoty gadając i tyle!! Ja bym znalazła jakiś jego słaby punkt i też mu dokuczała:) Albo po prostu go zmieniła bo facet nie powinien takich rzeczy gadać dziewczynie, którą kocha i tyle.

Natalia dokładnie na swój wzrost nikt nie ma wpływu i nie jest prawdą to, że niskie osoby paliły papierosy w młodości :/

magda tylko że mi nie byłoby tak łatwo znaleść nowego faceta ... ważę 59-60 kg :( gdybym była wyższa, to by tych kg nie było widać a mój facet jest przystojny i wysportowany i ma duże powodzenie wśród dziewczyn więc on nie miałby problemu ze znalezieniem nowej - a ja tak.

ło matko! A ile Ty masz lat?? Dziewczyno, gdybyś napisała, że Go kochasz to zrozumiałabym ale nie rzucisz go, bo jesteś gruba? Dajże spokój:) Jeśli waga Ci przeszkadza to zacznij się odchudzać- dla siebie samej a nie dla gościa. I uwierz mi, że znam mnóstwo dziewczyn "przy kości", które zmieniają chłopaków jak uczucie wygasa i tyle. A Two facet wpędza Cię w kompleksy i tyle. Skoro jest taki wysportowany to niech Ci pomoże schudnąć i tyle.

właśnie, czy ten wzrost jest problemem? kiedyś, jeszcze w gimanzjum, maiłam na tym pukcie kompleks, teraz jestem bardzo zadowolona, mogę nosić nawet 12-13cm szpilki i jest ok ( mam 1,56 wzrostu ), nie chciałabym być wyższa. Aha, i uwielbiam wysokich facetów:D taki fetysz mam, niestety ale faceci poniżej 1,80 kompletnie na mnie nie działają, chociaż mam nadzieję, że jak się zakocham, to na ten wzrost już patrzeć nie będę:)

Gość fffffaaaaaaaaaaaaaa
ja tego nie traktuję jak problem, dzięki filigranowej posturze jestem szybka i zwinna oraz bardziej wygimnastykowana no i mam zgrabną figurę

Gość to jakiś żart?
co zlego w niskim wzroście? mamy większe powodzenie u płci przeciwnej ;)

Gość no a co mają
powiedzieć te powyżej 170? to dopiero dopust boży. ani obcasów ubrać, ani ciuchy ladnie nie leżą katastrofa

Gość Paulana
a wiecie ze nizsze kobiety maja przewaznie wysokich, wrecz bardzo wysokich mezczyz?? Poobserwujcie na ulicach;)

Gość motylek78789
rozumiem ze niektore macie kompleks niskiego wzrostu ale akurat z tym ze na wysokich zgrabnych dziewczynach ciuchy zle leza to jest jakis absurd :D:D tez bym chciala byc wyzsza ale niewiem po co tu niektore sie oszukuja... chyba zeby lepiej sie poczuc papa

Gość fcdswa
co a bzdury. nic malego nie jest piekne, co najwyzej mile i wzbudzajace litosc.

Gość z jakim znowu problemem :)
Mam 1,55 wzrostu - mało kaszy i mleka w dzieciństwie. Oczywiście, blokuje mi to drogę do kariery modelki, koszykarki i paru innych zawodów, ale skoro wykonuję inny to nie stanowi to wielkiej przeszkody w życiu codziennym - standardowe meble czy schody nie stanowią dla mnie przeszkody, odzież i obuwie kupuję w zwykłych sklepach i nie mam problemu ze znalezieniem mojego rozmiaru, mój chłopak ma blisko 2 m wzrostu (zbieg okoliczności, wcześniej spotykałam się z niższymi ;) ) i też nie zgłasza uwag na temat różnicy wzrostu. W czym tu problem?

Gość 34545353
po prostu-obcasy do mojego 157cm minimum 10 cm żeby mnie nie zdeptali i żeby nie wyglądać śmiesznie przy chłopaku 178cm tez jestem niska ale wg mnie obcasy to przy niskim wzroscie tez raczej niewielkie - ok; 6 cm, gora 8. Musza byc proporcjonalne do nogi, inaczej wyglada sie jak na szczudlach.

Gość 34545353
[zgłoś do usunięcia] anka warmińsko - mazurskie - kwestia poszukannia oodpowiednich butow. Ja tez juz ostatnio chodze ttylko na obcasach, ale bron boze w szpilkach, tylko szukam polbutow. Niedawno znalazlam zamszaki na allegro firmy Darbut. Maja koturn, i w przedniej czesci sa juz podwyzszone o 3 cm, a na piecie - o 6. Takze nie czuje sie tego...

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
KULECZKI DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI TRZYMAJCIE SIĘ POZDRAWIAM KULECZKI I LASECZKI :D