Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinkaaaaka

Facet postawil dziwne ultimatum.

Polecane posty

Gość ona17lathehe
wiesz co seks jest wazne w zwiaku,facet najpierw musi miec bliskosc by otworzyc sie na milosc raz na tydzien? dziewczyno czy ty oszalas?

Gość hejże go
nie potrzebujesz bliskosci ? nawet nie chodzi o przyjemnosc ( facetom glownie ot to chodzi) tylko o bliskosc ze lezysz naga przytylona to faceta, wijecie się, te oddechy ta atmosfera.. ja bym zyc bez tego nie mogla.. kiedys mialam podejscie jak Ty autorko ale dorosłam, nasz zwązek również dojrzał, potrzebowalismy na to 2 lata

ale po co ty czekasz z tym seksem slone paluszki, jakas wyzsza ideologia czy po prostu lek przed odrzuceniem? do kiedy masz zamiar czekac?

Gość mam17lat
hejże go o to samo mi chodzilo pozdrawiam bez bliskosci nie ma milosci;)

Gość hejże go
do* chyba ze jej facet to typ- rozbieraj sie i rozkladaj- nogi bez uczuc kompletnie... jesli tak jest to ja rozumiem

Gość lekooomankaa
ja pierdole jak by mnie facet zmuszal do seksu to bym go wyjebala za drzwi. kobieta to nie lalka do ruchania.

Gość jestem nikiem
kobieta to nie lalka do... skoro tak stawiasz sprawę :D

Gość nununu 001
Dziwne te ultimatum. Pewnie ma już kogoś jak tak mówi. Ja się kocham ze swoim facetem kiedy ja mam na to ochotę a jeśli jest tak że on ma a ja nie jedzie na ręcznym a mnie to podnieca i nie ma opcji że sexu nie ma :p

do doopczenia chcialas napisac?? no skoro tak kojarzysz seks z partnerem to tylko mi ciebie zal.

Gość Indra87
Ty chyba ten sex traktujesz jak jakis przykry obowiazek i on to wyczuwa. A on by chcial, zeby jego kobieta pragnela go równie mocno jak on ja. To, ze CI tak nagadal wcale nie znaczy, ze chce zdradzac. Predzej by zdradzal i nic Ci nie mówil jakby tak bylo. On po prostu chcial Ci jakos dobitnie zasygnalizowac, ze nie jest zadowolony i potrzebuje czegos wiecej. Ja mam podobny problem z moim facetem. Ja mam ochote na sex codziennie a on raz na tydzien, moze 2. Czesto po prostu chce, zebym mu zrobila dobrze, ale jak ja mu mówie, ze chce seksu, to on sie nie zgadza. Innym razem jak sie kochamy to on dochodzi w 2 minuty i mimo, ze wie, ze cos jest nie tak to nic z tym nie robi. I od lat juz obiecuje mi, ze musi sie wziac za siebie, schudnac, mniej pic i tak dalej. Ech, sama juz zaczelam sie zastanawiac czy znalezienie sobie kumpla od seksu to nie byloby najlepsze wyjscie.

Gość a weź palnij tego
ruchacza żałosny facecik co mu tylko pompowanie dupą w głowie rozum w peniolu odrażający facecik

Gość a weź palnij tego
"On po prostu chcial Ci jakos dobitnie zasygnalizowac, ze nie jest zadowolony i potrzebuje czegos wiecej." jasne jasne i wybrał bardzo subtelny i inteligentny sposób w ogóle subtelny męzczyzna z puchnącymi jajami :D

Gość Indra87
Widocznie subtelne sygnal na autorke nie dzialaja. Ja tam go rozumiem, bo wiem jak to jest zebrac o seks. Wez sobie dziewczyno pomysl, jakby to bylo, jakby bylo odwrotnie. Ty sie umalowalas, ubralas itp. z nadzieja na sex, a on ci z tekstem, ze nie jest jakims kawalkiem miesa do ruchania. Nie poczulabys sie nieatrakcyjna i odrzucona?

Gość no juz dawno powinien
Cię w dupe kopnąć. Potrzebuje sexu i tyle. Na sex możesz nie mieć ochoty jak będziesz po 70 ha ha ha głupia baba zamiast na kafe to ty lepiej z sexuologiem pogadaj oziębła babo. Niech cię zostawi przekaz mu to od ludzi z kafe bo nic warta nie jesteś

Gość halinkaaaaka
nie wiem może jestem beznadziejna romantyczka ale uważam że podejscie do zwiazku w ten sposob w jaki on podchodzi jest niefajne, przeciez seks powinien wychodzic z checi a nie z obowiazku, im bardziej on naciska tym ja bardziej nie chce najpierw trzeba sprawic by kobieta czuja sie jak kobieta a nie jak worek na sperme obwiązany mięsem

Gość halinkaaaaka
do kolegi wyżej, mów sobie co chcesz ja znam swoja wartośc i wymagam o meżczyzny czegos wiecej niż tylko checi na seks, nie otrzymuje tego choc mu o tym mowilam

Gość halinkaaaaka
na seks moge nie miec ochoty po 70? dziekuje za pozwolenie...

Gość halinkaaaaka
po drugie jak mozna oceniach czyjas wartość po gotowości do seksu... brak słów

Gość brawoooo popieram
Niech cię kopnie w żyć tak! Jesteś głupia i tyle zamiast z nim pogadać siedzisz na kafe i nie wiem czego tu oczekujesz. JESTEŚ ŻAŁOSNA

Gość halinkaaaaka
nie sądzę

Gość ile TY masz lat autorko?
Nie wierze,że ktoś może mieć takie podejście. Autorko Ty masz 12 lat? a może odstaw romansidła na bok. Ktoś napisał,że może masz zaburzenia osobowości i na to raczej wygląda. Tego nawet nie mozna komentować........... chyba rozumiem Twojego faceta !!!!!!

Gość halinkaaaaka
:) ale ja nie szukam opinii u frustratek, wczesniej mialam okazje porozmawiać z osobami na poziomie i to mi wystarczy, więc dziekuje za opinie, widze że do kaffe zasiało grono szyderców podziękował pożegnał nara

Gość ile TY masz lat autorko?
A tak wogóle to ciekawe jak Wasz problem przedstawiłby Twój facet.......

Gość Ewa tu była
"nie wiem może jestem beznadziejna romantyczka ale uważam że podejscie do zwiazku w ten sposob w jaki on podchodzi jest niefajne, przeciez seks powinien wychodzic z checi a nie z obowiazku, im bardziej on naciska tym ja bardziej nie chce" dokładnie seks to dodatek do związku a nie związek dodatkiem do seksu