Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gambikkkkaaa

Trudno znaleźć fajnego wolnego faceta, teraz zazwyczaj trzeba ich odbijać innej

Polecane posty

Gość redfvxxx
hehehee,tez tak myślałam,ale okazało się że tak jest tylko w mojej wyobraźni,bo pełno jest wolnych facetów...tylko ja ich nie zauważałam, a ci zajęci wcale nie są tacy fajni-zawsze trawa u sąsiada wydaje się bardziej zielona.Jak byś z nimi pomieszkała jakiś czas,współczułabyś ich żonom.pozdrawiam

Gość glupota.............
hehehe ale was na glupoty bierze. Oczywiscie kazdy facet od razy leci w twoje objecia bo cie zainteresowala jego obraczka na palcu?? Hmm.. A moze to ze nosi obraczke to nie znaczy ze sprawdzony i zajebisty?? A moze w domu leje zone po mordzie bo zupa byla za slona?:) Moja ciotka tak trafila. Znalazla se fagasa zonatego od 15lat i ucieszona jaki to nie wspanialy poleciala w objecia.. Pozniej z rozwodem sie balam podejsc.. Bo by opuchnieta tydzien chodzila.. haha rozkladajcie nogi rozkladajcie... Moze ktoras partnerka wam morde obija jak szklanke...

Gość Fajny Wolny z Lodzi
a to nie tak ze wszyscy wolni to cioty. Ja jestem wolny bo wole byc wolny niz mam chodzic z jakims wielorybem. Ostatnio spotkalem dwie niby fajne ale jak sie rozebraly i zobaczylem je nagie to mi sie odechcialo.

Gość Nokia 5610
Borderlineowa nie udawaj mądrzejszej niż jesteś. :P skoro masz 16 lat to ładnie się zbieraj i uciekaj do szkółki

Borderlineowa -> nie porzucić tylko dorosnąć bo mało który facet się nagle zmieni dla kobiety ;p

Gość i8u98u8u8u8u8u8u
ja tam na codzien widuje zupelnie cos innego. Kazda ciota, fajtlapa zajeta przez jakas szara przecietna laske (co by miala pewnosc ze jej nie zdradzi), a CI najseksowniejsi najoprzystojniejsi i najbardziej pewni seibie chodza wolni. Taka prawda

Gość z kobietami jest podobnie
wszystkie fajne pozajmowane, zostaly tylko wlasnie takie suczydla, ktore sie wpieprzaja w zycie innym 🖐️

Gość gambikkkkaaa
"A nie ma co ukrywac wyglad sie dla mnie liczy pozniej bardziej charakter ale na poczatku wyglad. " A ty czytałeś siebie kolego? ;p U mnie to jest tak że zanim mnie ktoś nie pozna to wszyscy myślą że jestem zajęta i mało kto mnie podrywa. to ja muszę zaczynać flirt :O

Gość andkjhaskjhsasa
do "redfvxxx hehehee,tez tak myślałam,ale okazało się że tak jest tylko w mojej wyobraźni,bo pełno jest wolnych facetów...tylko ja ich nie zauważałam, a ci zajęci wcale nie są tacy fajni-zawsze trawa u sąsiada wydaje się bardziej zielona.Jak byś z nimi pomieszkała jakiś czas,współczułabyś ich żonom.pozdrawiam " dzieki kochana za ten wpis! masz wiele racji, od dzis postaram się wmyslec własnie w ten sposob:)!

Gość najpiekniejszaaaaaaaa
a ja jestem zajeta , wszyscy o tym wiedza a i tak mnie podrywaja i co zrobic???

Noka - A co Ty możesz wiedzieć o moim intelekcie? Tylko ze względu na wiek musisz podchodzić do mnie, jak do głuptaka? Raczej nie obracasz się w towarzystwie nastolatek, skąd więc możesz wiedzieć jaka jest dzisiejsza młodzież licealna? A ta (przynajmniej w moim liceum), często reprezentuje poziom znacznie wyższy niż ludzi starszych o te kilka lat. ;) Jak chcesz mnie osądzać na podstawie wieku, to jedynym co możesz zrobić jest napisanie, że jestem niedojrzałą gówniarą - z tym się zgodzę. Nie ośmieszaj się jednak twierdząc, że niedojrzała (emocjonalnie!) gówniara nie może być choć trochę inteligentna. Sokrates powiedział, że wszyscy jesteśmy idiotami. :) P.S. Dziś próbne matury, lekcji nie ma.

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
facet którego można odbić to zwykła kurwa :) mój były zostawił mnie dla laski, która dość długo skakała wokół niego - i to akurat po długiej kłótni, ciężko to przeżyłam, ale na dobre mi wyszło, bo mam teraz porządnego faceta, a byłego tamta zostawiła i naiwny myślał, że do niego wrócę:) faceci, którzy się puszczają z pierwszą lepszą, tylko dlateo, że jest na wyciągnięcie ręki, to szmatławce i tyle :)

Gość fgfgfgfterere
bo to jest tak ze przewazneijak dziewczynajest ladna to zajeta. dlatego im trudniej . taki stereotyp

szal cial racja

Leviatan - może dlatego, że mało która dziewczyna (bo nadal mówimy o nastolatkach) jest godna metamorfozy faceta? :) Dobrzy partnerzy w związkach w takim wieku? A z koziej dupy trąbka. :O Pamiętajmy jednak, że wyjątki potwierdzają regułę! :D

BORDERLINEOWA masz piekne wlosy

Borderlineowa -> sama napisałaś ze jest wielu fajnych facetów w twoim wieku ;p chyba że mówimy o takich facetach którzy są tylko do trzymania za rączkę to się zgodzę ;p

To sarkazm? Hah, tutaj wszyscy mi mówią, że siano, a wcale nie są mocno zniszczone. :D Jeżeli mówisz szczerze, to ślicznie dziękuję za komplement. :D

Leviatan -> napisałam, że jest wielu "WOLNYCH", a nie "fajnych". :) Jednak wielu z nich to porządni chłopacy. ;)

no właśnie chłopacy a nie mężczyźni ;p bo wątpię aby wielu z nich myślało poważnie o związku a nie o tylko seksie ;) i umieli rozmawiać na poważne tematy ;p

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
Levviatan i najpiękniejsze dzięki za poparcie :)

O dziwo wielu z nich.Rozmawiając o tym z nauczycielami nawet oni widzą jak młodzież licealna zmieniła się na lepsze w porównaniu do tego, jak było niegdyś. W technikach sodoma i gomora, ale w porządnym ogólniaku lokuje się wieeeeeeeeeeelu inteligentnych facetów, w których głowach nie tylko seks. ;)

Borderlineowa -> no właśnie w porządnych liceach tylko zauważ ze takich liceów jest niewiele ;p ja jeszcze nie spotkałem w rzeczywistości nikogo (a szkoda) z kim mógłbym wymienić i pogadać o filozofii i paru innych sprawach ;)

Gość Rabiosa
Wszystkie zakochane kobiety karcą nas samotne za odbijanie albo umawianie sie z zajetymi facetami , mowia ze jestesmy szmatami ale sory kurwa , jakby twoj facet nie chcial to by sie nie zdradzął n, jego wyzywaj od szmat a nie dziewczyne ktora sie z nim spotyka :) smieszne sa poprostu te dziewczyny ktorw mowia , ona jet tlyko moj oh ah nie zesraj sie , w wiekszosci przypadkow to wlasne Twoj facet inicjuje te spodkania z inna !!! DO TANGA TRZEBA DWOJGA !!! jestem absolutnie za , dlaczego my mamy cierpiec z samotnosci a one nie? :))