Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gambikkkkaaa

Trudno znaleźć fajnego wolnego faceta, teraz zazwyczaj trzeba ich odbijać innej

Polecane posty

Gość gambikkkkaaa

Ja w swoim życiu rozwaliłam 2 związki. Tylko raz było to świadomie. Ale to nie tak że starałam się za wszelką cenę go mieć. Po prostu prowadziłam z nim rozmowy, podobał mi się. I tak wyszło. Teraz jak się widzi fajnego faceta to zazwyczaj z dziewczyną, albo z obrączką :O Nie lubię czegoś takiego, bo nie lubię krzywdzić ludzi (w tym przypadku ich partnerek). Ahh...tak trudno o fajnego, WOLNEGO faceta w tych czasach ;/

Gość umorka
zgadzam sie w 100 % a kazdy wolny to ciota, fajtłapa taki ktorego zadna nie chciala a najlepsi zajeci;(

Gość ale jestes glupia
zal mi cie pustaku

ostatnio był temat że wielu takich facetów woli siedzieć w domach niż zadymionych barach ;p

Gość najpiekniejszaaaaaaaa
wlsnie takich szmatlawcow musze sie wytrzegac bo na mojego kazda leci

No tak. Najlepiej żeby danego faceta najpierw wypróbowała inna laska i wzięła na siebie ryzyko. Jak się okaże fajny, to wtedy go odbijesz i będziesz pewna że bierzesz fajnego. A później odbije ci go inna, a ty zostaniesz sama z dzieckiem i długami.

Gość gambikkkkaaa
jestem młodą dziewczyną ---> Borderlineowa taka jest prawda, jak nie odbijesz fajnego faceta którejś to nie masz szans na fajny związek

Gość gambikkkkaaa
Master 111 o co ci chodzi?

naszczescoe moj narzeczony, niebawem maz nie jest taki skory do tego zeby mu jakas suka w glowie zawrocila

hahaha, jak juz da się go odbic, to szczerze wątpię w tą jego "fajnosc" - wtedy to zwykły dupek jest:P

Gość umorka
ha ha dobre nie mysl ze jakby byl skory to by ci powiedzial, natura lowcy slyszalas o tym?? :Dpredzej czy pozniej kazdy skreca

jak skreci to ja ukrece mu lep heheh

Gość Boratka
Trochę lojalności wobec własnej płci by się przydało. Nie bierze się cudzego bo to kradzierz:) A tych wolnych trudniej poderwać to idziesz na łatwiznę

Gość gambikkkkaaa
no raczej że trudno. ja mam 21 lat i szukam starszego faceta wielu mnie podrywało, ale to byli nieudacznicy ;/

zreszta o chyba je jestem bardziej chetna niz on.... coz taka moja natura cale szczescie on nie jest typem tzw ruchacza wiec o to ze mnie zdradzi dla sexu nie mam sie o co matrwic

Boratka -> zgadzam się ;p szuka się nie chce to się odbija już zajętego bo sprawdzony ;p

moze sprecyzujmy co znaczy 'fajny'. Fajny to czeste okreslenie uzywane przez dorastajacego 6 latka. Czy autorka reprezentuje podobny poziom?

Gość aleksardna kujawka
ja mam podobny problem. ale nie odbijam facetow. brzydze sie tym. moze dlatego ze byłam kiedys zdradzona i wiem jaki to bol i nie chce byc krzywdzona i krzywdzic?

Leviatan - trudno nazwać "mężczyzną", "facet" to jednak dużo luźniejsze określenie, coś pomiędzy chłopcem, a mężczyzną. Zresztą, miałam na myśli nie tylko rówieśników, a także np. 18 latków. Taki już może być "facetem", a rok młodszy to "chłopiec"? ;) Bez przesady.

janekrys - "fajny" to kolokwializm, którego użycie na forach jest jak najbardziej normalne. Wszystko z Tobą okej?

no dobra ale też zazwyczaj 16-18 latek myśli bardziej główka niż głową wiec trudno stworzyć z kimś takim poważny związek;)

No dlatego wolnych jest na pęczki. :D Mało który chce się wiązać, ale oni także potrafią się zakochać i porzucić rozwiązły, gówniarski tryb życia dla dziewczyny, którą pokochają. :) Nawet jeśli miłość ta będzie po prostu szczeniacką.

he hej stop, to nie tak ze kazdy wolny to ciota a zajęty to super koleś...przecież kiedys też musiał być ten boski wolnym...tylko widocznie ktoś już wczesniej cie ubiegł ..albo masz blisko 40 lat i szukasz wolnego w swoim wieku..to się nie dziwię

Gość Fajny Wolny z Lodzi
ja jestem fajny inteligentny i wolny ale wolnej i ladnej kobiety tez nie sposob znalezc. A nie ma co ukrywac wyglad sie dla mnie liczy pozniej bardziej charakter ale na poczatku wyglad.

No to co robisz na takim infantylnym forum? :) Tu nikt nie bawi się w polonistów, czy intelektualistów, a skoro Ty oczekujesz rozmów w takim gronie, to chyba źle trafiłaś/eś. :P