Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

dziewczyny - czy zwalniacie miejsca starszym panom ???

Polecane posty

Gość VBDSAAA
nie ! :)

Gość VBDSAAA
a po drugie niech mlodzi chlopcy ustapia takiemu miejsca! ale nie taki stary cap bedzie sie kiwal nad mloda panna... hmm leb siwieje dupa szeleje ...chociaz sie pogapi za free i pogada bo zawsze jest jakas wymiana slow :P nie lubie starszych panow...

haha :D no tak, ale gdy kultura mlodszych chlopcow podupada, to wypada i dziewczynie zejsc i ustapic .. chyba:classic_cool:

myślę, że ustępowanie miejsca starszym osobom służy do tego aby ustępować miejsca osobom z trudem poruszającym się, niepełnosprawnym, w zaawansowanej ciąży, to że baba po 50-tce zmęczyła się niosąc trzy worki zakupów, często zakupy bardziej się męczą i to właśnie one siadają

starszej babce zawsze ustapie, a z tymi reklamowkami to wzbudza jeszcze wieksza litosc :D:D:D ale nie wiem co z podstarzalymi facetami

Gość zozole
nie jezdze komunikacja miejska wiec nie.ale znam taiego faceta po 50 i miejsca bym mu mogla ustapic gdyby mnie na kolana wzial :classic_cool: fajna dupa z niego ale stary czy zmeczony to on nie jest....

Rzadko jeżdżę komunikacją miejską, ale kiedyś mi się zdarzyło i właśnie weszła taka matrona pod sześćdziesiątkę, obładowana siatami. Jako osoba z natury miła i uczynna ;-) ustąpiłam jej miejsca, a ona mnie ofuknęła, że jeszcze taka stara to ona nie jest i nie będzie siadać, po czym demonstracyjnie położyła swoje siaty na siedzeniu :-O

Gość zozole
rzata malgo no moze ty siadasz na kolanach i od razu sie nadziewasz :P ale tak to jest,uderzysz w stol to i nozyce sie odezwia :P

Raz wracałem po ciężkim dniu w tramwaju. Byłem cholernie zmęczony i jakiś moher stanął nade mną z drugim moherem. Chciałem sobie posiedzieć, jeszcze z 6 przystanków musiałem jechać. I już był jad, że młodzież nie jest kulturalna, bo wogóle miałem je w dupie. Oczywiście nie ustąpiłem, a jak wysiadałem powiedziałem staruchom, że wystarczy poprosić. One coś tam o moim chamstwie, pokazałem "fucka" i wysiadłem.

Gość zozole
eee mlodziak to zanim sie nadziejesz po migdaly sie zleje i zabryzga ci kurtke :P a nie mowiac zeby sie pogibac na nim jak sie trafi na turbulencje :P

Gość lodzia lodzińska dreizehn
obciągam starszym Panom za kasę! ile wlezie dopóki kasę mają!

12:33 [zgłoś do usunięcia] lodzia lodzińska dreizehn obciągam starszym Panom za kasę! ile wlezie dopóki kasę mają! to tak zamiast krzesełka w autobanie ?? :)

Gość szoko minus
no to jednak panie starsze miały rację chamstwo z ciebie wylazło, frustracie :D

Moim zdaniem to jakiś debilny zwyczaj. Człowiek młody też może być zmęczony, a jak panie mają jakiś problem, mogą się odezwać. Słowo "przepraszam" czy "poproszę" nic nie kosztują.

Niestety one zaczęły nade mną pierwsze biadolić. Też czasami jestem zmęczony, a nie widzę tabliczki "tylko dla emerytek".

dziewczyny te ladne i szczuple powinny zwalniac miejsce wszystkim panom a pozniej usiasc im na kolanka :D

Gość we mnie nie pierdolna
stalingrad twoje wypowiedzi stawiaja cie na rowni z palka policyjna! straszny z ciebie debil jest!

Ja ustepuje kobietom w zaawansowanej ciąży lub ludziom naprawdę starym. A na tych co biadola jaka to ja nie wychowana, nawet nie zwracam uwagi.

sperminator dziewczyny te ladne i szczuple powinny zwalniac miejsce wszystkim panom a pozniej usiasc im na kolanka co za dyskryminacja :classic_cool:

Gość ja z pracy wracam komunikacja
miejską i nigdy nie ustępuję miejsca bo po 8 godzinach stania i ciężkiej pracy też jestem zmęczona i mam prawo usiąść. Nieraz jakaś wredna baba stanęła nade mną i jeszcze specjalnie swoimi siatami się na mnie pchała i wzdychała :o Wtedy odwracam głowę w drugą stronę. Jedynie jak widzę naprawdę starsza schorowaną osobę, która na pierwszy rzut oka tak wygląda to wtedy się poświęce i ustąpie miejsca. Jeśli chodzi o starszych Panów to zazwyczaj oni nie chcą siadać kiedy młoda dziewczyna chce im ustąpić miejsca

Gość we mnie nie pierdolna
gdybym zobaczyl jak pokazujesz tego "fucka" to bym ci wyjebal z bani i tak polamal tego palucha ze juz bys mial na stale! jestescie popierdolonym mlodym pokoleniem ! widac ze zadnej kultury z domu nie wyniesliscie! mlody tez ma prawo byc zmeczony....." ja pierdole!!

A ja uważam, że Stalingrad mądrze prawi ;-) Moim zdaniem również nie powinno być tak, że młody, spracowany i MEGA zmęczony człowiek MUSI ustąpić miejsca moherowi, który wybrał się na przejażdżkę 1 przystanek do kościoła. Z resztą - akcja pod krzyżem w Warszawie pokazała, ile krzepy mają te "biedne, schorowane staruszki". Co innego ustąpić miejsca trzęsącej się staruszce czy dziadziowi o kulach, a co innego roszczeniowemu babsku.