Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

dziewczyny - czy zwalniacie miejsca starszym panom ???

Polecane posty

Gość ty wyżej a co? młody nigdy nie
jest zmęczony? :o Jak ktoś pracuje fizycznie i zapierdziela to na pewno jest bardziej zmęczony od baby która wybrała się na zakupy czy na ploty i nie chce sie jej stac :o Ale z ciebie idiota :o Pewnie sama jestes jednym z tych moher które ludzi w autobusie przewracają, żeby tylko sobie usiąść... :o

Gość we mnie nie pierdolna
oj zdziwilbys sie ! sugar kane wy tez pokazujecie jacy jestescie wytrzymali przez iles tam godzin w disco ! a pomyslalas ze to byly ateistki? czy jestes taka glupia jak stalingrad? mlodzi tez byli pod tym krzyzem tyle samo czasu co starzy i co,nie zmeczyli sie?

skad wy popierdoleni ludzie wiecie gdzie inni jada i jakiego sa wyznania? i nie jestem kobieta!

pomarańczo - czy tak trudno ci zrozumieć, że młody człowiek po kilkunastu godzinach pracy, ledwo trzymający się na nogach, bardziej potrzebuje usiąść w tramwaju niż moher jadący 1 przystanek? Oczywiście nie mówimy tu o ludziach schorowanych, tylko po prostu starszych. Poza tym - skoro rzeczywiście taka babci musi swoje 4 literki posadzić, co jej szkodzi poprosić o zwolnienie miejsca? Czy to jakaś ujma na honorze?

I tak jak sugar pisała - od akcji krzyżowców niedawnej, zero litości dla dziadków! Ile mieli krzepy i siły - ja, młoda, nie dałabym rady taki kawał czasu tam stać, skandować, bić się z policjantami i tarmosić barierki.

Gość dsada
starszym ludziom nalezy ustepowac miejsca . Zwlaszcza jesli maja wiecej niz 65 lat .

skad ty wiesz kto jakiego jest wyznania idiotko kane? a ty pracujesz po kilkanascie godzin dziennie? wez bo pierdolne!

dsada - rozumiem, że zanim ustąpisz, pytasz potencjalną staruszkę o wiek? Jak 65+ ustępujesz automatycznie, jak mniej - prosisz o chwilę zastanowienia? :-D

oblubienica widzialem w tv jacy zescie slabi byli! popierdolona nastepna ateistka!

ale blysnelas yntelygencja kane! buahahahah!!!

Nie każda staruszka to moherka, a studenci to akurat tacy zamęczeni nie są:O dla mnie to przykre jak młodziaki nie ustąpią nawet kobiecie, a co dopiero starszemu:O

we mnie nie pierdolna - nie spinaj się tak, bo ci żyłka pęknie :-D Pracowałam, lecz moja praca była z rodzaju "tych lekkich", ale jak napisałam - bardzo rzadko korzystam z dobrodziejstw komunikacji miejskiej, a jak już, to ustępuję obładowanym zakupami, matkom z dziećmi na ręku, ciężarnym i schorowanym staruszkom. Po prostu jestem w stanie sobie wyobrazić, że człowiek na maksa zmęczony bardziej potrzebuje usiąśc niż wspomniany przeze mnie nadęty moher. I tyle.

a ja wychowam tak moje dzieci ze kiedy dorosna to takich jak wy ,beda w locie wypierdalac z tramwaju ,zwlaszcza debilne ateistki!

we mnie nie pierdolna - świetny pomysł, Polska cierpi na niedobór karków w dresach i z krzyżem na szyi :-) Twoje dzieci będą kwiatem narodu

Gość grrrrr
no ja tam ustępuję osobom, co do których mam podejrzenia, że potrzebują miejsca bardziej niż ja. Natomiast starsze osoby od progu krzyczące, że jaka to straszna młodzież bo miejsca nie chce ustąpić wywołuje reakcję obronną i ja osobiście olewam, ale nie dziwię się bardzo osobom reagującym bardziej dosadnie, bo ustąpienie miejsca (o ile nie jest to miejsce oznakowane) to nie jest obowiązek młodej osoby a jej dobra wola, o czym wiele starszych osób zapomina. A starsi panowie zazwyczaj nie pozwolą młodej dziewczynie na ustąpienie miejsca.

Owszem, jestem ateistką, a czy kolejną, czy pierdoloną, tego nie wiem:) Jeszcze jakieś kalumnie?:)

kane wystarczy ze odczujesz na wlasnej skorze jak to jest bycia starszym czlowiekiem i byc traktowanym przez takie prostaczki jak ty i tobie podobnym!

Ojej - dajcie na luz. Babcie udowadniają dzień po dniu w kolejkach w przychodzi - gdzie mają siłę tkwić po parę godzin, kiedy ja po godzinie już słaniam się ze zmęczenia. Krzyżowce też udowodniły. Jak widzę mdlejącą staruszkę, to jej ustąpię, ale jak widzę obładowaną siatami o ciężarze większym od niej - myślę, a stój, masz siłę.

Na stare lata mam zamiar wyprowadzić się do jakiejś zapyziałej wioseczki w Bieszczadach i nie korzystać z MPK :-D

kane twoj tok myslenia jest porazajacy,ale to juz nie 1 szy raz:( ty nie dozyjesz do tego wieku wredna raszplo! emanujesz zla energia i ona kiedys do ciebie wroci! potw und spr!

emanujesz zla energia i ona kiedys do ciebie wroci! - :D:D:D:D:D:D:D:D Och, mistyczka się znalazła:D

pomarańczo - i wzajemnie :-D Ja mam w sobie tylko pozytywną energię i dzięki temu nie spinam się plując wściekłym jadem w monitor tak jak ty :-D

wlasnie widac! buahahah!

buahahah - tak, twój przedni żart był rzeczywiście zabawny:) Kupa śmiechu, ze wskazaniem na kupę:)

Wiesz co, bo ja do tego podchodzę na luzie, nie biorę tego do siebie, a wyśmiewanie ciemnogrodu który za inne zdanie gotów jest spalić mnie na stosie sprawia mi nieskrywana przyjemność :-) Idź klepać zdrowaśki do ojca Tadeo o to, by nastapił mój samozapłon :-D

No ja przecież też nie unoszę się w tej dyskusji:) Lubię tylko czasem popatrzeć ludzi myślących inaczej;) Wiesz - jak się zachowują, w jakich godzinach żerują, w jaki sposób się rozmnażają, z czego składa się ich układ wydalniczy - to ciekawa sprawa.

Gość sekrretara
Ja ustępuję dziadkom, takim po 70. Dla mnie facet 60+ to nie jest stary człowiek, no chyba że od razu widać, ze jest w kiepskim stanie.