Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lululuaaaaa

Dziewczyny uważajcie na kryptogejów!!!

Polecane posty

Gość Lululuaaaaa

Jestem po rozwodzie z takim. Kilka lat minęło, a ja nie mogę się otrząsnąć. Miałam przyspieszony kurs mądrości życiowej, przemyśleń na temat miłości, seksu, zdrady, lojalności, frustracji... nie chciałam tego. Młodość minęła mi na rozwikływaniu zagadki - czy warto trwać w związku z facetem (z którym mam dziecko), który na boku ma faceta. Potem się zarzekał, że już z tym skończył. Nie wierzyłam i miałam rację. Cierpiałam, bo nie chciałam niszczyć rodziny. UWAŻAJCIE na takich facetów. Fajnie się z nimi rozmawia o ciuchach, kosmetykach, są wrażliwi, uduchowieni i delikatni. Kobiety ubóstwiają i są nawet w stanie się w kobiecie zakochać. Tyle, że coś jakby platonicznie, nie do końca i nie wiadomo co jest nie tak, a czuć, że coś jest nie tak. Strasznie ciężko się z takim potem rozstać, a żyć z takim też się nie da normalnie.

Gość Lululuaaaaa
Czy któraś z Was jest/była w podobnej sytuacji?

Gość alice0000000
osobiscie nie, ale moj przyjaciel, ktory jest gejem, chodzil z dziewczynami chcac to ukryc przed innymi. one oczywiscie nie mialy pojecia.

Gość Lululuaaaaa
No właśnie. To nawet nie wynika z ich złej woli, oni nie chcą krzywdzić tych dziewczyn, po prostu pchają się w takie układy, bo im samym jest trudno. Nie wszyscy są jak Jacek Poniedziałek. Niektórzy chcą mieć normalne rodziny, bo przecież rodzinę, dzieci fajnie jest mieć. Tylko co potem? Czy taki układ może funkcjonować? Bo ja już łapałam takie doły, że może... ale to mydlenie sobie oczu, chyba. Trzeba wielkiego poświęcenia, żeby żyć w takim układzie. Poświęcenia obu stron.

Gość alice0000000
wiadomo, wszystko zalezy od osoby, ale ten chlopak nie wytrzymal i skonczyl z tym tzw. podwojnym zyciem. teraz jest tylko z facetami.

Gość mały_szu
spotykałem się jakiś czas z pewną kobietą ale ona zawsze wolała trowarzystwo kobiet niż moje

Gość zdradzonakobietka
Tak sobie czasem mysle że chyba predzej bym zniosła zdrade z facetem niż z kobieta. Choc i to i to wydaje sie sie nienormalne chyba nie byłabym zazdrosna o faceta a o kobiete tak i to bardzo. Może jestem krejzolka ale naprawde ja tak czuję :)

Gość hfghjg
podejrzewam ze moj facet jest kryptogejem, podrywaja go geje, jest wymuskany, ciagle kupuje ciuchy, nie podnieca mnie... chce wygladac jak beckham na billboardzie gdy pytam po co: mowi ze dla siebie, lata na silownie, solarium, wszystko na pokaz, cos jest nie tak... najgorsi sa ci geje ktorzy sie do niego przyp...ją z jednym nawet nachlał sie i zasnal u niego jak twierdzil na fotelu :/ facet moim zdaniem chcial sie z nim zabawic ale chyba zorientowal sie ze nic z tego nie teraz jakos si enie odzywa jakie byly objawy u twojego? zanim dowiedzialas sie o jego orientacji

Gość stresssowana
no wlasnie znalam takiego jednego. Zarzekal sie, ze wszyscy go maja za geja a On NIE JEST gejem !! Kiedys rzucil mimo chodem do kumpla ( w ramach zartu) zeby mu zalatwil duzego ch***.... :/ Potem zauwazylam, ze przyglada sie faccetom, komentujac to potem, e widzial jakie dany facet ma majtki albo ze TAK SIE NA NIEGO GAPIL, ze NAPEWNO mial na niego ochote...no ale ON PRZECIEZ NIE JEST GEJEM... KAtolik maksymalny, wyznawca PIS (zabilby za prezesa) ... do tego mi powtarzal, ze mnie kocha.. a ja tak go sluchalam i glupialam z dnia na dzien :/

Gość stresssowana
dodam, ze wazac 70 kg placze ciagle ze jest za gruby ! stosuje diety, lata na silownie, solarium.... i pyta co chwila czy przytyl... no i zamiast do lozka woli pojsc na zakupy :/

Gość śmieszna jesteś
"sobie czasem mysle że chyba predzej bym zniosła zdrade z facetem niż z kobieta." przecież to by oznaczało, że mu się nawet nie podobasz bo woli facetów :D no tak. ale mebel nie może być zazdrosny bo ty tylko parawan jesteś :classic_cool: "ze wazac 70 kg placze ciagle ze jest za gruby ! stosuje diety, lata na silownie, solarium.... i pyta co chwila czy przytyl..." jeżeli ma np 160 cm wzrostu i od podstawówki śmiali się z niego że jest tucznikiem to ma powód :classic_cool: choćby taki cream kafe narzekał tu kiedyś, że jest za chudy

Gość stresssowana
ale on jak malysz wyglada.... kosci mu stercza. nie znam jego historii z podstawowki :)

Gość to się zaqpytaj
czy był baleronikiem :P jak był to raczej trzeba go do głowologa wysłać