Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma bardziej niewinnej

Barbara Blida jest niewinna a zastrzelila sie bo poprostu

Polecane posty

nie mogla zniesc tego stresu i ponizenia. Kto sie zgadza? Nie ma bardziej niewinnej kobiety w tym kraju a z przekretami to ona nie miala nic wspolnego. Wszsytko przez tego Kaczora i Ziobre. Odmowmy paciez za bohaterke narodowa Barbare Blide i uczcijmy jej pamiec chwila ciszy.

Gość derty
bala sie wiezienia

Tak bala sie wiezienia bidula.

Gość ooooooooooooooooiooooooo
hahahahahahahaha

Czy ona też poległa męczeńską śmiercią, jak ofiary napaści rosyjskiej mgły pod Smoleńskiem?

Gość nie wiem czy była winna ale
nawet gdyby była, to nie skazanoby jej na śmierć: czekałby ją długi proces, nie była biedna, stać ją było na obrońców i kaucję. Codziennie aresztuje się mnóstwo osób, w tym winnych, ale rzadko zdarza się, żeby ktoś z tego powodu od razu się zabijał. Samobójstwo to żaden dowód.

Tak dlatego trzeba zaczac zbierac podpisy w sprawie postawienia jej obeliska badz tez pominka godnie upamietniajaca jej przykra dla calego narodu smierc.

Gość zastrzeliła się i wytarła
odciski palców z broni

Naprawde bardzo zasmucila mnie jej smierc kogo jeszcze?

Pewnie twierdzicie ze sobie jaja robie, ale mnie naprawde interesuja okolicznosci jej smierci. Dzis ogladam caly dzien relacje z komisji sledczej i kibicuje wyjasnieniu tego niezwykle przykrego wydarzenia.

Gość major grad
ja nie płaczę gdy do ziemi idzie działacz sld

Gość major grad
bała się? może kompromitacji, może układu, który reprezentowała i z którego korzystała patrząc na sprawę Jakubowskiej :D to aż tak długo nie posiedziałaby :D katastrofa w Smoleńsku to sprawa innego kalibru i nie można tego porównywać, chociaż w obu przypadkach widać nieudolność naszego państwa

Gość no są 3 możliwości
a) oni ją zastrzelili b) była psychiczna i się zastrzeliła c) była winna i się zastrzeliła przecież prominentna działaczka sld nie musiała by się bać prowokacji... udanej. bo przecie partia by darła łacha i patrzyła na ręce

Gość jakby była czysta
to by się nie zastrzeliła, coś na nią musiało być skoro się zastrzeliła

Gość dsfssds
a ja od pewnego wysoko postawionego polityka słyszałam ze to była ustawka. ona miała miec nieprawdziwe naboje tylko slepaki i miała sie tylko poranic. zeby to wsyztsko lepiej wygladało, ale miało sie jej nic nie stac. a potem sie okazało ze miała prawdziwe naboje i nikt nie wie kto je zmienił i dlatego wszyscy tak sa tu ostrozni. bo ktos kto wiedział ze sa tam slepaki zmienił je na prawdziwe i dał jej pistotel z prawdziwymi nabojami. a ona stzrelajac była pewna ze jej sie nic nie stanie bo to slepaki.

Gość nie wiem czy była winna ale
Nie widzę w tym nic śmiesznego - zginął człowiek. Nie była oskarżona o seryjne morderstwa na noworodkach, tylko (ewentualnie) o malwersacje finansowe. Bardziej skompromitowany Lew Rywin ma się dobrze, poddany podobnej prowokacji Andrzej Lepper nawet nie próbował samobójstwa.