Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka34265754754745745745745

CZY STRASZE ? ZDJECIE

Polecane posty

Czy obrzydzają was takie odrosty?? Bo jak czytam niektorych , co sadza o odrostach to ich to obrzydza wręcz, odrzuca.. i wlasnie zastanawiam sie czy moge reszte wlosow zafarbowac na podobny kolor do odrostow, nie ruszajac ich ?? Chce wrocic do naturalnego, a teraz mam 3 kolory na glowie i nie zabardzo to wyglada, bo bardzo roznia sie od naturalnego:( http://img716.imageshack.us/img716/7992/gwgwg wgwe.jpg wstawialam juz te zdj. pare dni temu .

ale brzydko wygladaja takie 3 kolorowe włosy.. zresztą teraz czuje sie masakrycznie nieatrakcyjna, a jak ktos mi sie przyglada to od razu mysle, ze pewnie mysli sobie jakie mam odrosty.. :O

Gość masz bardzo ładne w łosy
a odrosty nie przyciągają uwagi, nie farbuj, zostaw jak jest

bo chyba zbyt przesadnie do tego podchodzisz. uslyszalam ze odrosty sa oblesne i u wielu dziewczyn naprawde tak jest, sama to zauwazam ale twoje sa naprawde w porzadku, masz ladne wlosy i nie farbowalabym na twoim miejscu bo tylko bardziej je zniszczysz

Zdjęcie w staniku, bo? Jeżeli znajdziesz farbę o kolorze podobnym do naturalnego to tak jesli nie to sie nie baw i zostaw dlatego ja nie farbuje bo bym nie mogła do naturalnego łatwo wrócić (dość nietypowe mam)

w staniku , bo akurat sie przebieralam i szybko chcialam zrobic zdjecie wlosow :P kurcze , ale naprawde wstydze sie tych odrostow.. poszukam jakiegoś balsamu koloryzujacego, podobno nie sa takie niezdrowe dla wlosow w kolorze zblizonym do mojego i zafarbuje, a jesli takiego nie bedzie to chyba zostanie tak ja k jest. Zreszta chyba juz duzo tego odrostu, ile myslicie? ok 10 cm bedzie ?? Chyba od stycznia nie farbuje czy luteggo

Gość heeeeeeeseshesheshesr
rrrrrrr

Gość Piękna Bellisima 172cm
przesadzasz i to grubo

Gość trompek
pokaz sie z przodu, a niech strace, mozesz byc w tym staniku :classic_cool:

Gość nic nie rob niech sobie natura
rosna:P nie musisz farbowac, bo naprawde masz ok wlosy. jesli chodzi o obrzydliwe odrosty to racja, zdarzaja sie i takie, ale to chodzi o takie co strasznie kontrastuja z farbowanymi wlosami. np u przefarbowanych na jasny blond dziewczyn wylada to paskudnie, kiedy maja juz troszke dlusze ciemne odrosty... a ty sie tym martwic nie musisz 🖐️

Też takie miałam jak chciałam wrócić do naturalnego koloru włosów. Znalazłam na to sposób :) henna do włosów, nie tylko nie niszczyła ich ale wręcz wzmacniała. Kolor trzymał się około miesiąca, po prostu powoli się zmywał. Teraz mam już swój naturalny kolor na całości ale dalej od czasu do czasu używam henny. Podaje Ci nazwę: Firma "Venita" Henna Color. Ja używam brązu lub czarnej czekolady, ale kolorów jest sporo. Kupuję ją w Auchan. Polecam :)

wlasnie myslalam o hennie ktora jest podobna do mojego naturalnego, nie wiem cz y taka dostane , ale poszukam dziekuje :)

Myślę, że jednak bez odrostów byłoby znacznie lepiej, mimo, że nie należę do osób, które odrosty obrzydają. Masz ładne włosy, które przez to chaotyczne zróżnicowanie kolorystyczne nie wyglądają zbyt ładnie. Swoją drogą na ładny kolor farbowałaś, a naturalnie masz kolor niemal jak ja. ;)