Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinapaulapatrycja

co robić?

Polecane posty

Gość paulinapaulapatrycja

Witam, piszę do was, dlatego iż zupełnie nie wiem co robić. Otóż moja przyjaciółka Ania, jest najpiękniejszą dziewczyną, jaką kiedykolwiek widziałam na świecie, począwszy od szkoły podstawowej, zawsze ciągnęła za sobą wiązkę chłopaków. Za czasów liceum praktycznie cała szkoła o niej mówiła, zazdrosne dziewczyny opowiadały niestworzone historie, mocno ją raniące. Tak jest również do dziś, choć studiujemy... Jednak zawsze trafiała na kogoś nieodpowiedniego, tylko ja, jako jej najlepsza przyjaciółka wiem, ile łez uroniła, ile nocy nieprzespanych ma za sobą. Ale nie w tym sęk. Otóż jakiś niecały miesiąc temu poznała chłopaka, zakochali się w sobie od pierwszego wejrzenia (nie dziwię się, bo oboje są cudowni;d) wydajawali się parą idealną, wiele osób im zazdorściło, są szczęśliwi, ale wszystko byłoby zbyt piękne... W sobotę byłam na ''panieńskim'' dziewczyny zamówiły sobie striptizera, okazało się, że Tym chłopakiem jest właśnie on!!! NIe wiem co robić, powiedzieć jej o tym, czy milczeć. Myślicie, że on ją zdradza, sypia z innymi dziewczynami, czy tylko jego praca plega na tańcu... proszę pomóżcie mi, zupełnie nie wiem co robić, a pragnę szczęścia dla mojej przyjaciołki, bo ją cholernie kocham!

Gość powiedzej jej
nie ma innego wyjścia, później będzie już tylko gorzej. Niech sama zdecyduje, czy jej to przeszkadza, czy też nie. Wybór zależy od niej. a tak btw. to nie jesteś zazdrosna o nią, ona taka piękna :PP

Gość Pseudonim-anonim
No trzeba to wyjaśnić. Może najpierw pogadaj z nim? Jakoś nie wierzę w miłość takiego kolesia do twojej koleżanki. Ma dziewczyna pecha, ale jeszcze niejednego spotka. Zresztą to sprawa między nimi. Niby nie powinnaś się wtrącać, ale ... zacznij od tego, co ona o nim wie i czy on w ogóle jej powie o tym...Niełatwa sprawa. Niekktórzy tylko tańczą, ale ja miałbym obawy być z taką kobietą chyba, że przekonałbym się na własnej skórze, że to tylko taniec bez pokus, macań itp

Gość klekociaaaaaaaaaaaaa
nie wtracaj sie! udaj,ze nic nie wiesz, bedzie najlepiej

Przyjaciółka? To jej powiedz a może ona już o tym wie? Strasznie egzystencjalny masz problem. A jak będziesz jej mówić to nie rób z tego sensacji tylko jej przekaż wiadomość.