Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIACHOLANDIA :) :) :) :)

CZY DZIEWCZYNY O WZROŚCIE 177 CM MOGĄ NOSIĆ SZPILKI?

Polecane posty

Mam 177 cm. Chcę sobie kupić buciki ma obcasie 5 cm. Czy będę źle wyglądać? Ważę 79kg.

Gość czy bede szczesliwa?
szpilki tylko na giewoncie. nie osmieszaj sie kaszalocie, przeciez po 5 metrach juz je zlamiesz z taka waga :-0

Gość soefhasefb
Nie mogą :classic_cool: Zakaz jest 😴

Gość soefhasefb
Autorko, nie słuchaj ich. Twoja waga jest całkowicie normalna.

Gość przestańcie obrażać ludzi
😠

racja, nie ma co przejmować się małymi śmieciami :) poza tym to kobiety pytam o radę a nie cioty, które siedzą na forach dla kobiet i tylko patrzą gdzie by tu kobiecie dogryźć, bo żadna ich nie chce :) to forum dla kobiet więc i pytanie jest skierowane do kobiet :) proszę o odpowiedzi kobiety.

Gość soefhasefb
Przy takim wzroście i wadze: "Twój wskaźnik BMI: 25.2 Ważysz trochę więcej niż wynosi Twoja idealna waga, ale to nie jest duża różnica. Nie panikuj zatem i postaraj się ograniczyć trochę liczbę kalorii w posiłkach. Pomyśl też o jakiejś diecie i zażywaj więcej ruchu na świeżym powietrzu." Przestańcie pierdolić głupoty, że tucznik :o Jak chcecie to sobie szukajcie kościstych anorektyczek :o

mozesz sie tak pocieszac ale prawda jest taka ze zaden normalny facet nie chce dziewczyny powyzej 60 kg :)

być może mama tego chłoptasia przy wzroście 145 waży 79 kg i kojarzy mu się to z tucznikiem? nie wiem... moje BMI 25 - norma :)

Gość soefhasefb
Gówno wiesz :)

Gość soefhasefb
To było do sperminatora :)

Gość notoryczna narzeczona
Pewnie, że mogą ;) To wszystko zależy od Ciebie i od tego jak się czujesz z tym, że będziesz górować nad 3/4 populacji. Ja sama mam 175 cm wzrostu (ale ważę 60 kilo) i noszę szpilki, nawet 10-ciocentymetrowe. Przekonało mnie do nich moje 192 centymetry faceta :)

Gość ja pidziu
ejjj... downy, kobieta pytała sie o szpile a nie oto czy musi schudnąć XD normalny?? ja waże duużo ponad 60 i zawsze wyrywam najfajniejszych i najprzystojniejszych facetów:) i co ty na to, zazdrość cie zrzera :* :)

dzięki :) nie wiem co to za kompleksy .. na powodzenie nie narzekam :) powtarzam - to forum dla kobiet mamisynkowate cioty :>)

Gość soefhasefb
"z tako waga" Z tako ortografią to do podstawówki :o

notoryczna narzeczona w takim razie kupuje te buciki 5cm :) małymi kroczkami ... ja pidzio :) niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem i myślą, że pytam, czy mam schudnąć - ha ha ha :) co za kretynizm, ale cóż to nie ich wina, że nie miał kto do nauki zagonić :)

Gość notoryczna narzeczona
Sperminator, chyba sam(a) jesteś wiecznie sfrustrowaną panną na diecie :P Z moich obserwacji wynika, że faceci lecą na "większe" dziewczyny, oczywiście nie otyłe albo flakowate, ale na takie ze sporym cycem, wąską talią, pełnymi biodrami, wypukłą pupą - jak najbardziej. Ja sama ważyłam o 5 kilo więcej gdy poznałam mojego obecnego mężczyznę i powiedział mi ostatnio, że w tej większej wersji też mu się podobałam, może nawet trochę bardziej niż teraz :O

Sperminator twoja żonka ma niedowagę... Pewnie ma ciało jak chłopiec :o Do autorki, myślę, że spokojnie możesz ubrać szpilki, dlaczego nie miałabyś tego robić.

dla mnie jest ok ale nie wyobrazam sobie sexu z panna 79 kg :) chyba musial bym slepy albo byc niepelnosprawny inaczej tego nie widze

Bumbushoko racja, założę :) podobno geje wyszukują na żony suche kobiety, żeby choć trochę przypominała mu faceta :) no cóż, na orientacje nie mamy wpływu - więc współczuję wam, zniewieściali mamisynkowie spędzający wieczory na forum dla kobiet :( ojj, wspołczuję

Gość NOKIA MOBILE
pewnie ze moga jest na czym oko zawiesic a te nogi do nieba :)

Szczerze mówiąc źle to wyglada, ja mam 165 i źle sie czuję w szpilach, choć noga wyglada bosko

Gość Tygryskowata
Pewnie, że mogą! Ja mam 170 cm i zawsze nosze szpilki, bez nich czuje się niska i gruba i musze zadzierać głowę, jak gadam z chłopakami. Jak bym miała 177 cm też bym nosiła, w końcu to atrybut kobiety :)

Gość dzifny
niestety nie moga, zabronione

Gdyby każdy patrzał na swoje wady a nie wytykał innym, to co się im w nich nie podoba to świat byłby zdecydowanie lepszy :) Teraz zwyzywaliście dziewczynę, ze waży 79 kg, bo inne są chudsze. Zaczynam rozumieć wątki na forum, gdzie kobietki wyzywają mężczyzn poniżej 180 cm, bez wykształcenia, dobrego ciała itd :P Podejrzewam, ze wiele osób piszących tutaj jest cholernie zakompleksionych, stąd takie niemiłe odpowiedzi. Ludzie mają inne priorytety, niż tylko dbanie o wygląd i zaspokajanie potrzeb wizualnych facetów :) A do autorki - nie sugeruj się tym co mówią inni, jeżeli chcesz to noś szpilki, obyś tylko czuła się dobrze :) Ja osobiście szpilki noszę okazyjnie, bo większość moich znajomych jest ode mnie niższa i czasami źle się czuję będąc wyższa od nich o prawie głowę :P

Gość do natki
masz rację w 100% co to w ogole za problemy , trzeba cieszyć się zdrowiem inni nie mają nóg, są niewidomi wyszukiwanie problemów na siłę