Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMNIOOO

JAK KOBIETY PONIEZEJ 160 CM MOGĄ NOSIC PŁASKIE BUTY SKORO WYGLĄDAJĄ ŚMIESZNIE?

Polecane posty

Gość DiscoDiva
o znowu topic o wzroście :P co nowego w temacie?? chętnie poczytam :D

Gość vasanna
Madchen, masz rację. Spaślak z Ciebie. :D

a ja mmmmm W czasach swojej świtności:D ważyłam 46-47kg ale nie jadłam tyle, co bym chciała a ja po prostu kocham jeść:D Czuję się dobrze, mogłabym zrzucić troszkę, poćwiczyć ale nie narzekam:)

Gość tunka 555g
tragedia ze tyle wazycie ja mam 167cm a waże 49. musicie wygladac jak spaslaki i jeszcze takie niskie

Gość a ja mammmm
tunka 555g no to całkiem fajnie musisz wyglądać, niczym dzieci z Etiopii

Gość tunka 555g
Ja wyglądam bardzo fajnie, jestem szczuplutka, bez tłuszczu bez fałd na brzuchu. nie wyobrazam sobie jak kobiet będące 10 czy 15 cm nizsze moga wazyc tyle samo.

porąbało tych ludzi....:-o moje kumpele mają po 165-167 i ważą 55kg i wyglądają zajebiście, tyłek jaki trzeba, piersi piękne, cud malina, faceci ich są bardzo zadowoleni. Waszym zdaniem chyba powinnam ważyć chyba 42-43kg :D no kur...... jak lubicie same kości, to proszę bardzo, nie dalej jak kilka dni temu usłyszałam od kumpla, że mam zajebiste ciało, więc jakoś się nie martwię:) ps. noszę rozmiar 32-34 i uwielbiam dział dziecięcy H&M, każdemu życze, żeby był tak spasiony:D

Gość wszystko fajnie pięknie
ja musze nosić małe buty... nie mam za bardzo wyjśćia mam 150 cm i rozmiar 33 / 34, nie wyobrażacie sobie jaki to horror wchodzic do sklepu obuwniczego i wszyściutkie buty na obcasie są za duże...

Gość ^7^
E tam baletki też są fajne u pań. :)

Ja też jestem drobna mam 154cm wzrostu i ważę 45kg. Ale szpilki to ja wręcz uwielbiam... wtedy czuje sie kobieca:) Nie nawidze płaskich butów bolą mnie piety od takich... a mam tylko jedna parę płaskich:P

Gość ^7^
Szpilki chyba od początku miały być kobiece i dodawać paniom dodatkowego seksapilu.

Gość ojatojaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxs
faceci maja ukrytą naturę pedofila wiec jak widzą niską kobietke to podswiadomie go taka podnieca. to moja teoria co wy na to hahah

Gość ^7^
nie po prostu czujemy się niezręcznie gdy kobieta jest wyższa od nas...

smieszny jest twoj temat , kazdy nosi to co uwaza za wygodne ja mam 159 wole plaskie buty i ... niz patrzec na pokrake ktora zalozyla 10 cm szpilki i ledwo na nich chodzi

Ja chodze w 12cm lub 14cm od 6 lat... i jakoś się nie potykam i potrafie w nich chodzić

Gość ^7^
to się chwali jest potem czym nacieszyć oko na ulicy

Gość wiolusienka***
jak ma sie fajna figure to nie wazne ile ma sie wzrostu we wszystkim sie dobrze wyglada:)

Gość nikt12345
A te co mają 170 i noszą buty na 10cm obcasie nie wyglądają śmiesznie,bo jak dla mnie właśnie tak,jak takie tyczki.A od niskich wara,bo małe jest piękne i faceci wolą te malutkie,a nie tyczki

Gość a co cie to kurvva obchodzi
kto w jakich butach chodzi . Poyebana autorka

co wy wszyscy z tym wzrostem? kompleksy macie? czy jakas niska laska wam zalazła za skórę? nie wiedziałam, że po wysokości obcasa ocenia się, czy kobieta jest zadbana czy nie. mądrośc warta zapamiętania.

Gość gość
tak wysokie obcasy a potem nogi jak u swini na takim obcasie strasznie nogi puchna i niewygladaja wcale seksownie lepsza noga na plaskim niz spuchnieta na wysokim tyle w temaciw

Gość gość
Chodzą takie w szpilkach a później syndrom niespokojnych nóg

Gość gośćOnaN
Mam 158 cm wzrostu ważę 45.5 kg (jestem drobna, ale mam jakąś tam figurę :) ) i nosze tylko buty na płaskim :P

Gość 9994
tak sie sklada ze pomiedzy 160 a 166 jest niewielka roznica i w sumie gdy dziewczyny o takich wlasnie wzrostach stoja kolo siebie to sa praktycznie rowne wiec rowniez zaliczasz sie do tych co 'powinny' nosic szpilki bo bez nich tez 166cm niezbyt dobrze wyglada -taka prawda, te 6 cm nie sprawia ze ty juz wygladasz zgrabnie bez szpilek a ktos nizszy o 5cm juz wyglada tragicznie, ogarnij sie.. :)

Gość gość
po pierwsze to nikt nie ma wpływu na wzrost, nie wiem czy o tym wiecie po drugie nie wydłuże sobie nóg a po trzecie będą nosiła obuwie takie jak mi sie podoba, to żyrafy w szpilkach wyglądaja śmiesznie dziękuje

Gość gość
na kafe to każda kobieta jest niska nawet 170, chyba 2 metry to odpowiedni wzrost do noszenia szpilek

Gość gość
popieram dziewczyny madre odpowiedzi a ten kto wymyslil temat jest prozny a co maja powiedziec ludzie chorzy miedzy innymi karly tez maja nosic tylko szpilki szpilki to sa buty wyjsciowe a na co dzien powinno byc nam wygodnie .

Gość gość
Bierzcie karakany, a będziecie mieli synów liliputów....