Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz_już_nic_nie_mogę

Mam 28 lat - zawsze byłem sam i wiem , że zawsze będę sam - jestem beznadziejny

Polecane posty

Gość teraz_już_nic_nie_mogę

Naszła mnie dzisiaj taka refleksja. Grabiąc liście , uświadomiłem sobie że moje życie towarzyskie , a właściwie jego brak to totalna katastrofa. Nie znam ludzi , którzy w tym wieku mieliby tak tragiczny obraz własny. W moim słowniku nie ma takiego sformułowania jak życie towarzyskie. To totalna abstrakcja , ono nie istnieje. Kobiety są mi tak bardzo obce , że przestałem zwracać na nie uwagę. Wiem , że z tej samotności w moim wypadku nie ma już wyjścia. W dodatku mam fobię społeczną , szczególnie przed kobietami. W moim życiu z dwóch rzeczy mogę się jakoś cieszyć. W końcu kończę studia , a druga rzecz to w ciągu studiów pracowałem przez kilka lat i mam już jakieś doświadczenie . Czy znacie kogoś bardziej beznadziejnego niż ja ????

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne
A gdzie grabiłeś te liście?

Gość Taeodora
tak się składa, że znamy. Facet ma 28 lat, przyjaźni sie z 20 latkami a lata za 18 -tkami. Przyprószony siwizną sam nie wie czego che, paradując w trampkach. Zapytany o dzieci odpowiada, zę widocznie sie do tego nie nadaje. Ma bardzo wydumane mniemanie o sobie i na innych patrzy z góry.

Gość alicja----
zaloz sobie konto randkowe, daj fajna fotke, a zaraz bedziesz mial jakies adoratorki :P trzeba sie otworzyc na nowosci;]