Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaa

spotkanie sponsorowane-pójść???

Polecane posty

Gość małaaaaa

Mam dylemat: potrzebuję pieniędzy w trybie natychmiastowym, muszę spłacić dawny dług, dostałam ostateczne wezwanie do zapłaty, inaczej sąd. Pracuję, ale dopiero niecały rok i mam najniższą krajową. Mam męża i dziecko, mąż pracuje, zarabia 1500zł. Nasze pensje ledwie starczają na życie i rachunki-wynajmujemy mieszkanie. Nie stać mnie na zapłacenie tego długu nawet w ratach-raty miały by być po 250 zł przez rok co miesiąc. Dałam więc ogłoszenie, że szukam sponsora, mam 24 lata, jestem ładna (tak mówią), chciałam zobaczyć, czy będzie jakiś odzew. I jest. Napisało do mnie kilku panów, dwóch nawet przesłało fotki, są to faceci w wieku ok. 23-40 lat, proponują spotkanie, choćby jutro. Jednak ja się boję i krępuję. Chyba spaliłabym się ze wstydu na takim spotkaniu. A, jeszcze pytają, ile życzę sobie za spotkanie. Proszę o wypowiedź kobietki, które mają sponsora lub sponsorów, jak wygląda takie spotkanie, jak się zachować, jak się tacy faceci zachowują wobec kobiety, która dała takie ogłoszenie, na którym spotkaniu jest sex, jaką kwotę zaproponować itd. Boję się też, czy nie zostanę zgwałcona, pobita, albo że facet nie będzie chciał zapłacić. Proszę o porady.

Ja bym nie poszła. Po pierwsze masz męża .. jak mu potem spojrzysz w oczy?? Zastanów się czy warto. Osobiście nie byłam w takiej sytuacji, ale z opowiadań koleżanek wiem,że najpierw kasa, potem seks. Jak to wygląda?? Wiadomo po co się spotykacie, więc napewno nie bd rozmawiać o pogodzie.

Gość jar
ten temat byl juz poruszany i jest caly oddzielny watek temu poswiecony , wiec poszukaj sobie na forum. Zreszta jak zadalas taki temat to musisz sie liczyc z tym ze zostaniesz tu zgnojona i wyzwana od najgorszych tak jak to juz bylo poprzednio. Tacy sa tu ludzie. Zastanow sie czy warto podejmowac az tak drastyczna w skutkach decyzje bo konsekwencje tego sponsoringu moga byc nieodwracalne. Pozdrawiam

Gość zona ...........
spierdalaj kurwo

Gość jar
widzisz!! Juz sie zaczyna :)) A to nie koniec :)

Gość zainteresowany 35
skąd jesteś?

Gość małaaaaa
wiem, jakie są reakcje ludzi, ale postaram się nie zwracać na to uwagi, chciałabym, aby wypowiedziała się dziewczyna/kobieta znająca temat, przepraszam za powielenie tematu, spróbuję odszukać ten stary, może się czegoś dowiem... Wiem, że nie jest to moralnie dobre, ale jak przyjdzie komornik i nas zlicytują, albo mnie zamkną...boję się zarówno tego jak i tego spotkania...

Smutny temat w chuj. Dziwne masz priorytety kobieto skoro stawiasz wyzej zarobek poprzez dawanie dupy za kase niz wspolnie wymyslenie czegos z mezem. Kurwy juz wszedzie sie czają! Teraz to co druga daje dupy, wszyscy sploniemy spowici ogniem piekielnym!

Gość zainteresowany 35
A ja tam nie gardzę seksem za kasę, szczególnie jak ma to komuś pomóc.

Gość małaaaaa
Jestem z Kurwiszowic Dolnych.

Gość on_21
hmm z jakich jestes okolic?? Ciezko jest tam o prace?? Napisalas ze twoj mąż zarabia 1500zl, moze udalo by mu sie znalesc cos jeszcze chociaz na 0.5 etatu, badz tobie tez przynajmniej na 0,5 etatu... hmm albo cos sprzedac, zastawic, dac lewe ogloczenie ze masz do wynajecia chatke w zakopanym na sylwestra a ludzie beda przsylac ci pieniadze w ramach rezerwacji... pozycz od znajomych, napisz jakies odwolanie, wez mini kredyt na bledna dane (niech pozniej kombinuja :] ) hmm daj ogoszenie ze umowisz sie na spotkanie sponsorowane (na ktore oczywiscie nie pojdziesz) jezeli faceci beda wysylac sms na wskazany numer https://www.justpay.pl i bedziesz zarabiac na kazdym sms (w internecie jest sporo naiwnych) ale nie oddawaj sie jakiemus oblechowi 100zl nie warto!! wiadomo kto to jest, czego bedzie chcial, a moze bedzie traktowal cie jak szmate i kazal robic obrzydliwe zeczy, jak pozniej spojrzysz na rodzine, poza tym takie wspomnienie zostanie Ci do konca zycia, juz lepiej zebyc dokonala kilku kradziezy ponizej 200zl (wykroczenie) nie wiem CO KOLWIEK ale nie to!! info dla policji :] niniejsza wypowiedz nie ma na celu sklonienia kogo kolwiek do popelnienia przestepstwa, jest to wylacznie subiektywna wypowiedz

Gość małaaaaa
dac lewe ogloczenie ze masz do wynajecia chatke w zakopanym na sylwestra a ludzie beda przsylac ci pieniadze w ramach rezerwacji... to Waszym zdaniem oszukiwanie i wyłudzenie jest lepsze od seksu za pieniądze? Zresztą wówczas trzeba podać nr konta i wówczas policja dojdzie do mnie i będę miała jeszcze większe problemy.... Jeżeli chodzi o pracę dodatkową, to ogólnie jest ciężko, mąż pracuje fizycznie do 17, tę pracę też znalazł dzięki znajomemu, który tam pracuje, nic dodatkowego raczej nie znajdzie, zresztą po 10 godz. zapierdzielania raczej nie ma siły na drugą pracę, ja natomiast zajmuję się dzieckiem, pracuję od 8-16, (teraz też jestem w pracy, jak nie ma klientów, to piszę), dziecko w przedszkolu, a po południu nie miałby kto się nim zająć. Piszę prace maturalne na zamówienie, ale na razie jest przestój, dopiero od litego-marca coś się ruszy, ale to i tak 50 zł za 1, to niewiele, a konkurencja się zrobiła ogromna. Ludzie nie oceniajcie nikogo z góry, życie nie jest czarne, albo białe, też nie mam ochoty tego robić, ale są różne sytuacje, myślę, że i tak najwyższą cenę zapłacę ja, a boję się, że to może się wydać...

Gość on_21
hmm przypuszczam ze w 90% procentach sie wyda. Jak myslisz jak moze czuć sie twoj facet bedac w pracy i ciezko pracujac na wasze utrzymanie (myslac o tobie i dziecku) a ty przez ten czas piep**ylabys sie z jakims gowniazem albo oblechem tylko dlatego ze mial 100zl w kieszeni... Opowiedz o swoim pomysle swojemu mężowi, gwarantuje Ci ze sprobuje poszukac milion innych rozwiazan, niz to ktore mu zaproponowalas, chocby dlatego ze jest twoim mezem i pamieta o zlozonej przysiedze prze oltarzem... ale ty najwyrazniej nie....

Gość daćciała
to najłatwiej wyrzuty sumienia będziesz mieć do końca życia jeżeli jesteś uczciwa i w miarę normalna. Na spotkanie sponsorowane musisz być jakoś przygotowana manicure pedicure tapeta na buzię oczy wymalowane to wszystko kosztuje czy stać cię na to. Poza tym trzeba lubieć seks nie tylko nogi rozłożyć ale trzeba dać dużo od siebie facet to czuje czy jesteś zaangażowana bo jak nie to ci podziękuje po pierwszym razie. Mąż wie co chcesz zrobić pochwala to, jakie będą wasze relacje po wszytkim możesz stracić męża i rozbić rodzinę czy tego chcesz

Gość facet z ...
Z jakiego miasta jesteś ?

A rozmawiałas z meżem, jaki On ma pomysl na poradzenie sobie z tym długiem?Pozyczcie od kogos z rodziny, dobrych znajomych. 3000 to dla niektórych nie jest duzo i na pewno bedą mogli Was poratowa.

Gość Boratka
Rób co chcesz. Oczekujesz tutaj wsparcia? Ja nie uznaję dawania dupy za kasę i robię wyjątek tylko dla zawodowych prostytutek. Cichodajkom mówię nie

Autorko, jedna sprawa. Jesli to zrobisz i sie mąż o tym dowie nie dosc ze bedzie niezly burdel to dodatkowo rozjedziesz mu totalnie jego poczucie meskosci. No bo jak sie ma facet poczuc skoro jego zona robi to za kase bo on nie moze utrzymac rodziny? Zdeptac jego godnosc chcesz, nie rob tego.

Gość moze i zycie nie jest
czarne albo biale ale albo si ejest kurwa albo nie, niezaleznie w jakie slowa to ubierzesz i ja sie nie oburzam, bo to twoj wybor, twoje zycie, widocznie nie jest tyle warte, zeby sie nie skurwic i chodzic z podniesionym czolem no ale to twoj wybor, tylko ty sie nie oburzaj gdy ludzie nazywaja rzeczy po imieniu, po prostu to jest kurestwo i tyle, nie wazne czy trudna sytuacja, czy nazwiesz milego pana sponsorem, to nie zmienia faktu ze on kurwiarz a ty dziwka ;)

Gość Boratka
Miodowy buziak Ostry

z tym sponsoringiem jak mysle to jest w twoim wypadku bardzo ryzykowne.Może być że facet ciebie wykorzysta i nie zapłaci a ty nie masz alfonsa który go zastraszy. Sponsoring plaga bardziej na rozbudzeniu faceta dzianego i rozkochaniu go w sobie Wówczas on w ramach uczuć płaci tobie za mile spędzony czas a na to nie masz czasu ani warunków Pamiętaj jeszcze o chorobach wenerycznych i zboczeńcach którzy mogą ci zrobić krzywdę Chyba się nie opłaca tak myslę

Gość Boratka
Właśnie najlepiej by było jakby mąż został alfonsem. Rodzinny interes. A on dodatkowo starsze panie może obsługiwać. Tylko dzieci już w to nie mieszajcie

Gość Boratka
Miodem usta posmarowałam przy okazji słodzenia herbaty:) Gładziutkie i soczyście słodkie

Gość Boratka
poczuj się pocałowany:)

Czuje sie pocalowany, wielbiony, czczony, wychwalany, rozchwytywany, niesamowity i zajebisty! Tak dzis skromnie tylko bez zbednych pierdół.

Gość Boratka
Najskromniejszy jakiego znam:)

Gość L-o-l-u-s
jasne - idz daj dupy- zarob na dlugi i za 2 dni po upojnej nocy ze sponsorem zaloz kolejny temat "Zdradzilam meza dla dobra wspolnego,a on nie chce mi wybaczyc"