Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianka123

Darmowe próbki

Polecane posty

Gość wy tak się nie boicie
udostępniać swoich danych osobowych tak w Polskę?? rozumiem,że te próbki są gratis ale nie jest to choć troszkę ryzykowne? Ja bym się bała.

przecież dostęp do danych jest łatwy tak czy tak, poza tym jak mi wyślą jakąś reklamę, bo na tym to polega to nic się złego nie stanie:)

Gość kalina27
mam pyt co do tych pampersow. Jak sie zamawia te probki to oni potem wysylaja poradniki jakies czy to przypadkiem nie bedzie platne?

na stronie lovela można zamówić próbki proszku dla niemowląt

dziwna sprawa tam gdzie wczoraj wypisywałam jest napisane, że wszystko rozdane i następne pd 5 czyli od dziś:>

Gość :) Top secret
Z ta lovela to moze maja dzienny przydzial :D

Gość mamauaksmamam
podnosze dawajcie linki do darmowych próbekl

Dostałam dania z Gerbera, Hippa i Bobovity-takie zestawy dla niemowląt, jeden z łyzeczka i poradnikiem żywienia, były tam tez próbki mleka następnego i herbatek- podeślę linki w poniedziałek bo teraz mam nowy laptop a wszystko w starym zapisałam. Napiszcie tez bo strony Johsona, była reklama na kafe jakis czas temu, wysyłaja duży płyn do kompieli dla dzieci.

Gość Mama Maja PL
podnosze chetnie zamowie cos dla Majki :P

Gość suche gacie na dnie morza
Ja jestem zarejestrowana na streetcom.pl dostalam od nich juz 2 paczki, w pierwszej bylo 6 butelek mleka Candia, musialam (niby) rozdac znajomym mamom, aby wyprobowaly te mleka dla swoich dzieci no i dla mojego dostalam, w drugiej paczce dostalam pampersy Pampers cala paczke chyba 40 pampersow czy jakos tak + jakies gazetki i torebka na suche pampersy, taka zeby sobie pampersy wsadzic do niej na wyjazd itp :) jedyne co musze robic to raportowac czyli po prostu pisac co ja o tym mysle oraz osoby, z ktorymi o tych produktach rozmawiam :) co do hasla streetcom na stronie Pampers to, to dostalam na maila ze streetcom: Hasło Streetcom to Dry Max, więcej szczegółów znajdziesz na www.streetcom.pl. Mam nadzieje ze sie przyda Wam :)

Ja też jestem zarejestrowana na stronie streetcom i dostalam już od nich do wypróbowania kawę i całą dużą paczkę ptasiego mleczka. Naprawdę warto! acha i pampersy też calą paczkę

Gość Landrynki owocowe
A za przesyłkę się płaci?

Gość fajne dzieki juz mi
wyslali pampersy macie cos jeszcze ? mi tydzien temu przyslai z johnsona caly plyn da kapieli :) tylko sie zarejestrowalam u nich na stronce na jakis konkurs

Gość katusiaaaaka
ja dostalam pampersy, a jak bedziecie miec linki do tych sloiczkow, talerzyka czy lyzeczki jak ktos wyzej pisal wklejcie linka :)