Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianka123

Darmowe próbki

Polecane posty

www.bebiko.pl ja dostalam probki mleka i kaszek 2 rodzaje oraz poradniki wystarczy napisac meila www.zdrowystartwprzyszlosc.pl tez trzeba meila napisac o darmowe probki www.bobovita.pl

no wiec tak: - kawa z douwe egeberts przyszła - dzisiaj dostalam pieluszki ze streetcomu... jeszcze z konta męża zamawialam i czekam:) :) niestety ... już im sie wyczerpał zapas który mogli rozdać, wiec ta opcja juz odpada

ja tez dostalam kawe,mape polski samochodowa,2saszetki coloc c i 1szt ksiazki za jakis czas bede miala jeszcze 4szt ksiazek

Ja dostałam 5 próbek pampersów, kazde na inny adres. 2 probki DOuwle egberts, prima finezja, kaszka nestle i to narazie tyle :)

Gość kloe...lk
Ile przychodzi tych pampersów? Nadal za nimi czekam... Dostałam probke kawy, czapeczke i mleczko z loveli:)

Gość monikaaaa8440000
bambarka a co w tych mailach pisałas? Nigdzie tam nie trzeba sie logowac?

a ja dostalam maila dzisiaj ze streetcomu że wysłali do mnie 2 op. mleka Gerber2 wraz z 10 próbkami do rozdania (oczywiście jestem niedobra i nie rozdam :P :P ) ale super, cieszę się i czekam na Tą paczuszke:)

musisz zobaczyc zreszta poczekaj wejde w te strony i zobacze i napisze a w tym sreectomie ja sie zalogowalam i nic nie dostalam :(

ja dostałam dzisiaj pampersy newborn, jakie one są maleńkie :D czekałam chyba 2 tygodnie

ja chyba pampersow nie dostane hmm juz dosyc dlugo czekam, na mojego chlopaka aders zamawialam pozniej nic na sowj i on dostal hmm :( a o co w tym chodzi ja sie zalogowalam ale nic nie dostalam streetcom tutaj mamusie pisaly ze dostawaly jakies prezenty od czego to zalerzy?

Gość mama09dfdd
niestety pampersow juz nie mozna zamowic;/ macie moze jeszcze jakies linki?

jak się zalogujesz z boku mas ankiety do wypełnienia. Na ich podstawie wybierają cie do testowania nowych produktów. np jeśli zaznaczysz że masz male dziecko to dostaniesz mleko

noo..mleka w drodze...mail z Siódemki dostałam..mam nadzieje ze za nic nie będę płacić, jak myślicie ?

Gość te nowe
pampersy dostalam-5 szt,ale niestety corka je przesikała:((tak wiec nam nie pasują:(( jestem na streetocm od chyba roku-to piewrsza przesya od nich choc wypełniam wszystkie ankiety

u mojej niuni tez ona przeciekly takze sa nie dobre tak samo te sleep play porazka ja w piate dostalam probke ariela odplamiacza

Gość b1eata
u nas pampery przyszly wczoraj zalozylam na noc i wsroku nocyprzebieralam-po ok 5godz bo cala koszulka z tylu byla mokra. aril tez przyszedl ale czekalam prawie miesiac zamowilam na siebie i meza ale dosalam tylko jedna probke-jutro wyprobuje zobaczymy czy wart kupienia

ja roznicy w pampersach nie widzialam zadnej.... w nocy nic nie przeciekło a młoda leje az strach ;)