Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruszynka1985

pomóżcie mi, błagam!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość to może też
być plamienie implantacyjne

Gość amilios
Ja tez zaszlam w ciaze w dni nieplodne, ale ciaza nie stanowila dla mnie problemu. Na poczatku mialam wlasnie brazowe plamienia zamiast okresu.

Gość teraz nas błagasz?
a jak puszczałaś się to jakoś nie potrzebowałaś niczyjej rady seks jest dla doroslych ciemnoto kolejna dziwka

Przy polipach, to się lubi lać jak z wiadra, że się tak wyrażę.

Zrób test ciążowy, on wykrywa hormony, które się tworzą przy zapłodnieniu. Jeśli masz schizę, kup dwa, różnych firm. Brązowy śluz może być efektem infekcji, więc spoko. Nawet jeśli zawsze masz regularne miesiączki, to jest mnóstwo rzeczy, które mogą ją przesunąć: stres, mało snu, inna dieta, leki, nawet podróże. A co do śluzu, myślę, że po tej historii zaczniesz myśleć o antykoncepcji, bo na pewno dużo nerwów Cię to kosztuje. Życzę powodzenia i braku ciąży:)

kruszynko nie martw sie masz racje nie moze to byc ciaza bo jesli to byl stosunek przerywany to nie ma mowy tu o ciazy...nie przejmuj sie glupimi komentazrami na forum tu jest to normalne

Witacie. Prosze o wasze opinie...wiec tak od 4miesiecy mialam cykle co 24dni (wczesniej bralam luteine, duphaston), dzis jest 34dzien cyklu ,a miesiaczki nadal nie ma...mam od 8-9 dni straszne bóle brzucha... wczoraj robilam drugi test wyszedl negatywny...o co tu chodzi?

dzięki za NIKT bardzo mi miło ale o co Tobie chodzi? nikt nie jest jasnowidzem. okres ci się spóźnia ale test negatywny więc to jasne że trzeba inaczej sprawdzić - badanie krwi!!!