Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruszynka1985

pomóżcie mi, błagam!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

słuchajcie nie zabezpieczałam się z partnerem od 3 lat , wiem, że on jest doświadczony i wie kiedy wyjąć....ale do rzeczy. ostatnio kochaliśmy się w dni niepłodne, on oczywiście się nie spuścił we mnie. od 3 dni nie mam planowanego okresu *zawsze miałam regularnie), tylko niewielkie, bardzo niewielkie brązowe plamienia. czytałam, że to może być objaw nadżerki....pójdę do ginekologa na dniach, a teraz siedzę i myślę co mi jest a może fakt, że zamiast normalnego okresu mam tylko plamienia to wina stresu, bo sporo go ostatnio miałam.... liczę na poważne odp. pzdr.

Gość rozśmieszyłaś mnie:)
on jest doświadczony i wie kiedy wyjąć hahahahaha

Gość zona ...........
zrob jeszcze test.......napewno ci juz wyjdzie jesli moze to byc ciaza a nie nadzerka.........

Gość alaaaa ma kotaaaa
po czym poznajesz dni niepłodne ? obserwujesz się ? a druga sprawa sex przerywany to żadna antykoncepcja, co chwilę na kafe jakiś temat że dziewczyna właśnie w ten sposób zaszła w ciąże.

Gość faktowka
przeciez to zadne zabezpieczenie!!!!!! to chyba jakies prowo..... jak kurwa mozna gadac takie glupoty

Gość O MATKO:(
jaka naiwna

nie, to nie prowokacja!!! to moje dni nieplodne, a facet sie nie spuscil, czytalam, ze naukowo udowodniono, ze w plynie przed wytryskiem nie mam zdolnych do zaplodnienia plemnikow! a on nie skonczyl we mnie, wiec to nie ciaza

zakład, że ciąża?

Gość ile ty masz lat,
że takie głupoty gadasz?

Nie zartuj, dziewczyno. Mamy XXI wiek, a ty jeszcze wierzysz w skuteczność stosunku przerywanego? Ta metoda jest skuteczna, do czasu aż zawiedzie :-P Wskaźnik Paerla dla tej metody wynosi 4. Oznacza to, że w ciągu roku cztery kobiety na sto zachodzą w ciążę, stosując tę metodę. Dlaczego to nie miałabyś być ty?

szczerze mówiąc ucieszyłabym się! chodzi o to, że martwię się, że to jakas choroba...zastanawiam sie tez czy jak kobieta przezywa silny stres to moze sie jej przesunac okres czy zamiast tego plamienia

Gość ewqqrwqreq
kobiety ktore w ten sposob zaszly : czy wasi mezczyzni wyjmowali przed samym wytryskiem czy chwile przed ze jeszcze musieli troche dokonczyc? u mnie w ten drugi sposob.

Gość ewqqrwqreq
u mnie poki co juz ponad rok tez troche przed i jest ok

Gość ewqqrwqreq
ale robilas test? ja bym najpierw go zrobila ,chociaz gim tez nie zaszkodzi

skoro nie obawiasz się, że to ciąża, tylko choroba to po kiego grzyba piszesz o stosunku przerywanym? co on ma wspólnego z chorobą? :-O

zrób test i pochwal się co wyszło:)ale ja obstawiam ciąże

jutro zrobię. a powiedz mi czy jak miałam przez ostatni tydzien ogrom stresu to mogło wpłynąć na to, ze nie mam okresu a zamiast niego te pamietnia???

Gość ewqqrwqreq
gin* dodam jeszcze ze mi tez ostatnio tydzien sie spuznial ale nie mialam plamien

Gość ewqqrwqreq
jak juz napisalam mi sie spoznial tydzien wlasnie po stresie ale nie mialam plamien normalnie czulam sie jak na okres i go dostalam

dzieki. boje sie, bo przeczytalam to Przyczyn takiego plamienia może być bardzo wiele. Może być ono wywołane nadżerką szyjki macicy (szczególnie po stosunku), polipem, mięśniakami macicy, infekcją czy też zaburzeniami hormonalnymi.