Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adrianna123

jesli dostaniecie sms albo maila z wiadomoscia ze wasz pozadny oddany tylko Wam

Polecane posty

facet czy kobieta spotyka sie z inna.. innym... czy wierzycie, czy olewacie sprawe.... czy przymykacie oko...prowadzicie wlasne dochodzenie.... kilka razy trafilam, spotykalam sie z facetem ktory ma juz swoja kobiete co lepiej jak sie dowiedzialm o nich o tych kobietach poinformowalm je hmmm i tak sie zastanawiam dlaczego oni dalej razem ze soba sa... czy po prostu facet sobie je tak juz owinal wkolo pallca ze tylko jemu wierza... czy po prostu one sa tak beznadziejne ze nikt inny juz ich nie bedzie chcial i tak bardzo leca na slodzio miodzio jego slowa skarbie , koteczku albo Kocham Cie duzymi literami na naszej klasie pod ich fota hahahah takie dowartosciowanie :D ze to jest tak jakby lekarstwo, zalosne prawda co o tym myslicie? hcial... hm a moze

Gość ja prowadze wlasne dochodzenie
ale wiem ze jestem wyjatkiem

Gość fantassstyczna
Mysle, ze ty jestes kurwiszonem i troche ci wspolczuje.

Gość martynaaa
nie dowartosciowane kobiety jak ja facet mnie traktowal jak piate kolo u wozu a ja go prosilam zeby dalej ze mna byl. kobiety w naszych czasch maja niska samoocene. poza tym boja sie zmian i wola tkwic w zwiazku w ktorym sa obrzucane gownem niz sprobowac czegos innego,moze lepszego... zreszta mezczyzni tez potrafia mydlic nam oczy, wmawiaja milosc az po grob a jak pojawi sie kolo nich fajna cizia i pomacha im cyckami to odrazu leca z otwarta geba. tak w ogole to posiadanie faceta nie ma sensu,tylko sobie czlowiek zdrowie niszczy. ja juz mam nerwice!

zal mi tych wlasnie dziewczyn ktore pozwalaja sobie na takie traktowanie, walnac w gebe tak zeby szczeke polamac i by mial na przyszlosc nauczke... no ale co zrobic wlasnie kobiety te niedowartosciowane, brzydsze tkwia w tym wlasnie gownie i zgadzam sie z martynka z facetami jak i kobietami ciezko znalesc pozadna partie ktora pilnuje swojego a nie lata za innymi cyckami!

Gość martynaaa
no wiesz ja nie uwazam sie za brzydsza, co do wygladu to nie mam zadnych zastrzezen. studiuje, jak narazie szukam pracy ale jest raczej blizej niz dalej. kobieta za ktora latal moj byly to dziewczyna z brakiem zeba z przodu, wlosy zniszczone perhydrolem w dodatku z 5-centymetrowym odrostem w kolorze rudym, odcien pudru nie zgadza sie z jej karnacja, jest 4 tony ciemniejszy. no ale cycki wywalone bo dekolt do pepka, leginsy skorzane, kozaki z cholewkami po cipe z przodu czub jak w statku :-P i dziecko z poprzedniego zwiazku (tego dzieciaczka jest mi najbardziej zal) poprostu obled, ale widocznie faceci potrzebuja od czasu do czasu jakiejs odmiany

martyna nie napisam ze Ty jestes brzydka, napisalam ogolnie poniewaz Ci ktorych poznalam maja sa z takimi sobie, okreslilabym je wrecz jako babajagi takze nie generalizujmy... po prostu wnioskuje ze te co maja w sobie klase tkie jak ja czy Ty kopna w dupe czuba... a takie brzydule wybaczaja i jak uslysza kotku skarbie kocham Cie sa rany uleczone................. przeciez dla takich przecietniaczek samo to ze maja ladnego chlopaka to juz duzo i nie wazne ze sa inne na boku prawda?!

martyna a moze Twoj byly facet to typ kory musi miec 30 a 31 to ta na zawsze czyli kurwiszonek i do tej pory do kiedy tamta brzydula sie pojawila olsnilo CIE?

Gość alewynicnieczaicie!!
to nie jest kwestia tylko niskiej samooceny u kobiet ktore wybaczaja ale przede wszystki tego ze zostaja totalnie zmanipulowane przez 'swoich' facetow. zobaczcie: jesli typ spotyka sie z dwoma pannami, jedna z nich decyduje sie na odejscie z jakis-tam powodow to on bedzie ratowac co sie da- zwiazek z ta druga. i nie wazne z ktora zdradzal a z ktora byl zwiazany, bedzie ratowac co sie da, czysta ekonomia. kazda ktora dostaje takie info j/w zostaje zmanipulowana, mozliwosci wytlumaczen sa tysiace - pomylka, zlosliwosc ludzka, odwet za cos tam itd itp, poza tym ziarno pada na podatny grunt- najczesciej panna jest w szoku i podswiadomie woli wierzyc ukochanemu niz jakiejs nieznanej pannie ktora wysyla jej smsa. jesli wy wysylacie takie smsy/maile to liczcie sie z tym ze co najmniej sie kompromitujecie , wprawdzie mozna sie zaslaniac tym ze 'kazdy ma prawo wiedziec' ale prawda jest taka ze w 99% chodzi jednak o to zeby misiek zostal sam na lodzie. a konczy sie to oczywscie inaczej.

Gość alewynicnieczaicie!!
do adrianna123 : widac dziewczyno ze mocno cie to zranilo i chcialas sie odegrac, ale to ze koles zostal ze swoja pierwsza nie do konca swiadczy o tym ze nia sie bawil, bawil sie raczej toba, gdyby myslal o tobie powaznie to wybralby ciebie. to ze zemsta sie nie udala moze po prostu swiadczyc o tym ze ona naprawde go kocha, nie wiem czy wiesz ale sa ludzie ktorzy potrafia wybaczac

wiec tu Cie zaskocze, choc panna dostala informacje o zdradach jego ona mu wybaczyla to owszem nie dosc ze brzydka to niestety co miala zrobic pzymknela oko, a czy kochal hm w tym momencie guzik mnie to obchodzi dla mnie to dno... wyobraz sobie ze wrecz blagal zebym sie nie odwracala od niego chcial dalej sie spotykac chodz kobieta jego mu wybaczyla.... ja w chore relacje nie wchodze a ten lubial miec wiecej niz jedno dziewcze do ruchania...

O jakim odegraniu się mowa, bo ja nie w temacie? Napisała zdradzanej że misio zdradzał? Czy było coś więcej w innym topie pisane? :P

do ale wynicnieczaicie!! przeciez typ faceta kory opisujesz to menda , kurwiarz totalne 0 ktore oszukuje jedna jak i druga... czlowiek bez wartosci... jesli by naprawde kochal jedna czy droga bal by sie spotykac z inna bo wiedzialby ze jest mozliwosc stracenia tej kobiety... ale jednemu przyznam racje faceci potrafia swietnie manipulowac owina sobie taka wokol palca rozkochaja a potem tak wszystko wybacza... a jak spotkaja na drodze inna lepsza partie , znudza sie potencjalna to kopna w dupe te strasznie zakochana.... w moim przypadku chcial zostawic te swoja ale jaka pewnosc ze to dno za jakis czas nie znajdzie innej szanujcie sie kobiety, A Z DNAMI SIE NIE ZADAJCIE? I GLUPICH TLUMACZEN NIE SLUCHAJCIE. BO W DUHU SMIEJA SIE TACY Z WASZEJ NAIWNOSCI....

TAKI CZLOWIEK NIE WIE CO TO MILOSC, on tylko to slowo mowi ale nie zna jego znaczenia co oznacza.... jakby wiedzial nie rozgladal by sie za innymi ............ szkoda tylko ofiary ktora juz w tym tkwi a jak dostanie esa czy maila nie wierzy w niego na przyklad.... ale to juz nie moja sprawa, to juz wina tej naiwnej ktora z nim jest

Poczytaj sobie o tej która 4 lata była tą drugą i nic nie wiedziała o pierwszej, bo się tak zakamuflował gnój, a jak się dowiedziała tamta to jej nie wierzy i dalej big love i ślub w sierpniu ;)

to na tego skurwysyn bym naslala kogos.... MASAKRA i wiecie ze taki dalej bedzie zdadzal nawet jak slub sie odbedzie.... szkoda slow jakie gnoje sa.... ale wiecie co oni lubia takie przyjebane dziewczyny bo na 100 nie weznie taka co weszy i ma glowe z oczami nawet z tylu glowy....