Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaBezKasy

pilnie odkupie ciuszki dla dziecka za niewielkie pieniadze, prosze pisac

Polecane posty

Gość mamaBezKasy

pytanie jak w tytule, jesli ktos ma ubranka na dziewczynke dwuletnia odsprzedac to prosze sie odezwac-szczegolnie chodzi mi o zimowe, corka nie ma kurtki, ani butow bede bardzo wdzieczna i licze na odzew

Gość mamapaulimmmmm
a może chcesz za darmo, oszustko

Gość biedna dziecko matki
która poczeła je wiedząc, że nie ma co utrzymac sierotkę

Gość mamaBezKasy
nie, chce odkupic czemu wnioskujesz ze jestem oszustka

Gość wykąpać
przestańcie szczekać najważniejsze, żeby dziecko nie marzło zimą, prawd? nie możecie pomóc? - morda w kubeł!

Gość mamaBezKasy
dziewczyny czy nigdy nie mialyscie ciezkiej sytuacji, że po zapłaceniu bieżących opłat nie starczyło by pojsc do sklepu i kupic dziecku buty a z reszta, zbyt wiele w ludzi zlosci, nie bede sie produkowac jesli ktos ma odsprzedac wyzej wymienione ubranka prosze do mnie napisac moze byc na gg 28968579 pozdrawiam normalnych sama jestes sierotka:)

Gość mamapaulimmmmm
tu są same oszustki, np. BiednaMama2323233, która chciała buty dla dziecka za darmo

Gość mama2corek
Ja cie doskonale rozumiem. Wiem jak to ciezko jak nie ma pieniedzy. Mialabym kurtke dla twojej corki.

www.gumtree.pl -> znajdz swoje województwo a potem wejdz w ogłoszenia "wszystko dla dziecka" tam ciuchów jest zatrzęsienie Ewentualnie przejdz sie po ciucholandach, tam tez znajdziesz ubrania za grosze

Gość mamaBezKasy
za ile i jaki rozm 92-98 mnie interesuje ile twoje corki mają lat jak sobie radzisz jestes samotna mama??

Gość mamaBezKasy
mamapaulimmmmm nie wrzucaj wszystkich do jednego worka sadzac po nicku tez jestes mama, no ale chyba twoj maz dobrze zarabia ze wolisz wyzywac ze sa tutaj same oszustki, szkoda mam nadzieje ze nigdy biedy nie zaznasz bo sobie nie poradzisz

Gość mama2corek
Moje corki maja 3 i 5 lat. Nie jestem samotna matka, ale w tej chwili oboje z mezem jestesmy bez pracy i jest cholernie ciezko. Kurtka ktora mam ma rozm. 86 ale mysle ze na 2 letnia dziewczynke powinna byc dobra bo na moja mlodsza corke pasuje tylko rekawy sa za krotkie. Moge ja sprzedac za 10 zl.

Gość MROZIAAAA
Ja mogę Ci pomóc, ale musisz mi pokazać swój profil na nk, bądź ze mną porozmawiać przez telefon, bo niestety dużo tutaj oszustów

Gość MROZIAAAA
masz jakies fotki tej kurtki, bądz jestes w stanie zrobic zdjęcia? Mój mąż pracuje, ale płacimy kredyt i czynsz, zostaje nam całe 400 zł na życie mamo2córek, zastanawiasz się czasem tak jak ja, dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe?

Gość przecież to nie miesjsce
na ogłoszenia, od tego sa inne strony ww i tam ubranka sa nawet po 1 zl.

Gość mamaBezKasy
ja też raz oszukałam, mam wyrok w zawieszeniu

Gość od razu niesprawiedliwe
trzeba było poszukać lepszej roboty, skończyć lepszą szkołę i nie robić tak szybko dziecka. Inni tak robią. Tobie się nie chciało...więc to sprawiedliwe jest, że nie masz kasy...

Gość mamaBezKasy
Jak myślicie, czy moge pracować w burdelu ?

Gość mamaBezKasy
dziecko nie było planowane, ja i mój mąż mieliśmy chcicę na seks, nie mieliśmy kasy na prezerwatywy

ALEŻ JESTEŚCIE ZOŁZY ! AUTORKA WYRAZNIE PISZE ŻE ODKUPI A NIE CHCE ZA DARMO - ODPIEPRZCIE SIĘ