Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyglada to w łodzi

Jak wygląda życie w Łodzi?? jak to jest żyć bez wody ? co oni piją i gdzie sie m

Polecane posty

myją?? był ktoś kiedyś w lodzi?? z czego tam sie żyje?

Gość o matko boska
lol, a dlaczego sądzisz że nie ma tam wody? :D

no przecież ktoś dzisiaj na kafeterii tak napisał że tam nie ma wody to chyba nie ma , nie? zreszta jest tam woda?? przecież nie ma wisły

Gość Łódeczka
oj głuptasy... :) jestem łodzianką. To prawda, że w Łodzi istnieją jeszcze kamienice bez kanalizacji, ale w mieście jest ich dosłownie kilka. Łódź to miasto jak każde inne. Tylko głupie media szumią, jak tylko się coś tu zdarzy. Kiedy w innych miastach dochodzi do jakichś skandalicznych sytuacji to aż takiego szumu nie ma. A Łodzi przypięto łatkę. To fajne miasto. Ma ciekawy klimat :)

o jaką łatkę Ci chodzi?? ja nic nie mam do tego miasta. oprócz tego, że jestem z wawy i wydaje mi się , że każde inne miasto jest małe. z Łodzią kojarzy mi sie ,że tam jest tylko ulica piotrkowska :o no i chyba fajna fabryczna zabudowa...to chyba takie artystyczne miasteczko troche,nie ? ale rzeki nie macie

Gość wióry lecą
Nie jest brzydkie, ma swój klimat, fajnie się tam mieszka. Ja mieszkałam przez 7 lat a teraz mi teskno Nie pytajcie dlaczego, tak po prostu....

a czy da sie usidlić jakiegoś chlopaka z Łodzi?? czy oni są bardziej wyzwoleni czy mniej?

Gość wióry lecą
a w jakim wieku faceta szukasz?

takiego 19-21

Gość mamzdanie
łódź jest może i troche obleśna ale wole 100 razy od warszawy! a wode tam mają, przeciez to miasto a nie jakaś XIIV -sto wieczna wieś na pustyni! ba! nawet maja wodociąg! kanalizacje też ;-)

Gość mamzdanie
to niechłopak tylko chłopaczek... :-) usidlić się da... dobre! :-)

no ale to specyficzny chłopak bo czyta książki i gazetę polską... czyli jakiś porządny chyba no a co do wody, to skąd ją macie? (oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi że z kranu :O)

Gość wióry lecą
tak mi siewydaje, ze z wodociągów, a Ty co myślisz? Co do chłopaków w tym wieku, no to różni, jak wszędzie. Ale rozumiem, że Ty juz jakiegoś masz na oku!?

szczerze mówiąc zainteresowałam się tym miastem własnie ze wzgledu na pewnego chłopaka :) ma niebieskie oczka ;) raczej ciemne włosy... na początku mi sie nie podobał bo sie czesał jak z tego durnego zmierzchu ale pozniej jak miał normalne włosy to mi wpadł w oko ;P dlatego zastanawiam sie jaką naturę mają ludzie z Łodzi mi chodziłlo z tą wodą skąd w sensie czy z jakiegoś jeziora..zbiornika wodnego

Gość wióry lecą
Ale to że niby jak.... Boisz się, ze Cię jakimś choróbskiem zarazi, bo Ty sie wodą z Wisły myjesz a on nie????? Młodzi chłopcy z Łodzi, to raczej tacy figo fago! Paski i haczyki rządzą! Przykre to... Ale ten Twój, skoro czyta....Może nie taki najgorszy:-) Powodzenia

mówisz, że figo fago? no ten też jakiś troche dziwny jak dla mnie , bo nosi np. czerwoną koszulkę a do tego fioletowy szaliczek... a o jakie haczyki chodzi? nie no z tą wodą to taki inny temat, nie wiem własciwie skad mam taką rozkmine, wiem ,że macie w Łodzi wodę tylko nie wiem skąd to dla mnie zagadka...nawet hydrozagadka

Gość ale wy macie info
Akurat w Łodzi jest bardzo dobra woda w kranach - ze studni głebinowych, można pic jak mineralną. Na Piotrkowską zjeżdzają ludzi z całej Polski, bo można i wypić piwo i zarwać kogoś do pociupciania

Gość mamzdanie
woda ze studni... a wawie syf z wisły na chlorze! fuj!

Gość wióry lecą
Nie znasz piosenki grupy "akurat"? :-) haczyk na bluzie.... czyli nike

hehehe do pociupciania, nike na bluzie? fujj z dresem mi sie to kojarzy...ale ma buty adidasa... no ale na dresa nei wyglada bez przesady

Gość wióry lecą
O tym własnie pisałam :-) Wiesz, buty butami, sama mam i pumy i adidasa ze wzg na wygodę, ale ja miałam na myśli stroj "mundurek" (od stóp do głów). W Łodzi tak właśnei młodzież sie ubiera, przykre!

no to w końcu figo fago czy dresy? bo w wawce pełno wszystkiego, chłopców przebranych za laski (super obcisłe dzinsy i grzywa na cala twarz) i dresiarzy pełno.. a ten z łodzi ,to nosi normalne ,może lekko zwężane dzinsy i zwykła koszulke polo + bluze zwykłą z kapturem chyba , taki dosc normalny