Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona na chlopaka z 91

Tylko głupie kobiety cierpią, te które nie umieją sie bawic i czerpać z seksu i

Polecane posty

i z życia. Ja potrafię. Uprawiam seks z kim chcę, nie mam kaca moralnego . O dziwo zawsze to faceci chcą się ze mną wiązać. nie muszę czuć odrzucenia. jak mam potrzebe bliskości spotykam sie ze znajomymi jak chce całować, kochac sie to na impreze ide a te panieneczki cnotki to pozniej płaczą że facet je wykorzystał bo one sie napalają na ślub dzieci itp. zamiast myslec że tylko seks i koniec. nie byłoby tylu rozczarowan

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
wierzę bezgranicznie że napisała to kobieta ;)

tak. jestem kobietą. mam wysokie libido ... bazienka - z twoją twarzą to nie dziwie sie że możesz mi tylko zazdroscic. usidliłaś jakiegos starego ...ciesz sie że chociaż to ;)

Gość wrazliwy macho
kiedys myslałem ze spotkałem taka panne co ty i na urodzinach o kumpla dostałem w twarz od takiej wyzywajaco ubranej, myslałem ze sie pomietosimy :D :O

a i mam godność, bo nie wisze uczepiona u szyi faceta. rozwijam sie kształce robie kariere, wszystko robię dla siebie, samoaktualizuję się bez końca, a faceci i seks to dla mnie tylko sport... nie robię z tego świetosci , bo to jakby robic swietosc z robienia kupy

hmm... chwalisz sie czy zalisz? twoja sprawa i twoje zdrowie... twoja cipka i twoje choróbska :) mi nic do tego

ty jestes jakas dziwna...takie masz powodzenie a na kafeterii szukasz znajomych :D :D chwalę się i mówie wam coś do czego wy może kiedys dojrzejecie... póki co dla was to czarna magia

ja nie płacę nikomu seksem , poki co mam problem z tym... chciałam przespac sie z jednym ale on mnie powstrzymał i powiedział, że on tak nie może i musimy sie bliżej poznac ;/ a ja go nie chce poznawać ... co robic...

czytając wypociny autorki dochodzę do wniosku że jest to niedowartościowana małolata skrzywdzona przez niejednego chłopaka- która maskując swoje kompleksy pisze takie idiotyzmy na kafe :classic_cool:

Gość super mario
Napalona...Szalej...Jesteś jak widzę egocentryczno-hedonistyczna:) Do czasu...Albo kiedyś dojrzejesz i zmienisz podejście, albo nie a wtedy okaże się, że masz problem z budowaniem trwałego związku

owszem . ktoś mnie skrzywdził albo ja jego. miałam jeden cudowny związek i teraz nie mogę się już zakochać, a to nie moja wina , instynkt nie śpi

mi też trochę żal że na "starcie" już sobie w taki sposób życie pieprzy i takie "wartości" przyswaja. Mam do Ciebie autorko pytaie: ile jeszcze czasu chcesz tak ciągnąć i co chcesz w ten sposób osiągnąć?

nie wiem sama... aż wypełnię tą pustkę... może wtedy się jakoś "naprawię"... może jak spotkam odpowiedniego faceta, jak On powie, że nie można tak robić... jak sprawi , że pokocham wreszcie i nie bede patrzyła tylko jak na obiekt seksualny

Gość super mario
Wyprowadziłem jedną dziewczynę z takiego stanu...Miała podobny problem. Wystarczyło parę spotkań, rozmów i pigułki anty. Naprawiła się:)

pigułki anty? czyżby dlatego, że obniżają popęd? najgorsze jest to ,że jak miałam chlopaka którego kochałam i który kochał mnie to nie miałam ochoty na seks...

Gość super mario
Pigułki regulują sprawy hormonalne. Mogą zwiększyć, zmniejszyć albo unormować popęd. U Ciebie widać miłość nie musi się łączyć z seksem. Zresztą seks to tylko dopełnienie związku, ale na pewno bardzo ważne dopełnienie. Kiedyś i to mija, więc lepiej kochać i mieć o czym gadać+chcieć z sobą być

u mnie sie to w ogóle rozbieglo :( tamtego kochalam ,ale nie mogłam uprawiać z nim seksu, nie dawało mi to przyjemnosci a nawet bolało :( z innymi facetami nie potrafię wejść w związek ale seks z obcym facetem potrafi mi dac orgazm :(