Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

"Paranolmal avtivity"- jak dla mnie bomba! "Rec" japońska "Klątwa" Tyle ich było..ale za nic nie mogę sobie przypomnieć ich tytułów. Jednak największe wrażenie zrobił na mnie pierwszy z wymienionych filmów-dochodziłam do siebie z godzinę po nim hehe:d

po obejrzeniu paranormal bałam się isć w nocy do dziecka hehe...ale z niecierpliwością czekam aż będzie dostępna druga cześć

fajna babka- ja tam widzę Paranormal Entity i "Paranormal Activity" a dwójki nie ma.

Gość komedio-dramat :)
oglądałaś dzieci kukurydzy?

obejrzałam setki horrorów i thrillerów, ale Paranormal się cholernie boję:) A to dlatego, że po "Egzorcyzmach Emilly Rose" mam schizy do dzisiaj, a minęło już wiele lat od obejrzenia tego filmu... mam chwilę, więc polecę kilka nowszych i starszych horrorów/thrillerów różnego gatunku: od psychopatów po flaki:p - ps. ale te flaki też potrafią być dobre!:D np. MARTYRS - cholernie spsuty i psychiczny film...pod koniec z pozycji leżącej wstałam i oglądałam na siedząco z otwartą paszczą:p Jestem Legendą 1408 Sillent Hill wyżej wymienione Egzorcyzmy E.R. REC 1 i 2 4 części Resident Evil Zejście 1 i 2 (nowsza dwójka trzymała mnie w napięciu od początku do końca) Wzgórza mają oczy 1 i 2 (remake) Hostel 1 i 2 Amityville (remake) Lustra 30dni mroku! - polecam, baaałam się!:) Daybreakers - świetne. Stygmaty Udręczeni Let me in (remake) Posłańcy Eden Lake - ktoś pisał, że był wkurzony oglądać ten film...ja też! myślałam co bym zrobiła gdybym dorwała tych....:p dalej nie piszę nic...obejrzyjcie... Lęk- Creep (ten z laską w metrze) i Lęk- Shrooms (z grzybkami) Demon- historia prawdziwa -KOZAK! i stanie się koniec Stracone dusze Frontiere(s) - następny psujący banię film:) The Cave- jaskinia Dom tysiąca trupów oraz druga cz., czyli Bękarty Diabła See no evil - hotel śmierci Katakumby Blady strach Bunkier Pogłos przeleciałam 30stron z horrorami na Filmwebie i napisałam to co pamiętam, ale jest tam setki innych tytułów, więc polecam Filmweb.pl :)

wkradł mi się błąd:) nie oglądać tylko OGLĄDAJĄC miało być przy filmie Eden Lake.

Gość taa niedobra pupa
patrishka - a widzialas Najscie? widzialam prawie wszystkie te horrory co wymienilas... Nie wiedzialam ze Dom 1000 trupow mial kontynuacje...

Gość Eden lake
Eden lake - oglądam dziś :D

ta niedobra pupa - to ten Francuz z 2007? chyba nie oglądałam, bynajmniej w tej chwili nie kojarzę:) ale będę miała na uwadze...muszę iść do wypożyczalni, bo jeśli chodzi o neta to nie lubię oglądać filmów na laptopie (mam 42calowy ledowy tv:p - nie to, że chciałam się pochwalić hehe, ale ogląda się znacznie lepiej- jak w kinie:D)...dziś oglądam na dvd HORSEMAN 4 JEŹDŹCÓW APOKALIPSY (coś w stylu Siedem, podobno dobry)...a co do Domu... to tak miał kontynuację - Bękarty Diabła - a j obejrzałam to w odwrotnej kolejności:/

Ja mam jeszcze kilka pomysłów :) - "Trade" ("Handel" PL) z Alicją Bachledą Curuś :P nie jest to horror, ale film jest naprawdę dobry (chociaż smutny) - "Amityville" - "Projekt: Monster" ("Cloverfield") - "Nieproszeni goście"

o tak, Project Monster dobry:D a na kolejne miesiące zapowiadają się fajne filmy...ciekawe jaki będzie Ostatni Egzorcyzm...już za tydzień w kinie...chyba pójdę:)...ale boję się, bo Emily Rose zapadła mi w pamięci baaardzo:)

a może teraz kilka thrillerów:) : Pachnidło Sekretne okno Mystic river Numer 23 Przebudzenie Mechanik Niepokój Przeczucie ostatni dom po lewej (remake) złodziej życia ( świetny duet Jolie & Hawke :) ) Czwarty stopień Sierota Mindhunters - łowcy umysłów motel Sadysta Godsend Pojedynek - jedno miejsce, dwóch aktorów w roli głównej M.Caine i J.Law ... ale film dobry:)

No:) w końcu obejrzeliśmy Paranormal Activity, dobry filmy ;) z listy nade mną polecam: niepokój,pachnidło,sierota,motel.

sierota - bardzo dobry. Morał - jak chłop się baby nie słucha to źle kończy :D Obejrzałam "posłanców" bardzo dobry - polecam ;] a sierocińca nie mogę znaleźć online z pl napisami ;/