Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój brat chce się ośmieszyć

Mój brat jest nieśmiały a zamarzyły mu się studia aktorskie!!!!

Polecane posty

W tym roku zdaje mature i powiedział mi że chciałby się dostać do szkoły teatralnej. Aktor(fajny zawód, ale nie dla mojego brata), powiedziałam mu że ośmieszy się tylko przy egzaminach wstępnych i że szkoda jego czasu.

A niech probuje, moze ma jakies talenty, o ktorych ty nie wiesz. Jego zycie. Ale faktycznie, skoro jest niesmialy, to raczej tam nie zawojuje.

Gość zmuszanym
to dobrze ze nie psychologiczne

Gość ananwawwe
glupia jestes. po pierwsze bo podcinasz mu skrzydla. po drugie moze ma cos w sobie o czym ty nie wiesz? po trzecie duzo osob niesmialych w zyciu ejst aktorami bo to pozwala sie wcielic w rozne role i m.in. nabrac smialosci bo nie wystepuje on jako on tylko wyobraza sobie ze jest inna osoba. \ a moze nie znasz w 100% brata i nie wiesz jaki jest. moj kolega dostal sie do szkoly aktorkiej i jest zdolny ale bardzo bardzo niesmialy. a ty nie podcinaj mu skrzydel. nieldanie mu powiedzialas, co za siostra.

Miło jest jak ktoś w Ciebie wierzy, wiesz? czasami ludzie mnóstwo ukrywają i wo wybucha w odpowiednim momencie, Nawet jak mu się nie uda to nie wiem dlaczego miałby nie spróbować, a Ty mu tego nie ułatwiasz

Lepiej powiedzieć mu prawdę prosto w oczy, zamiast potem ma to wszystko przeżywać uśmiechy innych. Poza tym on jest człowiekiem bardzo wrażliwym, jak coś usłyszy niemiłego w szkole od innych to zawsze się tym bardzo przejmuje.

Zgadzam się, nie podcinaj mu skrzydeł. Poza tym może tylko przy Tobie jest nieśmiały. Ja np. nie potrafię się otworzyć przy rodzinie, bo najbardziej mi na ich opinii zależy :) skąd wiesz, może akurat mi się uda. Ja też chciałam próbować, ale tak mi podcięli skrzydła - rodzinka - że nawet nie spróbowałam. Wziełam się za śpiewanie, dobrze mi idzie, ale przy rodzinie nie zaśpiewam za Chiny. Więc kto wie, może nie znasz ukrytych talentów brata :) trzymam za niego kciuki, Ty też powinnaś! :)

Gość nie jestes
Ale z Ciebie siostra:O.Zamiast wspierac brata to go dolujesz. Wielu aktorow przyznaje,ze mimo wykonywanego zawodu sa niesmiali lub,ze byli niesmiali na poczatku swojej kariery wiec nie jest powiedziane ,ze sobie nie poradzi. Ja nie chcialabym miec takiej siostry:O

No właśnie skoro wiesz że przeżywa to po kiego chuja mówisz mu że się ośmieszy? Może zabiłaś zdolnego aktora, kto wie? Ja jestem nieśmiała i skryta a potrafię zrobić rzeczy o które nikt by mnie w życiu nie podejrzewał

Gość almete
A moj brat sprawial zawsze wrazenie du-py zyciowej i wydawalo mi sie, ze nawet nie umie sie za bardzo wyslowic. Zmienilam zdanie gdy go zobaczylam kiedys "live" w jego pracy ! No nie moj brat ! Wygadany, obyty, pewny siebie, przedsiebiorczy..... Minelo kilka lat i jest dyr. generalnym pewnej dosc mocnej firmy :-P Czesto jest tak, ze wsrod najblizszych jestesmy zupelnie inni jak na zewnatrz. Powinnas brata wspierac w jego marzeniach i byc po jego stronie.