Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love1000

czy mój facet jest gejem?!!!

Polecane posty

Gość lepiej jak cie zdradza z gejem
niz z baba

Gość o czymkolwiek?
to tak wygląda, jak popłoch. Może i Cię kocha, jak przyjaciela, może i jesteś dla niego ważan. Ja czułbym się zdradzona, oszukana. Zapytaj się tego gości z któryum rozmawialas, czy mwoil cos o tym ze nie wie kim jest, czego potrzebuje i takie tam. On tez jest pewnie mlody?

Gość ksinni
Moge Ci napisać jak masz go sprawdzic, żeby miec pewność- sposób wiarygodny.

Gość ja tez czekam
Ksinii, ja tez czekam aż napiszesz, sprawdzę kolegę :)

gej z którym rozmawiałam nie chce namieszać w sumie to nic do niego nie mam bo gdyby nie on to nie dowiedziałabym sie prawdy powiedział mi że wie dział że mój chłopak jest hetero i że ma mnie i ze nigdy sie nie spotkali a takie pisanie o naszych problemach i swintuszenie było dla mojego chłopaka odskocznia od problemów w naszym związku.....mój chłopak ma 23 lata

Gość Zastanówmy się
tak naprawdę nic mi nie przychodzi do głowy. Z drugiej strony mówisz, że znasz jego znajomych , kolegów, nawet rodzinkę, to może on jest wporzo. Może rzeczywiście pojechał tylko po bandzie. Ale jak wcześniej napisałam, nie zaszkodzi jego zachowania poobserwować. Chociaż z drugiej strony, to jego warowanie na wycieraczce, DZIWNE. Czy on przypadkiem nie uczepi się ciebie jak rzep psiego ogona i w sytuacji, gdy będziesz chciała z nim naprawdę zerwać zacznie ciebie szantażować, że bez ciebie nie może życ i takie tam. Jakiś jest niezrównoważony emocjonalnie. Nie mam nic złego na myśli, nie mówię od razu, że wariat. Raczej, szczawik, dzieciuch.

skoro staram sie wybaczyć mu taki wyskok to dowód ze mi bardzo zależy od kiedy z nim jestem nawet nie zwracam uwagi na zadnego faceta i napewno nigdy nie będe go próbowała zostawić chyba że znów wykręci mi taki numer... a co do tego że jest bardzo dziecinny to masz rację ...mimo że jestem sporo od niego młodsza to ja bardziej podchodze do życia poważnie niż on

Gość kamikadzę
Damn!!!!! Facet pakuje swojego penola w odbyt innego gejtora, a potem ładuje ci do piczki, albo podaje do buzi! ughhhh.... miej szacunek do siebie kobieto. Za pare lat i tak obudzisz się z ręką w nocniku. Jesteś jego przykrywką.

Gość Zastanówmy się
kamikadzę może coś w tym jest, ale musisz byc taki wulgarny?

kamikadze..... troche przychamuj ....bo pisze nie po to tebyć mógł sie pochwalić jakich to ciekawych słów używasz.... po drugie mam do siebie szacunek i od czasu kiedy sie dowiedziałam o tym wszystkim z nim nie sypiam a wczesniej skoro o tym nie wiedziałam i uprawiałam sex z facetem z którego kocham to chyba taka najgorsza szmatą nie byłam i nie zycze sobie żebyś sie jakiś nie wychowany idiota tak o mnie wyrażał

Gość ksinni
Podaj meila albo napisz na mojego meila bogna.47@o2.pl jutro Ci napisze.

Love 1000, moim zdaniem powinnaś to zakończyć, bo to nie ma przyszłości. Facet po kilku latach i tak wybierze tamtą opcję, zapewniając Cię, że Cię bardzo kocha, ale to silniejsze od niego. Ciesz się, że to teraz się ujawniło, a nie po ślubie, czy po dziecku. Znałem dwóch facetów bi, którzy obaj gdzieś po 40stce opuścili swoje panie, bo "to było od nich silniejsze".

takiej prawdy boje sie najbardziej, szczerze mówiąc to wiem ża taka prawdopodobnie jest rzeczywistość ...ale może naprawde jestem az tak naiwna że nie dopuszczam do siebie tej mysli

Moja koleżanka podkochiwała się w gejach dwukrotnie, przy czym pierwszy (kiedy juz było jasne, ze sie tylko kumplują) uświadomił ja co do orientacji drugiego (od razu, przy pierwszym kontakcie się chyba rozpoznają) wg mnie powinnaś zacząć o nim pisać mój ex facet

Gość sędziwa pod każdym względem
normalny facet który nie ma ciągot gejowskich nigdy w życiu nie flirtowałby z innym facetem - dla normalnego faceta nie byłoby w tym nic zabawnego tylko byłoby to zwyczajnie obrzydliwe i odstręczające

Gość GEJ innej opcji nie ma
Ale co masz mu wybaczać? Nie musisz mu wybaczać jego orientacji, to nie jest żadna wina. Po prostu musisz tylko zakończyć ten związek, ponieważ nie można być z facetem homoseksualnym. A on jest homo i wbij to sobie do głowy, bo żaden, powtarzam: ŻADEN facet hetero nie byłby w stanie świntuszyć z facetem! To jest absolutnie niemożliwe. Każdy facet hetero zabiłby Cię śmiechem, gdybyś mu takie bajki usiłowała sprzedać. Facet jest też za dorosły, żeby swojej orientacji nie być jeszcze pewien i eksperymentować (choć ja bym się absolutnie nie pisała nawet na eksperymenty). Wiadomo, że cierpisz, ale ciesz się, że to wyszło teraz, a nie np. po ślubie. Wiele gejów nie akceptuje swojej seksualności i szuka przykrywki oraz próbuje też się "wyleczyc" za pomocą dziewczyny. To jest klasyczny przykład. Niestety ciągnie wilka do lasu, czego przykładem są te smsy, od których pisania nie był w stanie się powstrzymać, bo to go po prostu podniecało. Ciągnie wilka do lasu. Teraz decydujesz o całej swojej przyszłości. Możesz być w przyszłości okłamywaną, zdradzaną z gejami żoną, bo to ZAWSZE w końcu pęknie (mam taką historię w najbliżyszm otoczeniu).

Gość srove666
:D

Gość fru-fru
kucwa kim wy sie otaczacie? ja nie mam żadnego znajomego geja, co prawda całujemy się z kumplem na imprezach i pomagam mu się spuścić jak nie może ale to chyba normalne jak to wśród kumpli, ale gdybym spotkał geja to dał bym mu nauczkę

Gość do love1000
no i co postanowiłaś? jesteś z nim nadal czy już nie?

Gość ksinni
Autorko! Napisałam Ci coś na meila! Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki, aby okazało się, ze ten Twój men nie jest gejem.

Gość ksinni
Napisz coś. Jak sytuacja Wasza?

Gość ove1000
a kupiłam wazelinę, najwyżej będzie wprowadzał analnie, jakoś się przyzwyczaję

Gość ksinni
To Ty, czy podszywy?