Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liksa

Chcę mieć dziecko ale nie mogę uprawiać sexu...

Polecane posty

Gość liksa

Kiedy poznaliśmy się z moim ukochanym byłam dziewicą. Po kilku miesiącach znajomości zdecydowalismy sie na sex ale nie udawało się. Bolało tak,że z bólu ciekły mi łzy i do wprowadzenia członka nie doszło. Bolało przy okolo 2, 3 cm. Myślałam,że to pochwica ale byłam zawsze chętna, nie miałam złych doświadczeń więc psychologia to nie było to. Zawsze byłam rozluźniona. Nawilżenie to tez nie przyczyna.Nawet duże ilości aptecznego lubrykantu nie zmniejszyły bólu.Poszłam do gina. Jednego, drugiego. I co? i nic! Podobno 'potrzeba czasu'.Tylko, że mija 6 rok a przy każdej próbie boli tak, jakby ktoś wkładał mi nóż i cała erotyczna atmosfera pryska. Męża zaspokajam inaczej. To głupie wiem, ale może ktoś miał podobną sytuację? czy może jakiś zabieg chirurgiczny jest mi potrzebny? Jak w takim przypadku można myśleć o dziecku? Czy nigdy nie poznam prawdziwego sexu? jest mi strasznie przykro kiedy myślę o mężu. Przeze mnie on napewno nie czuje się normalnym facetem. To mnie też okropnie dłuje.

:( bardzo ci współczuję .niestety nie znam takiego przypadku :/ udaj się do jakiegoś dobrego specjalisty:/

Gość Inga87
Może to tylko wyjątkowo gruba i dobrze unaczyniona błona dziewicza którą wypadałoby naciąć u chirurga ? Tylko dziwne by było że ginekolodzy przy kontrolach nie zwrócili na nią uwagi.....Rozumiem że przy badaniach ginekologicznych nie odczuwasz żadnego bólu ?

Gość liksa
Problem w tym, że....podobno nie jestem ju dziewicą. Zapomniałam o tym napisać. Przy jednej z 'prób' mąż tak się zagalopował, że musiał mi przebić błonę bo gdy to nastapiło poczułam taki ból,że wrzasnęłam i kazałam mu natyhmiast przestać. Było to tak bolesne,że jeszcze przez pół godziny cułam nieprzyjemne uczucie. I troszkę krwi się pojawiło. Po tym zdarzeniu właśnie pomyślałąm,że mam to najgorsze za sobą jednak to nic nie dało.

Ja na twoim miejscu skonsultowala to ze specjalista.. Co do twego tematu postu...inserminacja byla dobrym rozwiazaniem jesli chcesz zajsc w ciaze a nie mozecie sie kochac....

dobra dziecko dzieckiem ...ale ona nawet nie moze zaznać przyjemności i dać ja swojemu facetowi w pełni ...a niektóre to tylko aby dziecko zrobić(i chwytają się metod czasami taki nieludzkich ,ze szok) wszystko schodzi na drugi .

Gość 'klpok
nie martw sie, ma na bamk kochanke, ktora go zaspokaja, ale w tej sytuacji nie mozna miec do niego o to pretensji

To pewnie jest trudne dla nich obojga... Napewno mozna cos na to poradzic, medycyna jest tak daleko rozwinieta... Moze powinnas pojsc do chirurga, moze mozna przez malenkie naciecie cie jakos powiekszyc ze tak powiem.... Wlasnie chcialam zapytac czy mialas juz orgazm? Np przez stymulacje lechtaczki? Skoro nie mozecie wspolzyc?

tak jestem mam na imię Helga :P to ,ze mam taką stopkę o niczym nie świadczy :P może jestem z Japonii , bo mam też sailor moon :P

Gość zakuta koza
nie masz złych doświadczeń?! Ty masz 6 lat koszmarnych doświadczeń! wcale się nie dziwię że się zablokowałaś...

Gość jklllllll
ja kiedys ogladalam taki program wlasnie o kobiecie ktora nie mogla uprawiac sexu bo miala mwlasnie taka baaaardzo rzadka chororbe ,ktroa powodowala ze jej pochwa ''zarastala'',w sensie robila sie coraz mniejsza i mniejsza...... nie pamietam jak ten filmik sie nazywal ale poszuakc sobie na google, byl po angielsku.

hehe nie zrozumiałyśmy się ;) studiuje Germanistykę, ale nie jestem z Niemiec ;) przykro mi ;) ps. zazdroszczę Ci mieszkania tam ;]

Gość ej soorryyy
jak sobie chcecie gadac zaluzcie topik! o niemcach a nie wjezdzacie z tematem na inny

A ty sie nie wtracaj bo jakos nikt nie podtrzymuje tematu wiec nikomu nie spadnie korona z glowy jesli nap krotko cos innego..

szczerze powiedziawszy, trudno jest mi sobie wyobrazic to ze ona ma tyle lat takie bole ze wyklucza to wspolzycie... Szkoda mi ciebie bo napewno to jest dla waszego zwiazku duzy balast... Szczegolnie w momencie gdy zdecydowaliscie sie na dziecko...

Gość coś tu dziwnego
nie możesz autorko uprawiać seksu i mieć dzieci bo cie to boil i jeszcze piszesz na kafe zamiast od 6 lat udać się do specjalisty. a przepraszam kiedykolwiek byłaś u ginekologa i wkładał Ci wzierniki i nie bolało? jak tak to nie wypisuj tutaj głupot bo chyba faktycznie masz problem w psychice. Dziwne ze takie rzeczy cie nie zaniepokoiły a pewnie z byle katarem lecisz do lekarza....

Bez przesady, kazdy na Kafeterii moze pisac o czym chce, wiec podaruj sobie glupie komentarze. Moze naprawe nie moze wspolzyc. Dziwie sie tez ze przez tyle czasu nie byla u zadnego specjalisty....

Gość do liksa
Dziewczyno zapomnij o dziecku jeśli boli Cię sam stosunek to jak urodzisz? Chyba, że cesarkę będziesz miała nim poród Cię dopadnie! Ale jeśli poród Cię zaskoczy będziesz wyła z bólu kiedy dziecko będzie chciało się wydostać z Ciebie naturalnie. Koleżanki moje dobrze mówią skoro tam wszedł "penis" to dziecko też wyjdzie a jak u Ciebie nawet penis nie wszedł to jak chcesz urodzić? Cesarka to nie do końca rozwiązanie bo jak ostaniesz skórczy i bóli to po Tobie. Dziewczyno jeśli naprawdę masz taki problem idź z tym do lekarza ginekolog Ci niech doradza a nie my. Ja się na tym nie znam i proponowałabym też naciąć Cię tam ale nie wiem czy takie zabiegi się wykonuje poprostu nie wiem.

Gość takie zabiegi sie wykonuje
polecam swissmed w gdansku - nie wiem gdzie to robia w innych miastach, koszt 2 tys - duzo, ale mysle ze warto zamiast sie meczyc - 6 lat?! zabieg traw jakies 20 minut pod pelna narkoza, przyjezdzasz rano - po poludniu wychodzisz - po 6 tygodniach mozesz probowac seksu;

Gość nie wierzę w to
albo dziewczyna przeżyła jakąś traumę-byłaś kiedyś molestowana??albo zmyśla i to prowo,skoro była u ginów no to jak przechodziła badanie??i nie wierzę że przez 6 lat nikt nie zaproponował jej jakiegoś konkretnego leczenia