Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amber bell

pokłociłam się ze swoim poważnie chorym facetem-odpuscic?

Polecane posty

Gość co to znaczy za męza?
zastanow sie, w jaki sposob mowisz o matce czlowieka, ktorego ponoc kochasz. Jakbys sie czula, gdyby ktos tak obrzydliwe, z racją czy bez racji, mowil o twojej?

Gość amber bell
to byl przyklad ! sam jego przyjaciel mowi ,ze on jest mezem swojej matki , a najgorsze ze ON sam ma tego swiadomosc i przytakuje... ale niby nic nie moze zrobic :(!

Gość amber bell
nie kocham.... zalezy mi , zrobie dla niego wszystko ale do milosci jeszcze chwila. on o mojej matce tez roznie sie wypowiadala. mieszkalam z jego matka 4 miesiace. to co ona mi zafundowala .... przekracza ludzkie granice wytrzymalosci.

to po kiego grzyba bylas z nim kiedykolwiek? Nigdy nie widzialas jego matki? Skoro on ani matka ci nie odpowiadają... Teraz akurat jest kiepski moment na zrywanie, ale i tak ten zwiazek nie ma przyszlosci.

Gość amber bell
tak samo.... :(

Gość amber bell
jak nie widzialam? staralam sie jej dogodzic...ale gdy ona skapnela sie ze to cos powazniejszego i ze on nie slucha jej dobrych rad o tym ,ze nie jestem dla niego to zaczela byc wredna, okrutna, podla... on sam to widzi. sam potwierdza... to nie moj wymysl. inni ludzie...tez maja o niej takie zdanie wiec to nie moje uprzedzenia

ale zwiazek z facetem, ktorejgo matki sie nienawidzi jest raczej beznadziejny. On bedzie zawsze z nia zwiazany, bylaby to babcia twoich dzieci, wspolne spotkania, swieta , on sie bedzie poczuwal do opieki nad nia na starosc - tego sie przeicez nie uniknie, bo to normalne

Gość amber bell
nienawidzic to za wielkie slowo. gdyby nie ich uklad to bym ja tolerowala

Gość dziewczyno dobrze ci radze
daj sobie z nim spokoj, bo nic dobrego z tego nie bedzie

Gość kiok
piszesz, ze bardzo ci pomaga, wiec domyslam sie, ze cie "sponsoruje". Dostajesz od niego kase i jeszcze masz jakies waty? Facet odwiedzial sie, ze ma raka, przezywa teraz dramat, a ty myslisz teraz o sobie? gdzie takie suki sie rodza?:O