Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka ktora kocha swoje dzieci

Dzisiaj pierwszy raz zbilam dziecko pasem...

Polecane posty

Pprócz sinych pręgów na tyłkach mam takie efekty jak absolutne posłuszeństwo

Gość a co dziecko zrobiło?
ja też dostałam parę razy lanie od rodziców ale nie mam im tego absolutnie za złe. raz jak wybiegłam na ulicę, raz jak pobiłam brata, raz jak rzuciłam czymś w okno i szybę nam wybiłam :D

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Za 15 lat dostaniesz od swoich dzieci taki wpierdol, że poprosisz sąsiadkę o pomoc. A dzieci pójdą na dwór zajarać blanta i się zrelaxować.

Gość ja prawie urodziłam w karetce
a teraz podejdź do ściany, i nastaw łeb. nastepnie energicznymi ruchami doprowadzaj do kontaktu pustej łepetyny ze sciana

Gość i bardzo dobrze
bo od tego bezstresowego wychowania to rosną sami bandyci

I co z tego, że to zrobiłaś? Nie słuchaj ich, dały się omotać społoczenstwu wolącemu mowic spokojnie do dzieci (KTORE TEGO NIE POJMA, GENIUSZE), a potem sie dziwia, ze mlodziez wyrosla na taka, a nie inna. Chodze do bardzo dobrego liceum i jeszcze nie spotkalam tutaj osoby, ktora by nie dostala ostro po dupie w dziecinstwie. Za to w gimnazjum? Kiepskim w dodatku? Wszyscy robili z rodzicami, co chcieli, tak to jest jak sie nie umie nauczyc dziecka szacunku. :O

Wy to jakies pierdolniete jestescie. Same dzieci wychowujecie na "robta co chceta" ale ja nie pozwole na to

Gość a co dziecko zrobiło?
pytam, co dzieci zrobiły??

Gość aafisia fisia
mnie jakoś nie bili, dorosłam, kończę studia, rodziców uważam za moich najbliższych przyjaciół, czemu nabiłaś i to pasem? mnie raz ojciec walną ręką, bo był zły, potem miałam uraz, teraz bym oddała...

Syn sie nie sluchal, grymasil, it...

Borderlineowa pieprzysz jak potłuczona. Mnie nigdy rodzice nie uderzyli i mam do nich szacunek.

Gość do klepisko
za co dostało? za nieposłuszeństwo? ile ma lat dzieciak?

No to chyba jednak nie tak dobrze Cię wychowali, skoro byś oddała. :P Przynajmniej nie pod tym względem. ;)

acha za grymaszenie i nie sluchanie zbilas je pasem. Ciekawe co zrobisz za wieksze przewinienia:o

A dlaczego pieprze jak potłuczona? Fakty podaje. Zdarzają się odstępstwa oczywiście, ale w większości przypadków jest tak, a nie inaczej.

ja dostalam pasem... za siedzenie na torach kolejowych... uwazam ze mi sie nalezalo!! i raz dostalam w twarz... nieslusznie... itego nie zapomne :O

Autorko, ale skoro dziecko nie zrobilo niczego strasznego, to przesadzilas. :O I to bardzo.....

Gość
marne prowo a osoby stosujace kary fizyczne pragne pocieszyc, ze od sierpnia 2010 sa ona prawnie zakazane 🖐️

Syn ma 6 lat

Gość do borderlineowa
co ty wywiady w tych szkolach przeprowadzalas odnosnie tego kto byl bity a kto nie czy jak???? nie badz tka pewna

Gość do borderlineowa
jesli ostatnia odpowiedz jest od autorki watku to jest to pewnie prowokacja, bo tu sie nie ma czm chwalic 6-letnie dziecko bic paasem tylko sadysta moze :o i psychol

Gość
borderlineowa... moze dlatego masz problemy ze soba? rpzez bicie? nie myslalas nigdy w ten sposob? bicie to tak jakby powiedziec "poddaje sie", to wyraz niedorozwoju emocjonalnego i zwyczajne znecanie sie nad slabszym chcecie sie poznecac? pobijcie kaleke na wozku inwalidzkim, ten sam pozom, rowniez sie bedzie bac i nie odda chcecie byc fajni? sprobujcie dac klapra drechowi? bicie to przemoc, klaps rowniez, a mowi jedynie o tym, ze dojrzaly czlowiek nie potrafi poradzic sobie z wlasnymi emocjami i wyladowuje je na istosie slabszej i od niego zaleznej chcecie by wasze dziecko kulilo sie kiedy bediecie chcieli je poglaskac?

Gość do borderlineowa
ja bym jeszcze jako tako mogla zrozumiec lanie reka ale pasem takie male dziecko? nie powinnas byc rodzicem. opamietaj sie na drugi raz

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
Następnym razem jak nie będzie się słuchał to możesz go przy-topić go w wannie :]

Gość hejohejobajubaj
bazienka wez spierdalaj, jestes tak denerwującą i wymąddrzająca się osobą, że żal cię czytać :o w każdym temacie masz coś do powiedzenia. :o nie masz swojego życia? ilekroć zaglądam na kafe, ty zawsze tam siedzisz i "doradzasz" albo piszesz o rzechach, którzy wszyscy znają :o ogarnij się dziewucho !

Gość hejohejobajubaj2
kotek, to ty do swojego alfonsa możesz mów3ić, a nie do mnie :o