Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos wam powiem bo mysle ze

Prawiki w 90 % pozostaną prawiczkami... To klątwa

Polecane posty

Prawiczek w wieku 21,22 lat jeszcze ma duze szanse , jesli jest w miare atrakcyjny.. na seks portalach pelno takich... ale prawik ktory ma lat np 24 ,25 i wiecej z kazdym rokiem traci szanse na swoj 1 raz w tym wieku nie da sie zmienic charakteru, tego co robimy, psychologowie tylko kase ciagna i zamydlają ludziom oczy, ktos wpadnie w dolek przypomni mu sie ta przykrosc ktora wpedzila go w depresja i od nowa to samo... Ja sie zeswoim prawictwem pogodzilem ,probuje to zmienic ale juz nie na sile, mam konto na sympatii, i na jednym sex portalu , gdyt kogos poznam to super ,pochwale sie , a jesli nie ? no to trudno dalej bede narzekal :)

gdzie się podziali moi koledzy ?:D

no nic :D dziele sie z wami moimi przemysleniami :D

Czasami sie da cos pomoc dobra terapia, ale Ci ludzie po prostu nie widza problemu w sobie. Chociaz nie powinnam narzekac, bo przeciez moja kieszen na tym korzysta :P

ty nie jestem prawiczkiem :classic_cool: wiec nas nie rozumiesz

Gość 2 live 2 die
to nie jest klątwa tylko kwestia braku atrakcyjności fizycznej dane ciało nie wywołuje podniecenia seksualnego u dziewczyn i skoro nie wywoływało go w wieku 21 lat to i później nie wywołuje, choć niekiedy się to zmienia

Gość 2 live 2 die
pierdolenie z tym charakterem - to kwestia ciała

to własnie mialem na mysli :classic_cool: 2 live 2 die - ciało mozna zmienic tylko trzeba chciec, gorzej z twarza

Gość 2 live 2 die
twarz to też powłoka cielesna, myślałem głównie o twarzy

Gość 2 live 2 die
"Prawiczek bez wiary "to nie jest klątwa tylko kwestia braku atrakcyjności fizycznej" Nie tylko. Powodów może być więcej." ale top jest GŁÓWNY powód gdybyś był atrakcyjny one już by cię odpowiednio ośmieliły

Wiecie czemu dziewczyny nie chca sie ze mna umawiac? Stanalem przed lustrem , ocenilem sie tak bardzo obiektywnie jak to mozliwe... I nie jestem mutantem , nie mam krzyweggo ryja ,czy jakis wad genetycznych... Przed lsutrem stal zgarbiony chudzielec, z brzydka cera, glupkowatą fryzura ,miną buca. Na sympatii niektore same zagadywaly, glownie mlodsze, nie jakies Miss polonia ,ale zwykle dziwczyny ... i wiecie co ? Ciagle slyszalem ,ze nie mamy o czym gadac ,ze jestem nudny jak flaki z olejem , bo nie mam zadnych zainteresowan :O

Gość 2 live 2 die
"Przed lsutrem stal zgarbiony chudzielec, z brzydka cera , glupkowatą fryzura ,miną buca." i same do ciebie zagadywały? aż dziwne

akurat zdjecia potrafie dobre zrobic, do tego photoshop i wcale tak strasznie nie wygladam... napisalem tez ,ze to byly zwykle przecietne dziewczyny oczko puscily, wiec odpisalem ...

Gość 2 live 2 die
ciekawe jaka reakcja w razie spotkania w realu skoro tak ulepszyleś te foty?

Gość stare przysłowie mówi
Kto się prawiczkiem urodził, prawiczkiem umrze :classic_cool:

Gość aabbccaa
Jak Ci prawictwo przeszkadza to zawsze możesz iść na dziwki...

no wlasnie nic by z tego nie bylo znajac zycie... nie lubie patrzec na siebie ''naturalnego'' :O

z dziwką to nie to samo ... chcialbym to zrobic z kims kto chociaz mnie lubi , i ta osoba tez tego chce...a dziwka co ? Wazne,ze nie smierdze daje kase i bara bara

Gość aabbccaa
Cóż, na jakikolwiek zwiazek z kobietą raczej nie masz szans, jeśłi do tej pory żadna Cie nie chciała, więc w ten sposób tej sprawy nie załatwisz :) Skoro jednak widzisz duży problem w swym prawictwie to dziwki są chyba jedynym wyjściem z sytuacji.

Heh na sexportalu na ktorym mam konto ,dostalem ze 3-4 oferty... może to jest rozwiązanie ? Strace prawictwo + poznam nowych znajomych

Gość 2 live 2 die
nie zapominaj, że dostałeś te seksoferty na swoje lepsze "ja" :)

na tej stronce, twarzy nie pokazywalem (jescze) tylko dolną czesc ciala :classic_cool: i chyba to byl ''powod'' ze do mnie napisaly

Gość 2 live 2 die
aha :), czyli pokazałeś coś do czego nie masz zastrzeżeń

do tego na szczescie nie mam :)

Gość aabbccaa
Jeśli to były oferty seksu, z który nie musisz płacić to ja bym się na Twoim miejscu obawiał z nich skorzystać...

dlaczego ?

Gość taki jeden co kochał
cos wam powiem bo mysle ze z dziwką to nie to samo ... chcialbym to zrobic z kims kto chociaz mnie lubi , i ta osoba tez tego chce...a dzi**a co ? Tu się zgadza. Ja tak zrobiłem niestety i nic nie czułem. Jakbym wsuwał w przedmiot. Zero uczucia. Ani ja do niej, ani ona do mnie. Ale cóż. Próbowałem normalnych związków. Długo wytrzymałem. Ale niestety przez taką której oddałem swoje serce właśnie do tego doszło. Popchnęła mnie w dziwki. Tego jej nie potrafię wybaczyć i już nigdy sądzę nie wybaczę :(

Gość aabbccaa
Bo to są na 90% zdesperowane stare panny w wieku Twojej matki. Żadna atrakcyjna kobieta nie będzie w ten sposób szukać kochanka.