Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdxpotppas

podpaski z biedronki

Polecane posty

Gość sdxpotppas

kupuje ktoś podpaski w biedronce?w jakiej są cenie i ile jest sztuk w opakowaniu,mam daleko do biedronki,w osiedlowym sklepie jest promocja,ale muszę oszczędzać,więc jak są tańsze w biedronce,to pójdę,proszę o odpowiedzi

Gość nfkjn
sa pakowane wiecej i tanie

podpaski normalna rzecz ja sobie np. nie wyobrażam spać w tamponie :o FUJ! :o

Gość sdxpotppas
tamponów nie mogę,mam defekt,zesrałabym się z bólu może ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?

Gość podpaski ok
:P Ja też nie wyobrażam sobie wsadzić w margaritkę tampona i chodzić z nim kilka godzin. Fuj!

ja to bym nie spała w tamponie ,a na ostatnie dni okresu tampony podrażniają bo jest mniej 'mokro' i tu sprawdzają się podpaski ;)

Gość a może. ..
podpaski są mniej groźne dla zdrowia, jeśli się je odpowiednio zmienia, z tamponów można dostać infekcje, bo zalegają w ciele i umożliwiają mnożenie bakterii, nadają się tylko na obfite dni, gdy często je się zmienia. Kupuję podpaski w biedronce, bo są dobrej jakości i nawet tanie. Ok. 4 zł za 20 sztuk -cienkie i dobrze chłoną, wolę je nawet bardziej od Always, a są 2 razy tańsze, nie są polskie chyba.

Gość podpaski ok
Moja koleżanka kiedyś kupiła w Biedronce podpaski. Były kiepskiej jakości, cienkie, nie trzymały się majtasów, rozrywały. Ja nie polecam.

z naturelli również :) Margaritka? :D ożesz kurwa :D Jak to z korkiem ... to już lepiej z korkiem niż z podpaską całą noc ... kiedy ma się wrażenie że wszystko ci po dupie cieknie (sorry za dosłowność) ;O

Gość sdxpotppas
a może. .. podpaski są mniej groźne dla zdrowia , jeśli się je odpowiednio zmienia, z tamponów można dostać infekcje, bo zalegają w ciele i umożliwiają mnożenie bakterii, nadają się tylko na obfite dni , gdy często je się zmienia. Kupuję podpaski w biedronce, bo są dobrej jakości i nawet tanie. Ok. 4 zł za 20 sztuk -cienkie i dobrze chłoną, wolę je nawet bardziej od Always, a są 2 razy tańsze, nie są polskie chyba. dzięki za info

i można też mieć nadżerkę od tamponów mało tego jak się sznurek urwie i tampon utkwi to biegusiem do lekarza go wyciągać TAMPONOM STANOWCZE NIEEE

Gość podpaski ok
A wy też na pewno jakoś nazywacie swoje margaritki :P

Ostra Siostra może zanim coś powiesz przypomnisz sobie dokładnie ten drugi nick ? Bo ja nie jestem panem niedzielą tylko panią niedzielą:O ku. rwa.

OstraSiostra A DLACZEGO JAK NIEDOUCZONA ? bo nie rozumiem o co biega może mi wytłumacz

Gość Adgjm
Naturella z biedronki. Ladnie pachna:)

Gość gttr
tampony z biedry są okropnie wielki, mimo ze wziełam najmniejszy rozmiar. jak chcesz to ci wyslę prawie całe opakowanie za darmo, bo tylko leżą, a podpaski straszna kicha, nie przyklejają się dobrze, odradzam!!!!!

Gość a może. ..
Twoja koleżanka zapewne kupiła te gorszej jakości, te "waciakowate", to nie dziwię, się, że narzekała. Nie o nie mi chodziło :) może na stringi je przyklejała ;)