Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdxpotppas

podpaski z biedronki

Polecane posty

Gość kkhnkighbio
jak macie nadal tak obfite krwawienia w nocy i podpaska przecieka to wam współczuję, mi na szczęście przeszło po ok. dorastania, poza tym tampony właśnie są mniej higieniczne i 'naturalne', bo krew powinna dostawać się na zewnątrz, a nie zalegać w środku

Gość w biedronce to tampony sa
zajebiste, lepsze niż ob i dużo tańsze. Podpaski- :o obrzydliwe :o W życiu nie założyłabym podpaski... Niehigieniczne strasznie. Pewnie macie całe dupsko we krwi nosząc te obrzydliwe pampersy :o Już nie wspomne jak panna założy obcisłe spodnie, grubaśną podpaskę która prześwituje jej na pół dupy i popierdala po mieście :o

Gość w biedronce to tampony sa
z lidla miałam ale jednak wolę z biedronki :) Tampony z bella też są spoko

Jak mogę wkładać tampony nie tam, gdzie powinny być:o No dajże spokój:D Zwyczajnie - czuję ogromny dyskomfort. Wolę podpaski.

Gość hey ja nie bede_
jesteście zacofane jak podpaska nadal kojarzy wam się z grubym wałem, teraz są extra cieńkie 1- milimetrowe, poza tym mają siateczką 'drainette' czy jak tam która odrazu wchłania wydzielinę, i jadąc na podpaskach przez cały dzień obfitego okresu nie mam wogóle ''brudnego dupska'' :O zacofańce 🖐️

Oblubienica normALNIE poczytaj ulotkę :D Jeżeli tampon jest włożony w np w złym kierunku, czujesz dyskomfort .

Gość hahayesx
nie poleam podpasek z biedronki, bo, może cena jest przystępna, ale jakość podpasek ie bardzo. Nie kleją się do bielizny, wiec to spory dyskomfort. Już nieraz miałam tak, że bardzo chciało mi się siku, i w pośpiechu ściągałam majtki i sruu na podpaskę nalałam, bo ta, zamiast do majtek, do mi się skrzydełkami do ud przykleiła :/ nie polecam! Za to tampony ok!

hey ale smrodek się unosi, nieprawdaż :classic_cool: ? Czy są już takie które rozbijają cząsteczki krwi calkowicie? Nie wiem zacofana jestem :O:D

No coś ty:o Dobrze wkładam:o Ale czekajcie - czy uważacie, że te "podpaskowe" są zacofańsze od tych "tamponowych"??

Gość rwesc
hey ja nie bede_ jesteście zacofane jak podpaska nadal kojarzy wam się z grubym wałem, teraz są extra cieńkie 1- milimetrowe, poza tym mają siateczką 'drainette' czy jak tam która odrazu wchłania wydzielinę, i jadąc na podpaskach przez cały dzień obfitego okresu nie mam wogóle ''brudnego dupska'' zacofańce popieram w każdym słowie,uciekać nie zaśmiecać,szykować się na imprezę-piątek dziś