Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaris mea de la tour

Co mam robić? problem uczuciowy! doradzcie obiektywnie

Polecane posty

Jestem w zwiazku z chłopakiem 3 lata, mam 23 lata on 24. nie układa się nam ostatnio, od jakiegos czasu, wpadła nuda, nie potrafimy sie dogadac w wielu kwestiach dotyczacych przyszłosci on nie jest gotowy na cos wiecej, nie lubi dzieci i mowi ze moze nie bedzie chciał ich miec wogole a moze za 10 lat zmieni zdanie. nie mozna z nim nic planowac bo on wyjazdu na impreze nie chce, wypad do kina odpada bo mu szkoda pieniedzy no i ogolnie nastawiony do wszytskiego na nie.kiedys było inaczej i bardzo go kochalam i mysle ze dalej go kocham, ale ja doroslam do czegos wiecej a on chyba jeszcze nie. Poznałam ostatnio chłopaka (kolege) ktory jest zupełnie inny, ma 25 lat plany na zycie, wie czego chce, mowi o przyszłosci, lubi dzieci, zawsze ma jakies pomysly, z nim nie mozan sie nudzic. i zaczełam sie zastanwiac co mam robic, czy dalej tkwic w mom zwiazku czy zaczac cos nowego. serce mowi jedno a rozum drugie. poradzcie.

Gość półidealna :)
pomoz kliknij w temat JEZUS I SLOWA BOZEGO NIGDY ZAWIELE pomoz nam nabic 600 stron:) sekta zielonych pozdrawia:)

Gość mursfdsfs
wloz mu reke do odbytu az po sam łokiec i poszukaj tam martwego kreto-szczura .. Mina jego problemy gastryczne . W Waszym zwiazku sie poprawi

no nie wiem własnie, moj obecny chłopak ma dopiero od niedawna stała prace, tak wiecznie czepiał sie dorywczych zajec, nie ma planow na przyszosc, jak ma pieniadze to dobrze, nie ma drugie dobrze, zyje dniem dzisiejszym, nie martwi sie co bedzie jutro, bo zawsze rodzice jesc dadza, nie uczy sie skonczył srednia szkole ale bez matury, ciagle ma do mnie jakies pretensje, wyrzuty ze cos zle robie, ze sie wywyzszam bo studiuje,ze zarabiam grosze bo jestem na stazu itp. natomiast ten drugi studiuje, ma od paru lat prace, mozna z nim porozmawiac na kazdy temat, o wszystkim i o niczym, mysli o przyszlosci,bardzo sznuje swoja rodzine.

up up poradzi mi ktos?

to dlaczego jestes z tym chlopakiem? nie pisz ze go kochasz, tylko wskaz jakies zalety, bo wypisałas tylko jego wady. czuje ze podświadomie chcesz byc z tym nowym, ale szukasz usprawiedliwienia w postaci naszych opinii na zerwanie z chlopakiem

bo jestesmy razem 3 lata, to moj pierwszy chłopak, na poczatku było nam cudownie, bardzo mi sie podoba, czasem zachowuje sie jak na poczatku ale bardzo rzadko, mam do niego sentyment.a zalety gdybym potrzebowała oddałby mi ostatnia złotowke, czasem jest czuły, czasem sie stara.