Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy wybaczy

Polecane posty

Jestem załamana!!!! Byłam z chłopakiem pare ładnych lat, były wzloty i upadki ale i tak związek należał do bardzo udanych, ja byłam szczesliwa, on był szczesliwy, było nam razem dobrze!!! Zawsze mowiłam ze niegdy, ale to nigdy nie zdradze.... I co? Stało sie. był to tylko pocałuenk, były %, co mnie akurat nie tłumaczy, nie usprawiedliwiam sie tym bynajmniej. Była to tylko chwileczka, odepchnęłam faceta, powiedziałam ze mam chłopaka. Początkowo nic nie mowiłam swojemu, ale zawsze byłam sczera wobec niego wiec powiedziałam wszystko, po prostu chciałam byc fair. I co teraz? Chłopak chce ze mna zerwac :( Tłumacze sie, przepraszam, bardzo załuje, nie zrobiłam tego z premedytacja, kocham go bradzo. Wiem ze to było bardzo paskudne i juz tego nigdy nie zrobie. Była taka głupia, czuje sie jak szmata :( Ustalilismy z chłopakiem ze zrobimy sobie przerwe na przemyslenie. Tylko nie wiem czy mam sie odzywac? jezeli sie nie bede odzywac to moze pomysli ze mi na nim nie zalezy... Wiem ze on jest wsciekly, bardzo go rozumiem. Chciałabym zeby dał nam jeszcze jedna szanse. Poradzcie co moge jeszcze zrobic? czekac? pisac?przepraszac?

Gość nie mowi sie takich rzeczyyy
po jaki grom powiedzialas mu o wszystkim ? błąd ,on ci tego nigdy nie zapomni i zawsze bedzie wypominał.Jakie te baby są głupie

Gość jjjjjjjjjj
nie przepraszaj to jeszcze gorzej działa, daj czas.....takie jest moje zdanie

Gość jjjjjjjjjj
ja błagałam miesiąc o wybaczenie i odpuściłam chociaż z moim przypadku to nie była zdrada ani nic z tych rzeczy, odpuściłam, byliśmy w bardzo poważnym związku planowalismy slub w przyszlym roku odszedl ode mnie3 mce temu ale trzeba zyc i tobie to radze, bedzie co ma byc, jesli jestescie sobie pisani i cie kocha to ci wybaczy i predzej czy pozniej bedziecie razem

czytałam wiele postów, odradza sie mowic o takich rzeczach... Ale ja zawsze była szczera, było mi źle ze oszukuje go. Szczerze powiedziwszy, gdyby mojemu facetowi przydarzyłoby sie taki cos, wolałabym o tym wiedziec. Moze glupio zrobilam ze to powiedziałam, ale po co zyc w klamstwie? klamstwo goni klamstwo, a ja nie chce tak zyc ;(

Gość contra
A moja zdanie jest takie, że powinnaś zostawić go z tym fantem sam na sam, niech sobie przemyśli jak głupio postąpił, może mu wróci rozum. Powinien docenić, że jego laska w przypływie szczerości wyznała mu wszystko jak na spowiedzi, a nie jeszcze udawać zranionego.... Może to emocje i facet się za bardzo wzburzył...przemyśli kilka rzeczy i wróci na czworakach do Ciebie, nie łam się :)

Gość brunetka;p
oj dlaczego sie przyznalas ? zrobilas blad... ;/

Gość jjjjjjjjjj
jak naprawde kocha to wybaczy, nie lam sie bedzid obrze:)

on jest strasznie upart, i taki honorowy ze masakra... Ale nie raz rozmawialismy o zdradzie i mowil ze nigdy by nie wybaczył. Moze sie niepotrzebnie tlumacze, ale nie zrobilam tego celowo, nie bylam swiadoma, zaraz pomyslałam o chłopaku. Ciezka sytuacja dla mnie, rycze caly czas. i sie zastanawiam czy on mysli o mnie, czy mnie dalej kocha, mimo ze zrobiłam takie swinstwo? :(

Gość jjjjjjjjjj
wszystko się poukłada zobaczysz, musisz swoje przecierpieć

wiem ze juz nigdz tak nie postąpie, nigdy!!!!!!!!! Nie zrobie juz takiego świnstwa osobie która kocham, poza tym, moze to głupie, ale nawet ze wzgledu na wlasne samopoczucie tego nie zrobie, bo naprawde okropnie sie z tym czuje ;(

jjjjjjjj, u Ciebie to juz definitywny koniec? Moze jeszcze jakos sie zejdziecie.....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa355555
nie sądzę, właśnie minęło 3 mce od rozstania i nadal cisza jak miesiac błagałam o wybaczenie to nie chciał mnie słuchać więc zamilkłam a wogóle to zerwał przez smsa a jestesmy przeciez dorosli ja mam 25 lat a on 28. takze boli do dzis ale coz takie zycie

Gość jjjjjjjjjj
nie sądzę, właśnie minęło 3 mce od rozstania i nadal cisza jak miesiac błagałam o wybaczenie to nie chciał mnie słuchać więc zamilkłam a wogóle to zerwał przez smsa a jestesmy przeciez dorosli ja mam 25 lat a on 28. takze boli do dzis ale coz takie zycie

Gość jjjjjjjjjj
a ja nie zdradziłam tylko mam niewyparzony język powiedziałam parę ostrych słów za dużo i stwierdzil ze on ma innych charakter jak ja i nie wytrzyma ze mną bo ja jestem taka wybuchowa a on spokojny i opanowany

Zycie jest okrutne, tak sobie mysle!! :( Wszystko sie pieprzy, a tak dla scislosci, ja jestem z nim od 7 lat....ponoc 7 jest kryzysowa....zaczynam w to wierzyc, choc wczesniej sie z tego smiałam.

Gość jjjjjjjjjj
i nie win się zrobilas tak jak uwazalas ja tez jestem za szczeroscia w zwiazku powienien to docenic

Gość jjjjjjjjjj
okrutne ale tez pelne milych niespodzianek takze glowa do gory

Pewnie nie jest Ci lekko :( Jak sobie z tym wszystkim radzisz? Ja juz nie wiem czym mam sie zajac. Jest naprawde ciezko.

Gość jjjjjjjjjj
to dlugi staz a po ile macie lat????

Gość dzifny
kto naprawde nie chce, zwyczajnei nie dopuszcza do takich sytuacji i tyle

Gość jjjjjjjjjj
dzifny....ludzką rzeczą jest się mylić i popełniać błędy grunt to je zrozumiec i starac sie nie powtarzac

Dziekuje za słowa otuchy :* mam nadzieje, ze jakos to wszytsko sie poukłada. Tak bardzo chciałabym z nim byc, wiem ze to jest ten jedyny. Wiem ze musze czekac, a tak mnie to meczy :( Powiedział ze wszystko przemysli przez ten miesiac, nie wiem czy powiedzial to zebym sie odczepila, czy rzeczywiscie przemysli....

Gość jjjjjjjjjj
jak sobie radze....w tygodniu rzucam się w wir pracy a gdy brak mi zajęc i zbliza sie wekkend tak jak teraz to siedze i placze

Ja 24 prawie, on 25. To jest moj pierwszy chłopak, nie chce miec nikogo innego! A to co zrobilam bylo naprawde glupie. i napewno nie prawdą jest to, ze skoro to zrobiłam to go nie kocham. Bo kocham go nad zycie, a teraz jeszcze bardziej sie w tym utwierdziłam.

Gość jjjjjjjjjj
tak to jest że uświadamiamy sobie jak bardzo kochamy dopiero gdy coś stracimy

Gość beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!
powiem Ci tak ja miałam podobną sytuację dwa miesiące czekałam na telefon od niego i udało się zadzwonił wybaczył i jesteśmy teraz po ślubie Myślę że jeśli kocha Cię prawdziwą miłością to wybaczy i będzie ok

Gość dzifny
no wlasnie i w tym jest problem pomimo, ze - jak twierdzisz - kochasz go, to szukalas czegos u kogos innego koles pewnie sie zastanawia, co bedzie jak kiedys, osaczeni przez codziennosc, jak motylkow juz dawno nie bedzie nie pojawi sie ktos fajny, inny i spoza tej szarej rzeczywistosci... wam nie przeszkadzalony, ze oni sie caluja z innymi? tak latwo byscie sie z tym uporaly? to tez nienajlepiej swiadczy o tym "uczuciu" :D

dokładnie, tak własnie jest. i to jest wlasnie zycie. A ja zobacze go dopiero za miesiac, mamy porozmawiac, boje sie...boje sie ze on juz teraz wie ze to i tak koniec, ale ze ja chciałam przerwy a nie konca, wiec przystał na to...

Gość jjjjjjjjjj
moze to głiupie ale ja sobie tez tak to tlumacze jesli dwie osoby łączy prawdziwa miłość to wybaczą sobie wszelkie zle rzeczy....a jeśli kogoś kochasz puść wolno, jeśli wróci to twoje.....jeśli nie....nigdy twoje nie było....