Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy wybaczy

Polecane posty

Gość sylvvvka
Dobrze,że powiedziałaś o wszystkim. To że takie rzeczy nie wychodzą na jaw to nie znaczy, że nie mają wpływu na wzajemne relacje i na związek. A jak z Tobą zerwie to trudno, bywa już tak. Lepiej jakby miał zerwać niżby taka sytuacja miała Cię gnębić całe życie. Potraktuj to jako lekcję na przyszłość i nie rób takich świństw więcej i bądź dalej szczera. Lepiej takie coś powiedzieć niż ukrywać, po co byc z kimś gdzie boisz się być szczera?

kurcze, ja wierze w przeznaczenie... Wszystko sie źle pukaładało,.. Ja osobiscie ciesze sie ze to wszystko powiedziałam. Jestem wobec niego szczera! Zawsze byłam, wiec czemu o tym miałam nie powiedziec?! Oczywiscie mysłałam o tym by tego nie mowic...no ale coz, powiedziałam i koniec! teraz tylko czekac na rozwoj sytuacji. nie wiem czy mam sie odzywac czy nie.... to wszystko mnie przerasta :(

Gość sylvvvka
Pomódl się i proś o Światło Ducha Świętego i żebyś potrafiła znaleźć i iść drogą, którą wybrał Ci Bóg. Może to ten facet, może inny. To się okaże. i módl się o to, żeby diabeł nie robił teraz podszeptów Twojemu facetowi.

chyba tak zrobie ;) ale nie wyobrazam sobie innego faceta przy mnie...7 lat robi swoje i napewno o nim nigdy nie zapomne... zastanawia mnie, czy on mysli o mnie, czy mnie moze juz nienawidzi..., czy my zalezy... masakra!

nie wiem, moze ja cos powinnam do niego zagadac? czy sie poprostu nie odzywac? nie wiem jak sie mam zachowac :/ tak bardzo mi na nim zalezy :(

faktem jest, spierdzieliłam to wszystko, mogło być tak pieknie.