Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapap

chcialabym przejsc metomorfoze pomozcie

Polecane posty

Gość pappapap

nie umiem sie ubrac, lubie zywe kolory, ale nie ubieram sie fajnie, czuje to, mam ponad 26lat, a ubieram sie jak staruszka :( 160, figura gruszki, szerwsze biodra, krotki nogi, waga 60, tak mi zle.. chcalabym przejsc calkowita metamorfoze

Gość tanio czyli po ile?
wklej fotke figury i tego co ubierasz na codzien..bez tworzy oczywiscie..cos doradze:-)

Gość jak ci na nim zalezy
wygladasz i tak lepiej od polowy osob spotykanych na ulicach nie chrzan figure tez masz dobra, moze i nie pasuje do kanonu mody, ale niektorzy faceci sie napalaja na takie ciesz sie zyciem a nie dobierasz sobie do glowy pierdoly

Gość jak ci na nim zalezy
co prawda nie widze twarzy ale prosze sie usmiechac wypinac piers i do przodu

Gość erkkfrkf
ale masz nozki jak kaczuszka hahahahaha masakra

Gość papaapa
eh

Gość rrrrrrrrrrrrrttttttttttttrrrrr
ja mieszkam w anglii znam sie dobrze na modzie i mam dostep do fajnych ciuszkow i ci powiem, ze sama bym tez sie tak brala bardzo ladnie brawo ;)

Gość najlepiej mini skorzana
wiesz ja bym Ci polecila..cieple czarne leaginsy do tego dluzszy sweter lub tunike ale z glebszym wycieciem..musisz zakryc kragle uda i exponowac biust..tym samym bedziesz zwracala uwage na biust a nie na nogi..i koniecznie buciki na szpilce:-)Szpile maja to do siebie ze wydluzaja optycznie nogi:)

Gość kokoczannel
tez jestem gruchą;( choc mam trochę chyba mniej kg to jednak te przeklęte nogi strasznie mnie dołują. Ja ubieram się tak jak powiedziała Trininy-zakrywasz miejsce gdzie nogi się zaczynają-najlepsze sa odcinane pod biustem tuniki.Obcas prawie ZAWSZE zakładam,poza plaża i fitnessem.Rurki odpadają-jedynie rozszerzane nogawki,które wydluzają nogę.Taki typ spodni plus wysoki obcas daje efekt całkiem niezły.Wybieram ciemne dzinsy-ganatowe,czarne bez przetarć.Mozesz tez ubierac się w taki sposób,ze zakładasz np biały tshirt nieco dłuzszy i na to sweterek czy inną bluzkę tak aby ten tshort wystawał spod spodu.To oszukuje oko. Spodnice i spodnie z podwyzszonym stanem wydłuzaja nogi. Polecam blog-http://ladyshortlegs.blogspot.com/ jest po angielsku,ale przejrzyj zdjęcia gwiazd/p keiry kinghley/,ktore mają takie proporcje jak ty.To poprawia humor:)sa tez wskazowki jak sie ubrać:)pozdrawiam

Gość pappapa
dzieki dziewczyny ostatni wpis-nie dziekuje :P nie moje kolory :P

Gość papappa
up

Gość no extra sie ubralas
gratuluje!!!! ale buciki wyzsze zakladaj..na spacery..randki:-D

Gość pappapap
ciekawe z kim te randki :(

Gość nic w glowie buu
kobietko..uwierz w siebie w swoja sexualnosc..podstawa miary kazdej kobiety jest jest wiara w siebie.usmiech.!!.a ubior to tylko dodatek:-)

Gość nic w glowie buu
wiesz doczytalam teraz ze masz 26 latek..moim zdaniem powinnas nosic czarne leaginsy i do tego dluzsze sweterki..tuniki..kardigany..to Ci odmlodzi wizerunek..no i oczywiscie duzo usmiechu:-)

Gość pappapap
no wlasnie w tym usmiechem mam problem, bo z kazdej strony zawsze dostaje obuchem w glowe