Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skad takie idiotki sie biora

Dlaczego niektore kobiety mysla ze dziecko miloscia nakarmia?

Polecane posty

Gość prawda11
Jedno jest pewne: Bieda rodzi BIEDĘ!

Myślę że gdyby w Polsce był socjal jak trzeba nie byłoby tak marnie i nawet osoby które żyją skromnie(nie mowie o patologii) mogłyby godnie żyć i mieć dzieci...

Gość juliakulia
Sama wróć do szkoły,skoro piszesz ,że "miłością się nie da nakarmić" to o co chodzi jak nie kasę prawda??? Sama piszesz,że potrzeby rosną wraz z dzieckiem to o czym piszesz jak nie o kasie???? Mówisz coś i zaprzeczasz na nastepnej stronie!! A pretensji nie mam do nikogo więc sama czytaj ze zrozumieniem,bo oprócz rzeczy materialnych możesz domyslec się ,że otrzymałam odpowiednią edukację!!

Gość juliakulia
Nie będę gołosłowna ,więc kopjuję Twój cytat. I o co chodzi jak nie p kasę????? Moze i niemowlakowi to wszystko jedno ale dziecko rosnie i wraz z wiekiem potrzebuje coraz wiecej rzeczy materialnych, ktorych nawet milosc nie zastapi. Zal mi tych dzieci, ktore powstaly w wyniku "szalu macicy". To smutne ze tak bezmyslni ludzie sie romnazaja

Gość juliakulia
Jeszcze wtrącę małe co nie co! Wnioskuję,że jesteś bardzo młoda i nie planujesz jeszcze rodziny,więc jak dojrzejesz do tego ,żeby mieć rodzinę ,to zobaczysz ,że człowiekowi z wiekiem zmieniają sie priorytety!!

Gość juliakulia
A swoją wypowiedzią typowego CHAMA pokazujesz swoją kulturę!

Gość yyyyyy
Nie mam dzieci. Jednak ja nie rozumiem tylko ludzi, którzy "robią dzieci po to, aby tymczasowo mieć pieniądze". Nowe dziecko=becikowe. Nawet kiedyś taką książkę czytałam o tym właśnie. Nie mieli pieniędzy na przyjęcie dla syna bodajże, pożyczyli, kobieta zaszła w ciąże(chyba 5 czy 6 raz) i mieli oddać z becikowego. Szkoda mi tylko tych dzieci, bo czemu one winne... No, ale ja się nie znam, to tylko moje skromne zdanie :)

Gość tam gdzie mieszkam jest wiele
rodzin, które mają koło 10ciro dzieci. z pierwsza z nich zetknełam się w szkole podst.- dzieciaki wdawały się w bójki, kradły, włamania, źle się uczyły prócz jednej dziewczynki,która była zdolna (ale wiem tylko że to było w szkole podst.) z drugą - szkoła srednia- kolezanka z tej rodziny po prostu była "dziwką", robiła to la kasy, inne dzieci kradły,źle się uczyły z trzecią - mieszka niedaleko nas - rodzice bezrobotni, prace dorywcze, tymczasowe, ostatnie dziecko ma downa, dzieci okradły nas i innych, włamania, xle się uczyły z czwarta koło nas-rodzice na zasiłkach, dzieci kradły, rozrabiały, xle się uczyły, też nas okradły :-( z piatą koło nas mieszka-rodzice nie pracują, jedno dziecko poważna choroba genetyczna- b.niski wzrost plus inne schorzenia, źle się ucza, kradną. Rodzice jeszcze młodzi, więc jeszcze pobiją rekord w ilości dzieci. Niestety ludzie inteligentni sobie tyle dzieci nie natrzepią.