Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość air bair

jak być bardziej inteligentnym??

Polecane posty

Gość air bair

Nie wiem, czy powinnam pogodzić się z głupotą, czy co.. Kiedyś byłam bardziej inteligentna, nie wiem, czy alkohol mi komórki szare wyżarł.. ja normalnie nie umiem rozmawiać z mądrymi ludźmi, nie umiem podtrzymać rozmowy a o rozmowie z inteligentnym facetem nie wspominając.. jestem, sfrustrowana..sobą.

jak być bardziej inteligentnym?? to proste być mną :)

Gość air bair
ike nie obraz sie ale nie czytuje Twoich wypowiedzi, wiec nie moge stwierdzić, czy chodzi mi o taką inteligencję..

Gość air bair
nie, chyba się nie rozumiemy...

może to przez te obumarłe -wyżarte komórki twojego mózgu:)

Gość air bair
nie, to raczej przez jakże chwytliwą mądrość życiową w twojej stopce

Gość liv...
Air bair, to po prostu ewolucja wsteczna. Nie martw się, 80% społeczeństwa też tak ma.

nabierasz się na treści w stopkach? tia masz rację nie dogadamy się :)

Gość air bair
teraz już nie ściemniaj, akurat w twoim przypadku to jest wizytówka , z kim masz do czynienia... uuu juz sie boje ;)

że będziesz całować?:) nie przejmuj się z twoim małym felerem w postaci braku inteligencji nawet noża nie miałby ci kto rozmachać

Gość piczkaxxxxxxxx
jak byc bardziej inteligentnym ? nie mam na to recepty bo w moim wypadku bardziej sie nie da :classic_cool:

Gość więcej czytać
ale nie wpisów na kafeterii...

Gość air bair
nie oburzaj się kochana... bo mylisz inteligencję z nadwrażliwością... za dużo kafe i się ludziom we łbie pierdoli..

właśnie - więcej czytać nie oburzaj się tak:P

Gość 2345678-09876543
nie klikajcie we wrożby tej szmaty anieli to naciągaczka, potem przysyla wezwania do zaplaty na 180 zł, uzasadniajac ze taki byl koszt pelnej wrożby to oszustka, wczesniej byla na innych forach ale ja zabanowali to OSZUSTKA i naciągaczka

Gość głucho wszędzie
haha, sorry ike ale bardziej pojechać się nie dało 21:05 [zgłoś do usunięcia] air bair ike nie obraz sie ale nie czytuje Twoich wypowiedzi, wiec nie moge stwierdzić, czy chodzi mi o taką inteligencję.. -- autorko, jednak jestes na tyle inteligentna :D

Gość 931329392
po 1 inteligentym sie jest a nie i juz, ktoś inteligenty nie zadał by takiego pytania jak ty;p i chyba robisz za duzy problem ze swojego iq

Gość Muzgo terapia
Każdy delikwent możę Cię zbyć bo pytanie jest trudne natomiast odpowiedź istnieje jedna to co dostałaś w kodzie dna od rodziców ma Ci wystarczyć na całe życie jednak ludzie źle czynią i tracą swoje talenty mądrość i to da się naprawić zmienić kategorycznie swoje życie iść pod prąd pisać być aktywnym chodzić do pracy rozmawiać z ludzmi czytać ksiażki rozwiązywać rebusy pasjanse kostki rebusa szybkośc za pomąca sportu dobra dieta psyhicznie chorzy ludzie którzy będą za tobą chodzili i mówili d Ciebie to się też przyda znajdz takich trzeba otwierać się na otoczenie nie można się zamykać bo to tworzy pustke dlatego pierdol swój problem przez zmiane podejscia do rzycia plusem jest to że do 26 roku życia sie rozwijasz chyba że mama była mużynką albo tata budował domy łopatą zadzwon napisz pogadamy ruszysz z miejsca jak byś dostała koke dzieki moim wskazówką

Gość do LICENCJA:)
modlić się do ducha św o mądrość to tyle

Więc tak: "Czytaj. Często czytaj i upewniaj się, że dokładnie rozumiesz to, o czym czytasz. Nie muszą to być jakieś trudne książki. Może to być codzienna gazeta, tygodnik, albo jakiś magazyn. 2 Bądź zawsze zorientowany w aktualnych wydarzeniach w kraju i za granicą. Gdy będąc na imprezie, ktoś zapyta Cię, co myślisz o wczorajszym meczu, powinieneś umieć odpowiedzieć i być zorientowanym." Bzdura. Poszerzanie swojej wiedzy i czytanien bzdet nie zmusza do wysiłku, a tym samym nie podwyższa ilorazu inteligrencji. Jedynie zmuszanie mózgu do wysilku może pomóc. Szachy, zadania z matematyki(na poziomie akademickim, algebra 1, algebra 2, analiza 1, analiza 2), sudoku, ewentualnie poker 3 "Mów. Osoba inteligentna powinna umieć wyrażać i przekazywać swoje myśli i pomysły innym. Ćwicz rozmawianie z ludźmi i mówienie do ludzi. Jeżeli jesteś wstydliwy, mów do kogoś wstydliwego. Przełam barierę, potem już pójdzie z górki." W tym jest nireco prawdy, ale tylko trochę. Nie jest to sprecyzowane stwierdzenie 4 "Dołącz do forum dyskusyjnego online. Jest tam dosłownie miliony osób do wyboru. Forum to doskonałe miejsce, aby ćwiczyć przekazywanie myśli na dany temat. Możesz także znaleźć wiele ciekawych osób, które dzielą Twoje zainteresowania." bzdury 5 "Zachowuj się inteligentnie. Wykorzystuj swoje zmysły. Nie bądź tą dziewczyną czy chłopakiem, który siedzi cichutko w kąciku, tylko bądź osobą, z którą każdy chce porozmawiać." Rady pachnące przedszkolem . . .