Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfetka z planem

jak uwieść żonatego

Polecane posty

Gość lupu cupu
Podszyw jestes cienki. Piszesz z bledami, niegramatycznie, niestylistycznie i masz wyrazna obsesje na punkcie sracza i ekskrementow. Zajmij sie czyms wlasciwym sobie (dajmy na to koprofagia czy inna sodomia) i nie osmieszaj sie tepa palo bo to, co w zamierzeniu mialo smieszyc (podszyw), w twoim wykonaniu tylko i wylacznie irytuje, budzi niesmak i zaniepokojenie, ze tacy idioci dostali do rak komputery :O

Gość kołnieżynka
W życiu bym nie dała się dotkąć takiemu śmieciowi, który byłby wstanie zdradzić żonę. Byłoby to dla mnie poniżające, nawet wzrok takiego faceta-ściery napawał by mnoe obrzydzeniem

Gość Lejdi Aszkenazi
Poza tym mój poprzednik ma rację co do instytucji małżeństwa. Ja sama nie zamierzam się w to bawić, zostać zdradzoną lub być może zdradzić (bo któż wie, co będzie po kilku latach, ludzie się zmieniają, uczucia gasną, pojawiają się problemy). Małżeństwo to dla mnie błazenada i obłuda (nie mówię, że akurat 100% małżeństw takie jest, ale patrząc na to, co dzieje się teraz na świecie, wolę nie ryzykować i na sobie nie wypróbowywać ;)

Gość genovvefa piqwa
przykro mie, ale musiałam was uswiadomic wiejskie maryndy. a zreszta- 99% pulci zenskiej w tym kraju to szkaplerzaki takie, ze nie dziwota, ze sie na to patrzec nie mozna, tfu! tfu! a po slubie to juz w ogole zaczyna sie smród, kiła i mogiła! ewakuujta sie kto (jeszcze) możeta!

Ciało puszczone raz puszcza się cały czas. Fajnie jest być kochanka, gorzej jest być zdradzaną, a jedno następuje po drugim :)

Mogę spojrzeć na piękną kobietę,poflirtować,ale czy to znaczy od razu przelecieć?:-(Tym bardziej gdy piękność okaże się ordynarną i gardzącą mężczyznami szluchą

Gość motylemjestem
coś wam powiem. Kiedyś ludzie byli inni, mieli inne ideały a teraz... cóż się dziwić, jesteśmy nafaszerowani kultem ciała i życia bez skrupułów. Nawet wszystkie reklamy w tv czy radio krzyczą do nas żeby żyć jak się chce i nie boję się tego stwierdzić - hedonistycznie. Więc nie dziwcie się że później ludziom się w głowach przewraca. A co do tematu: 80% mężczyzn w stałym związku przynajmniej raz zdradziło i niestety to prawda. I sprawiedliwie dodam że kobiety też nie są lepsze. Świat spada na psy

Gość coki
Lepiej nie uwodzić takiego bo tylko kłopoty z tego powodu i rozdarcie wewnetrzne... A w miejscu pracy to juz totalna masakra Zawsze sie wyda i potem wstyd:(

Gość coki
Znam to z własnego doswiadczenia poza tym u nas w miejscu pracy była taka afeRA ze dziewczyna musiała się zwolnić. A więc uwieść można autorko tylko po co? M ykobiety uwodzimy na 100 sposobów tylko potem konsekwencje są okrutne. Facetowi nic nie zrobia ludzkie języki a Ty zawsze zostaniesz okrzyknięta zdzira./.. WARTO? NIE WARTO

Gość pommaarannczzz))))
ehhhhh NImfetka tak na serioserio p[iszesz:D:D:D księza możesz uwieść on wolny:D:D

Gość podnossze
up

Gość do aleksandra85
Jak to zrobiłaś?? 85 to twój rok urodzenia?? a ile lat miałaś, gdy go uwiodłaś?

Znam go ponad rok...od dłuższego czasu zaczął dawać mi znaki-uśmiechy, przypadkowe spotkania,wpadanie na siebie...w końcu się wymieniliśmy nr kom. Potem smsowanie były chwile kiedy mi nie odp. na smsy,ale się nie poddałam. Pod byle pretekstami chodziłam do Niego na plebanie....rozmawialiśmy, zaczął okazywać mi swoje większe zainteresowanie...potem delikatny pocałunek,jedno spotkanie, kolejne i wczoraj kolacja zakończona cudownym kochaniem :)

Gość nimfetka z planem
jest tu jeszcze ktoś? :)

Gość hjdaiwue8
Pomysl sobie ze jestes na miejscu jego zony i dwa razy sie zasnatow zanim cos zrobisz - autorko postu. Nie buduje sie szczescia na czyims nieszczesciu - zapamietaj to sobie!

Gość coki
Więc jak uwieść żonatego?

Gość coki
No niech się ktos wypowie jak to zrobić? Mam takiego w pracy..... Co stosować?

ja wszystko rozumiem....poza jednym. nawet z nim na "Ty" nie jestes a chcesz go zonie odbic? Do lozka zaciagnac -ok, rozumiem, ale "odbic"? a po jaka cholere jak nawet go nie znasz? :) az taki przystojny jest ze na sam widok baby za niego wychodzic za maz chca?

jestem kochanka wiem powiem co trzeba zrobic- trzeba jasno powiedziec lub dac do zrozumienia ze chcecie samego seksu ale nie chcecie zobowiazan i czegokolwiek innego. jak facet zobaczy ze czeka go darmowy i niezobowiazujacy seks bez zadnych konsekwencji to w 5 minut przyleci

Gość Piotrek z Wrocławia
ale wy jesteście pojebane! Ja nigdy nikogo nie zdradziłem i nie zrobie tego. A wierzcie, że mam ku temu powody. Moja narzeczona jest alkoholiczką (rzuca sie na mnie, wyzywa mnie) i co? Moralność trzeba mieć!!! W wielu krajach zdrada to najwieksze świństwo, grozi za to śmierć! Nie wiem jak można robić z siebie taką ściere!

Gość Piotrek z Wrocławia
i dodam jeszcze, że u nas nie ma seksu od wielu miesiecy, bo ona pije. Ale mój swiat nigdy nie stał, i nie stoi na dupie

Gość niunia 14
chwyć go niby przypadkiem za krocze.

Gość Piotrek z Wrocławia
Z tego co napisałem wynika, że to jednak ja jestem pojebany. Sorki za wszystko. Już sobie idę podmyć moją zalaną narzeczoną :classic_cool:

Gość kobieta z bloku
do autorki - zacznij płacić alimenty na jego dzieci - pokocha cię od razu:D

Gość nimfetka z planem
Ależ proszę Was... nie potrzebuje umoralnień itd.. ja pytałam JAK UWIEŚĆ ŻONATEGO. Jeżeli nikt z Was nie chce się wypowiadać na ten temat- niech nie pisze nic.

Oj... gdybyś próbowała mojego uwieść to Ci mówię... Kobieto zastanów się co ty wyprawiasz. Myślę, że nie chciałabyś byc na miejscu jego żony... bardzo nie ładnie z twojej strony...

Gość nimfetka z planem
Już go uwiodłam więc za rady dziękuję :D Przyznaję, że w łóżku niezły i przystojny jak sam diabeł, ale nudny i pierdołowaty. Właśnie staram się go spławić ;)

Gość coki
No właśnie co robic by soba zainteresować takiego... Na co faceci zwracaja uwagę gdy dziewczyna kobieta chce ich uwieść Jakie sztuczki stosować