Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfetka z planem

jak uwieść żonatego

Polecane posty

Gość nimfetka z planem
Zrobiłam to "po chamsku". Ubrałam wyzywająco, ale nie kurewsko. Zaczepiłam pod byle pretekstem, zaryzykowałam i zaprosiłam na kawę rzucając kilka dwuznacznych żartów i był mój ;)

Gość paulinna24
Właśnie! Podnoszę pytanie coki! Tylko więcej szczegółów proszę- jak to zrobić???

Gość Durden
Miłe Panie, przede wszystkim zapomnijcie o tym, że możecie uwieść każdego ;) Do tanga trzeba dwojga ;) I jeśli facet naprawdę kocha swoją rodzinę i jest szczęśliwy ze swoją kobietą, to choćbyście ocierały się o niego w skórzanym body oblane feromonami - to, sory, nic z tego ;p

Gość do Durden
Oj mylisz się, mylisz i to bardzo.. ;)

Gość hasior
autorka topicu to zwykła dzi...a

Gość coki
NO dobrze mamy takiego w pracy... I co zrobić żeby zwrócił baczniejszą uwagę na nas..., Skoro wiemy że już zwrócił?

Uwielbiam takie: swędzi mnie cipa ale nie chce wyjsc na kurwe... "Nie rozumiem? Przecież każdy orze jak może a w miłości wszystkie chwyty są dozwolone " Jakiej miłość? Przecież chcesz aby szpare Tobie przepchał więc to miłość nie jest. Nie zdziw się jak żonka również uzna, że wszystkie chwyty dozwolone i zrobi Tobie z dupy jesień średniowiecza.

Gość Ona ..............
zwykle szmaty....... brzydza mnie takie pizdy .. ale w sumie.. to sie biezcie za tych zonatych. jak pojdzie to juz wiadomo by nie tracic na takiego lat zycia.. ale moglybyscie uprzejmie informowac anonimowo zony:) chociaz tyle dobrego dla nich....... hehehehhehe

Gość autorko nimfetko
to że go uwiodłaś jest tak samo wiarygodne,jak roznoszenie dzieci przez bociana :D

Gość Ona ..............
tak serio to widac przeciez.. wiadomo kobiety uwielbiaja takie akcje- fecet nawet nie wie a juz wisi na haczyku.. w sumie w 80 % zdrada to tylko upolowany na sex facet. kurwa ze takie pizdy istnieja.. ech tak psioczymy na facetow a przeciez glupi sa nie ich wina:D

rzuć się na jego krocze i go zgwałć :D pamiętaj tylko, że nie wszystkie żony to dupy wołowe a kobieca zemsta bywa okrutna jak już się wyda, że mu nadstawiasz.

Gość Ona ..............
co do podsumowania "zwycięstwa autorki" - tez mam watpliwosci.... ale pisala ze "pytala" a nie "pytam" moze jednak dala mu dupy.

Gość Ona ..............
oj moja zemsta bylaby napewno bardzoooo wyrafinowana......

Gość luczija fiorella paloma
gardze takimi kobietami które czychają to obcych mężów to dziwki zywkłe ciekawe czy bychciały byc na miejscu tej zdradzonej zony i jego dzieci które cierpiec będą na tym najbardziej.wpierdalanie się w czyjes małzenstwo rozwalanie go to świnstwo mam nadzieje ze jak autorka kiedys wyjdzie za mąż to jej mąż też ją zdradzi z jakąś młodszą siksą

Gość luczija fiorella paloma
gardze takimi kobietami które czychają to obcych mężów to dziwki zywkłe ciekawe czy bychciały byc na miejscu tej zdradzonej zony i jego dzieci które cierpiec będą na tym najbardziej.wpierdalanie się w czyjes małzenstwo rozwalanie go to świnstwo mam nadzieje ze jak autorka kiedys wyjdzie za mąż to jej mąż też ją zdradzi z jakąś młodszą siksą

a ja jestem koorwa z zasadami i powiem jedno- mimo ze jestem kochanka zonatego faceta to za meza go nie chce, nie chce zeby sie o tym dowiedziala jego zona i ani mi sie sni niszczyc jej malzenstwa... zreszta po co mialby mi byc na stale facet ktory zdradza? :] trzeba myslec logicznie

Gość dylu45
NIMFETKA coś słabo było bo o 19 16 pytasz jak to zrobić a o 19 32 jest już po

Gość do niechsekazdyrobicochce
tak najwygodniej. żona opierze ubierze, zarobi na dzieci a dupek za zrobienie laski kasę odda tobie. taniej by go wyniosło w burdelu, a i ryzyko mniejsze i suka według wyboru i kłopotów nie narobi. jak by ci jakis numer wywinał zaraz bys zaczeła mieszac. takie kurwiska jak ty sa gorsze od prostytutek. znam to na własnym przykładzie

ale nie wywija numerow, placi duzo, jest mily, grzeczny i wywiazuje sie z obietnic............ :) wiec zona niech pierze, sprzata i gotuje bo jest ustawiona do konca zycia dzieki niemu, on niech sie kooorwi jak lubi a ja zarabiam na zabawiei korzystam do woli- wszyscy szczesliwi :)

Podtrzymuję - Nie ma sposobów na każdego faceta. Kochającego rodzinę i rozsądnego gościa żadne babskie sztuczki nie skuszą :p A takiego, który zdradę dopuszcza w skrytości ducha, choćby i się do tego przed sobą nie przyznawał - to i co za problem? To z kolei jest dziecinnie łatwe :D

to moze opowiedz o "wlasnym przykladzie"? :) ps. ona nie zarabia sama ani grosza jak juz cie to interesuje, a on nie lubi burdeli bo stac go na prywatna kooorwe ktorej nikt poza nim nie uzywa na czas trwania umowy :)

a to sorki jesli to układ to OK.chociaz nie wierze zebys dała mu odejsc bez problemów jak sie znudzisz jak zona, albo jak spotkalepsza. wtedy bedziesz dowodzic jaki to z niego łajza. ale to jago problem.ja z doswiadczenia wole sobie panienke na telefon inkognito zamówic i nie ma problemów. wontpie zeby był jeden bez zakładki.jak jestes dobra to trzech takich gosci mozesz miec i kazdy bedzie myslał ze jes tym jedynym.

Gość OOH JEST MOJE GÓwno
Zerżnij się niego będzie git.

miałas szczescie albo naprawde jestes niezła na taki układ czekaja setki jak nie tysiace

no chyba zeby mnie oszukal na kase albo zrobil cos bardzo brzydkiego to bym go mogla szantazowac etc zeby skurczybyka dojechac jakby sie taki znalazl, ale zony by mi bylo szkoda, niech lepiej zyje w nieswiadomosci ze ma meza koorwiarza... jak zreszta prawie wszyscy faceci i ja ;)

do czasu, do czasu... jak bedziesz 20lat po slubie a grawitacja wygra z cyckami i posladkami zony to sie zaczniesz rozgladac po mlodszych pannach czy tego chcesz czy nie. zapomnialam dopisac koledze wczesniej, ze naprawde sypiam tylko z jednym bo: -juz 2ch oszukiwalam i mialam dwojke sponsow w tym samym czasie ale wliczajac jeszcze szkole i normalna prace zaczynalo mi brakowac czasu dla samej siebie -szkoda by mi bylo tego stracic bo sie dogadujemy super a i placi mi sporo -gdybym wpadla to nie wiedzialabym od ktorego wolac na aborcje;) i tyle w temacie pa wam

Gość te coca cola
no i jak tam autorko? bzyknęłaś go już?

Gość Alfa Romeo Jr.
Nowoczesne kurwy. :classic_cool: