Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfetka z planem

jak uwieść żonatego

Polecane posty

Gość Patrycja jestem ;)
Nie rozumiem, skoro temat tak Was bulwersuje i tak wyzywacie autorkę to po jakiego chooja tutaj wchodzicie? Tylko po to, żeby ją zbluzgać i zwyzywać od najgorszych, a nuż się nawróci i zaprzestanie swojego planu czy po co? bo nie kumam tego... i nie rozumiem w jakim celu wchodzicie i wypisujecie jej jaka to jest suka z niej itp itd.. Żeby zrobić jej przykrość czy jak? Raczej wątpię, że się przejmie czy weźmie sobie do serca... Żal mi Was... Wyzywacie od kurew i suk a jak to świadczy o Was używanie takich wyrazów? W ogóle wiecie tępe istoty co znaczy słowo ''kurwa'' czy ''dziwka''? Otóż to kobieta, która sprzedaje się za pieniądze (sex za kasę), a nie panna, która sypia z cudzym mężem (pod warunkiem, że nie bierze za to kasy). Gratuluję rozumu.. Czy dziewczynę która uprawia sex pozamałżeński też byście nazwały dziwka lub kurwą? Założę się, że te wszystkie piękne epitety piszą przerażone żonki (kury domowe), które tylko szczą ze strachu, że taka jak autorka może im odbić kochanego mężulka ;-) Drogie żony, zrozumcie jedno- małżeństwo to nie więzienie na całe życie... :-) Nad małżeństwem całe życie trzeba pracować, tu nie ma nic za darmo. Facet jakby miał w domu to, czego mu brakuje, to by nie szukał gdzie indziej a wy byłybyście spokojne i wszystko cacy.. A tutaj widzę strach z Waszej strony i dopuszczanie do siebie myśli, że Was luby mógłby was zdradzić... Nie ufacie im? ;) I jeszcze te groźby, co to Wy byście nie zrobiły jakbyście taką dopadły w swoje łapska... a macie jakąś godność? Bo pierwsze co, to chyba należałoby się waszym mężulkom (przecież on Wam ślubował wierność, a nie jego kochanka ;) a wy chcecie bić kochanicę za to, że mąż ma Was w dupie i wolał ją :) Komedia.

Gość Patrycja jestem ;)
I jeszcze jedno- wierności to wy oczekujcie od męża a nie od potencjalnej kochanki ;) Ona ma prawo robić, co chce a tylko faceta wina czy mając żonę, rodzinę ulegnie i pójdzie do innej... Bo uważam, że jakby naprawdę Was kochał to olałby pannę i tyle.

Gość Alfa Romeo Jr.
Zbyt mądrego posta nie wysmażyłaś. Prawda cię boli czy co? Kurwa to nie tylko "zawód" to też mentalność. Jak możesz bronić swojego potencjalnego zagrożenia. :D Inaczej byś pisała, gdyby jakaś bezwzględna kobieta uwodziła twojego chłopaka wiedząc, że jest zajęty. A bluzgamy na nią, żeby było wiadomo, że na takie coś (i jeszcze obnoszenie się ze swoim zdemoralizowaniem) nie ma pozwolenia w naszym społeczeństwie. :classic_cool:

Gość Patrycja jestem ;)
Ty też mądrością nie nagrzeszyłeś/łaś... a to bluzgacie dalej, skoro wg Was to coś da- proszę bardzo ;) Mnie prawda boli? A co to ma do mnie? Nie znasz mnie więc nie możesz nic powiedzieć, po prostu napisałam jak ta sytuacja wygląda wg mnie, obiektywnie, nie jestem po niczyjej stronie aczkolwiek uważam, że bluzgi na nic się zdadzą, a cywilizowani ludzie w inny sposób załatwiają problemy niż bluzgami rękoczynami ;) Co do mnie to na pewno nie byłabym z facetem, któremu nie ufam, a już na pewno nie miałabym pretensji do innej, że mi go odbiła- jego i tylko jego wina, że jest takim dupkiem, on mi ma być wierny, nie ona (jak już pisałam). Zresztą... nie żałowałabym dupka i nie płakała za takim. Wiesz.. w życiu się różnie zdarza, często ludzie zakochują się w sobie pomimo wszystko, nawet będąc żoną/mężem.. Piszesz, że ''na takie coś nie ma pozwolenia w naszym społeczeństwie''. Moralnego na pewno, aczkolwiek nie jest to karane i zawsze było i będzie, nie tylko w naszym społeczeństwie.. Dobranoc.

Gość poddnosze temat
bo fajny, sama zamierzam takiego złapac na haczyk :)

Gość poddnosze temat
bo ciekawy ;)

Gość poddnosze temat
up

Gość te coca cola
patrysia ty stara kur.wa jesteś

Gość Patrycja jestem ;)
Gratuluję rozumu i rozumienia słowa ''kurwa''. Ale półmózgi tego pokroju, a raczej jego braku mogą mnie pocałować.. wiesz gdzie :) Prawda w oczy kole, co? ;) A tak w ogóle to stara nie jestem, no chyba, że 21 lat to dla Was starość :classic_cool:

Gość gość
Ja używam feromonów ze sklepu http://pherowin.pl, spróbowałam i działają, z tego co gdzieś czytałam w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne, uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.

Gość gość
Ja oglądam się za KAŻDĄ ładną kobietą a w małżeństwie jestem szczęśliwy. Mógłbym nawet cię bzyknąć kilka razy jak byś była dobra w łóżku czyli lubiła anal, wibratory,itp. Ale i tak moje dzieci są dla mnie najważniejsze więc nigdy bym nie zostawił żony bo nie chcę aby moje dzieci wychowywały się w patologicznej rozbitej rodzinie.

Gość gość
Żałosny jesteś... Potrafiłbyś spojrzeć po tym żonie w twarz? Popatrz w lustro i powiedz-Po co krzywdzić innych. Wystarczy, że mnie skrzywdzono.