Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Dziecko mi sie sni;(

Polecane posty

Gość Adgjm

4 tydz ciazy. Dziecko noc w noc mi sie sni. Czemu? Jak mam sobie z tym poradzic?

Gość Adgjm
Odkad sie dowiedzialam o ciazy to dziecko mi sie sni. Rodzina nic jeszcze nie wie o ciazy boje sie im powiedziec

Gość Sebus aus Kattowitz
to znaczy , ze jest mu zle

Gość Adgjm
No to co ja mam zrobic?

Gość Adgjm
Boje sie ich reakcji. Z moja mama sie czesto klocilam i od kiedy skonczylam 18 lat w lipcu to nasze relacje sie b.poprawily i boje sie ze po wiadomosci o ciazy znowu bedzie zla na mnie albo powie ze mi nie pomoze:(

źli to by mogliby być jakbyś miała 15 lat . Jesteś już pełnoletnia możesz sama o sobie decydować.Na pewno będą zdziwieni może początkowo zszokowani, ale pewno pokochają maleństwo. A znają ojca dziecka ?

Gość Adgjm
Tak znaja. Jestem z nim. Nie tak dlugo ale znamy go juz prawie 3 lata. To kolega z pracy mojego brata. W lipcu zaczelismy chodzic ze soba. Mama go zaakceptowala tylko boje sie na mysl o ciazy

wiesz no na pewno (tak mi sie wydaje), że zachwyceni nie będą. Tym bardziej jeśli są tradycjonalistami : najpierw ślub, potem dzieci. Jedno jest pewne Twój chłopak nie może zostawić Cię z tym samej . Jeśli razem o tym powiecie na pewno będzie Ci lżej.

Gość Adgjm
Mama mowi ze teraz duzo par zyje bez slubu. Ona sama jest po rozwodzie i przeciwko by nie miala gdybym teraz zyla z chlopakiem bez slubu. Wiesz chyba ja sama sobie jeszcze nie poradzilam z tym ze jestem w ciazy choc zdarza sie ze nawet sie ciesze bo moglo byc gorzej np.dziecko z kims kogo nie znam

Gość Adgjm
Kiedys bedzie lepiej tylko kiedy?

Powiem Ci tak. Gdy miałam 18 lat bałam się wpadki jak nie wiem. Teraz mam 25 lat mój chłopak z "dawnych" lat jest moim mężem staramy się i staramy i dziecka nie ma... I czasem tak sobie myślę czy nie lepiej byłoby wcześniej "wpaść"... Osobiście Ci strasznie zazdroszczę i gratuluję rzecz jasna :) Dziecko To prawdziwy dar. Na pewno to dla Ciebie szok, ale zobaczysz za parę tygodni ochłoniesz oswoisz się z tą myślą, a za kilka miesięcy sama będziesz się sobie dziwić,ze miałaś obawy.

Gość Adgjm
Wlasnie tak to jest ze jezeli ktos sie stara o dziecko to go nie ma a jak ktos nie chce to wpada. Dziekuje za wszystko. Pomoglas mi.

Dokładnie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Mama może na początku nie być zadowolona wiadomo pomyśli.że to za wcześnie dla ciebie,że szkoła itd ,ale bądz pewna,że ja zobaczy twoje dziecko to oszaleje na jego punkcie i ty z resztą też nie będziesz nigdy tego żałować A dziecko ci się śni bo pewnie ciągle o tym myślisz